Velká věštba na září pro Lvy: Pozor na závistivé lidi, kteří vám mohou škodit

LEV - Měsíční horoskop na září 2023

Co čeká Lvy v devátém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký kouzelný rituál vás ochrání před nepřáteli? Přečtěte si předpověď na září, kterou pro Lvy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na září vám z tarotových karet vychází Šestka disků. Ta předpovídá, že se vám bude dařit, nemělo by se vám dít nic hrůzostrašného. Někdy můžete mít pocit, že je život jednotvárný, ale pravděpodobně vás budou potřebovat lidé kolem vás, budou k vám chodit pro různé rady.

Co říkají mariášové karty?

Září bude tak trochu na vlnách. Začátek měsíce může být trochu začarovaný, přinese drobné mrzutosti, pře, které mohou vzniknout i z dobře míněné rady nebo drobnosti. Buďte opatrní na to, co říkáte. Někdo by si vaše slova mohl špatně vyložit. Také může přijít jednání, které budete muset vyřídit, například s úřady nebo učiteli. Nakonec se věci pohnou a vy přijdete na to, že jste dokázali vše zvládnout, jako doposud.

Během druhé dekády se vše může trochu opakovat. Počítejte s tím, že pokud se potkáte s nějakou ženou, která není z místa vašeho bydliště, může přinést překvapení, které znamená nečekaný výdaj. Hlídejte si své věci, ať vám někdo něco nezcizí. Vše by nakonec mohlo dopadnout dobře. Nicméně nenechte se od nikoho balamutit nebo napálit. Koncem druhé dekády byste si mohli odpočinout v kruhu lidí, kde se budete cítit dobře a kde vám budou rozumět.

Konec měsíce vychází velmi pěkně. Vše, co jste potřebovali, budete mít vyřešené. Koho čeká cestování, mohlo by být pěkné.

Kouzlo pro Lvy na září

Může se stát, že máte někde skrytého nepřítele, který vám záměrně škodí a nedá si domluvit po dobrém ani po zlém. Sice se říká, že boží mlýny melou pomalu, ale jistě, nicméně vy si můžete pomoci i magií a vyzkoušet ochranný rituál před nepřítelem. Vezměte papírovou fotku nepřítele. Pokud nemáte obrázek, můžete ho nakreslit a napsat pod něj jméno a příjmení dotyčného. Jehlu, kterou jste koupili speciálně pro tento účel, namočte do kravského hnoje a potom ji píchněte do fotky nepřítele a řekněte:

„Ať jeho zlost uteče jak laň a spravedlnost dopadne naň (jméno nepřítele). Jeho slova a činy mě nedohoní. A tak se staň!“

Potom fotku spalte a popel společně s jehlou zakopejte do země, odejděte a už se neohlížejte zpět. A ještě jedno upozornění! Před použitím jakéhokoliv kouzla buďte upřímní a spravedliví k sobě i ostatním. Je-li vina na vaší straně, pak si říkáte o lekci osudu.

Zdroj: autorský text (Helen Stanku – Kartářky světla)