Kozoroh – Měsíční horoskop (září 2023)

Kozoroh září

Začátkem září se může stát, že se zamilujete, a to velice nadějně. Nebo můžete už nějaký čas lásku prožívat. A ta vás nemine ani v dalších dnech měsíce září. Jen si uvědomíte, že hodně z toho všeho je jen iluze. Koncem září pocítíte závislost na práci a budete si muset vybrat, jakou cestou se rozhodnete dál jít. V samém závěru měsíce vám nějaká žena přinese nové začátky do vašeho života.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Jsem ve všem nejlepší.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Štír

S kým budete mít problémy

Beran

Vztahy

Začátkem září budete zamilovaní a nebudete chtít ve vztahu nic měnit a nic řešit. Čeká vás velká láska plná citů, kterou se vám podaří udržet až skoro do konce září, kdy se objeví překážky, které budou překonatelné, ale budete se muset rozhodnout. Čekají vás totiž velké změny. A může se to týkat vaší závislosti na práci.

Práce

práci budete na začátku září stagnovat, ale jen chvilku, protože následně té práce budete mít opravdu dostatek. Budete tak zaneprázdněni, že to poznamená vaše partnerství a můžete mít kvůli tomu problémy. Koncem září na chvilku zvolníte, ale jen dočasně, a pak se do toho zase s gustem pustíte.

Peníze

Finanční jistoty se budete držet celý začátek září, ale koncem měsíce můžete prožít menší frustraci kvůli nějakému doplacení.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Rameno. Růžová.

Podívejte se, co přinese září podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také