4 nejdramatičtější znamení horoskopu: Blíženci neumí mlčet, Lvi se hádkami baví

Takzvaně přilít olej do ohně zvládne vlastně kdokoliv, ze všech znamení zvěrokruhu k tomu ale čtyři z nich mají vyloženě předpoklady. A tak trochu je to i baví. Způsobovat různá dramata je zkrátka v jejich povaze. Jaká z nich to jsou a patříte mezi ně i vy?

Blíženci

Lidé narození v tomto znamení vyvolávají dramata často jen proto, že se málokdy naučí, kdy je vhodné mlčet nebo svá slova mírnit. Je v jejich přirozenosti vše okamžitě řešit slovně, ať už se svými blízkými, s lidmi v nákupním centru nebo s nepřeberným množstvím uživatelů sociálních sítí. Zkrátka musí své pocity a myšlenky vypustit.

Tok myšlenek proudící z jejich úst se může snadno změnit v drbání přátel, překřikování při hádce a smršť kousavých poznámek, které jen málokoho nechají chladným. Blíženci jsou vyobrazeni jako flexibilní, ale zároveň nestabilní dvojčata a tomuto předobrazu dostávají.

Rak

Startování dramatických situací je následkem toho, že Raci jsou přecitlivělí, neznají hranice a nemají filtr. Vše prožívají skutečně intenzivně, dobré i zlé, radosti i strasti. Jako vodní znamení požadují, chtějí a vynucují si, aby si kvůli jejich pocitům všichni sedli na zadek a ukázali jim své uznání.

Raci umí vyvolávat konflikty nejen kvůli vlastním zájmům, ale i kvůli zájmům svých nejbližších. Jsou rodinně zaměření, a když se někdo pustí do křížku s jejich příbuznými, stanou se z nich osobní strážci, kteří se neštítí použít jakoukoliv zbraň. I zdánlivě nevinnou situaci dovedou vyhrotit do obřích rozměrů.

Lev

Jakékoliv drama Lvy prostě a jednoduše baví, což je jediný důvod, proč je vyvolávají. Vědomí, že dokáží někomu zvednout tlak, jim dodává pocit síly. Ještě lépe se cítí, když za nimi co největší počet lidí z okolí chodí s nejnovějšími drby, je to totiž jako když poddaní chodí žalovat svému králi, a oni se jako aristokraté cítit chtějí.

Každá publicita je pro lidi narozené v tomto znamení dobrá publicita, zvládají být ve stínu i na výsluní, zbožňují chválu a obdiv, ale snadno se smíří i s nenávistí a zavržením. Vždy jsou nad věcí, obzvláště proto, že obvykle jsou zdrojem problémů oni sami.

Váhy

Toto znamení je samotnou definicí dramatu. Váhy bojují za spravedlnost a rovnost, ale zároveň samy často způsobují problémy a konflikty jen proto, aby se mohly později postavit do role oběti, zachránce nebo morálního soudce. Nastolují chaos, který jim později slouží jako důkaz jejich vlastní relevance. Lidé v jejich okolí se kvůli nim mohou často cítit jako absolutní blbci, přitom jim může unikat, že jde o hru jednoho člověka.

Poslechněte si zářijový horoskop od Helen Stanku:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.