Velká věštba na září pro Váhy: Čekají vás výzvy, které vás posunou dál

VÁHY - Měsíční horoskop na září 2023

Co čeká Váhy v devátém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo vám pomůže posílit lásku? Přečtěte si předpověď na září, kterou pro Váhy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na září vám z tarotových karet vychází Trojka holí. Ta je hlavně o práci. Bude to ale práce, která má smysl, je záslužná, bude vás těšit a přinese vám určité naplnění. Budete na ni pyšní, což je důležité.

Co říkají mariášové karty?

Září přinese spoustu změn, které mohou přicházet v pracovní nebo studijní oblasti. Pravděpodobně se budete pouštět do nových věcí nebo vás čekají nové výzvy, které mohou vypadat divoce, pak ale přijdete na to, že se bavíte a posouvá vás to někam dál.

Začátek září bude celkem v pohodě, až konec první dekády přinese již zmíněná překvapení v podobě různých změn. Polovina měsíce vychází velmi pěkně. Budete plni síly a energie, také se budete cítit milováni. Můžete si užít i nějaké cestování, které vám přinese radost.

Koncem září jako kdybyste se báli něčeho, co se týká smluv nebo věcí, které přijdou v budoucnu. Vypadá to ale, že si dokážete poradit, protože budete mít lidi, kteří vám dokážou dát radu, jak a co si správně nastavit, a úspěch vás pak už nemine.

Kouzlo pro Váhy na září

Pokud si chcete posílit lásku, připravte svému partnerovi jídlo, které bude obsahovat čtyřicet kousků mrkve vámi vlastnoručně nakrájených. Kromě toho by měl pokrm obsahovat koriandr. K úspěšnému kouzlu není nutné, aby dotyčný snědl vše, stačí, když ochutná. Váš vztah by se měl pak zlepšit.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)