Velká věštba na září pro Štíry: Pozor, ať se nenecháte od někoho napálit

ŠTÍR - Měsíční horoskop na září 2023

Co čeká Štíry v devátém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo vás ochrání před nepřáteli? Přečtěte si předpověď na září, kterou pro Štíry z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na září vychází Čtyřka disků. Ta předpovídá, že dohromady by vám nic chybět nemělo, ale můžete mít pocit, že je toho pořád málo. Tato karta je hlavně o stabilitě, kterou si budete hlídat. Budete si budovat určité hranice s druhými lidmi, co si k vám můžou, nebo nemůžou dovolit. Tato karta je také takové štěstí v neštěstí. Když je něco hodně špatně, je to ten nejlepší vyprošťovák.

Co říkají mariášové karty?

Začátek září vychází velmi hezky. Můžete cestovat a bude vám to dělat radost. Pravděpodobně vám budou dělat radost i mladší lidé, děti.

Půlka září bude hlavně o citech a lásce. Možná budete mít i nějaké investice do vašeho domova. A možná i starosti ohledně stálých příjmů v zaměstnání, které jsou ale velmi dobré a šťastné.

Během poslední zářijové dekády si hlídejte, co budete dělat, podepisovat, jakým způsobem budete o různých věcech uvažovat, abyste se v dobré víře nenechali od někoho do něčeho navrtat a zbytečně někomu nenalétli. Může se také stát, že někdo, kdo vám dlouhodobě šlape na paty, bude trochu vystrkovat růžky.

Pro nezadané Štíry přichází období, kdy by se mohli s někým dát dohromady. Neseďte doma, vyzkoušejte klidně i internetovou seznamku. Jděte trochu štěstí naproti.

Kouzlo pro Štíry na září

Říká se, že přátele je potřeba mít na očích a nepřátele ještě víc. Pokud potřebujete mít někoho pod kontrolou, trochu si ho ohlídat, můžete využít kořen jalapu neboli povijnice počistivé. Potřete ho olejem, ideálně olejem z tohoto kořene. Na hnědý papírek napište jméno člověka, kterého potřebujete mít pod kontrolou, a namočte ho v tomto oleji. Až vyschne, oviňte papírkem kořen a převažte ho ještě fialovou nití.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)