Velká věštba na září pro Střelce: Je před vámi krásný měsíc, užijte si ho!

STŘELEC - Měsíční horoskop na září 2023

Co čeká Střelce v devátém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo vás ochrání před nepřítelem? Přečtěte si předpověď na září, kterou pro Střelce z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na září vám z tarotových karet vychází Sedmička disků. Ta ukazuje, že budete pravděpodobně bojovat s nějakými pochybnostmi. Budete uvažovat o tom, co má, a co nemá smysl. A vše vás to má nastartovat, abyste nestagnovali a změnili své kroky tak, aby vedly k vašemu vysněnému cíli.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty vypadají na září velmi krásně, nic špatného by se vám nemělo dít.

Začátkem měsíce budete mít spoustu příležitostí pro lásku, setkávání, randění. Pokud někomu chcete říct, že ho máte rádi, je právě začátkem měsíce nejlepší příležitost. Budete mít také výdaje do dětí nebo mladších členů rodiny.

V půlce září si můžete užít i nějaké cestování a možná se pustíte do projektů, které budou do budoucna nabývat na intenzitě. Kolem nezadaných zrozenců ve Střelci mohou kroužit lidé, kterým se líbíte a kterým nejde jen o obyčejný flirt, ale myslí to vážně. Ale pozor, hledejte diamant mezi sklíčky, protože tam bude ještě někdo další, kdo to má přesně naopak a chce se pouze pobavit. Bude jen na vás, abyste pomocí intuice poznali, kdo je ten pravý.

Pravděpodobně se také dozvíte nějakou starou věc, která vám kdysi vrtala hlavou, a vy zjistíte, proč vám v minulosti něco nevyšlo.

Kouzlo pro Střelce na září

Pokud máte nějakého nepřítele, můžete vyzkoušet rituál z dob našich babiček. Na papír napište devětkrát jméno nepřítele, papír vložte do lahve, zalijte octem, uzavřete, hoďte do řeky a už se nevracejte.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)