Býk – Měsíční horoskop (září 2023)

Býk září

Začátkem měsíce můžete získat novou práci a budete naprosto spokojení, protože vám to přinese klid a pohodu. Doslova se do své nové práce zamilujete a může se z vás stát workoholik. Budete hýřit novými nápady a zlepšováky, ale můžete se i pohádat kvůli svému přesvědčení. Koncem měsíce přijde nějaký rozchod a následné rozhodování. Na konci měsíce budete řešit finanční krizi.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Jsem svobodná.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Štír

S kým budete mít problémy

Ryby

Vztahy

Vztahy vám přijdou jako iluze a budete se s tím nějak rovnat. Pokud máte partnera, tak k němu můžete tento měsíc být hodně kritičtí a dost s ním bojovat. V případě, že jste sami, uvědomíte si, že ještě nejste dostatečně připravení na vztah. Což se nakonec úplně na konci měsíce změní, vy se srovnáte a můžete se i zamilovat.

Práce

Může se vám splnit sen a můžete začít dělat práci, kterou jste si přáli. Jenže vás od toho může někdo odrazovat a nutit vás, abyste se práce vzdali, a to nejlépe hned na začátku. Což vy naštěstí neuděláte. V práci se však budete koncem měsíce cítit hodně osamoceně, na vše budete sami a budete přemýšlet, jak to změnit.

Peníze

Peníze začnete řešit až na konci měsíce, kdy se může objevit finanční krize a vy budete analyzovat, jak z ní ven.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Krk. Fialová

Podívejte se, co přinese září podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také