Velká věštba na září pro Vodnáře: Po menší mrzutosti si užijete krásný měsíc

VODNÁŘ - Měsíční horoskop na září 2023

Co čeká Vodnáře v devátém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo vám zajistí, aby na vás partner sladce myslel? Přečtěte si předpověď na září, kterou pro Vodnáře z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na září vám z tarotových karet vychází krásné Eso disků. Podle něj budete miláčci bohů. Bude se vám dařit a kdybyste si náhodou mysleli, že to tak není, nakonec přijdete na to, že je to pro vaše dobro. Budete umět spojit příjemné s užitečným, přátelé vám dokážou dobře poradit, rodina vás podrží a vy budete pro svou rodinu i přátele také důležití. A neměly by vám chybět ani peníze.

Co říkají mariášové karty?

Čeká vás celkem hezký měsíc, jen začátek může přinést menší mrzutost týkající se mladšího člověka nebo kamaráda. Vše se ale nakonec vyřeší. Počítejte s tím, že se dostanete mezi lidi, na kterých vám záleží. Někdo vás může také pozvat na rande, společný oběd nebo večeři. Byla by škoda se takovým setkáním vyhýbat.

Během druhé zářijové dekády si hlídejte finanční jistoty a smlouvy, které se jich týkají, například jestli vám nevypršela nějaká pojistka. Nejspíš si to ale vše dokážete ohlídat. A pravděpodobně přijdou i dobré nabídky ve finanční sféře.

Koncem září si můžete naplánovat nějakou cestu. Karty vás přímo vybízejí, abyste neseděli doma. Kamkoli pojedete, mohli byste si to užít, a ještě se něco nového naučíte. A k tomu všemu byste s sebou mohli mít příjemnou společnost.

Kouzlo pro Vodnáře na září

Naše babičky měly jeden rituál, když chtěly, aby na ně jejich vyvolený myslel sladce. Můžete ho také zkusit. Na dřívko po nanuku napište z jedné strany své jméno a z druhé jméno toho druhého. Dřívko dejte do uzavíratelné sklenice a zalejte vodou s medem a cukrem. Sklenici uzavřete a utěsněte. Představte si člověka, jehož jméno jste napsali, a sklenicí třikrát, pětkrát, sedmkrát nebo devětkrát zaštěrchejte. Přitom opakujte: za své sladké sny o mně děkuješ, asi mě miluješ. Kdykoliv sklenicí zaštěrcháte, tehdy na vás bude mít ten druhý milou myšlenku.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku  Kartářky světla)