Štír – Měsíční horoskop (září 2023)

Štír září

Začátkem měsíce budete hodně pracovat. Čeká vás mnoho schůzek a pracovních setkání. Budete stále něco pracovního řešit a nezbude vám vůbec čas na osobní život. Odrazovat se budete kvůli práci od dovolené, na kterou jste chtěli odjet, ale nakonec se rozhodnete a pojedete. Jistoty vám trochu pokazí zpráva o tom, že něco nedopadne, ale nakonec se vám splní váš sen. Koncem měsíce vás čeká něco nového a bude se to týkat práce snů.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Jsem stvořena pro vítězství.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Rak

S kým budete mít problémy

Lev

Vztahy

Začátkem měsíce budete s partnerem řešit rozhodování a budete muset překonávat překážky, což vás bude hodně odrazovat. Budete mít pocit, že to prostě nemá cenu, raději se vrhnete do práce a budete pracovat od rána do večera. Jenže partner se nedá a začne vám projevovat lásku a bude opravdu akční. Čekají vás s ním nové začátky a vášeň ve vztahu. Koncem měsíce bude váš vztah ideální a plný nadějí a lásky.

Práce

S prací to bude v září pro vás úplně skvělé. Už od prvních dnů budete mít hojnost práce, a to hlavně nějaké nové, která pro vás bude osudová. V půlce měsíce vám dominantní muž nabídne další příležitost, a dokonce vám splní váš pracovní sen. Koncem měsíce přijde další nová nabídka, ta pro vás opět bude plná nadšení a radosti. Koncem týdne dostanete zprávu týkající se jistot, ale pozor, mohou být iluzorní.

Peníze

O peníze tento měsíc vůbec nebudete mít nouzi. Čeká vás řešení v bance, ale i hojnost peněz, a díky práci ke konci měsíce přijdou další peníze, které pro vás budou jistotou.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Ochrana osudu. Oranžová.

Podívejte se, co přinese září podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také