Jak se znamení smiřují s rozchodem: Berani pálí mosty, Vodnáři se chtějí přátelit

Rozchody nejsou jednoduché pro nikoho. I ten, kdo se k tomuto kroku rozhodl, se musí přenést přes jeho realitu a následky. Dny bezprostředně po ukončení vztahu nebývají nejveselejší, faktem nicméně je, že všichni se s nimi musíme vyrovnat po svém. Jak se s rozchodem smiřují jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Beran

U Beranů může vést k porozchodovým problémům jejich impulzivita, v zápalu emocí by se měli umět krotit. Pokud to tak cítí, tak je v nejlepším pořádku spálit všechny mosty, ale rozhodnou-li se sdělit bývalému partnerovi vše, co se jim honí hlavou, měli by si to nejprve promyslet, aby nebyli příliš zlí a nezadělali si na trable, byť v prvotní chvíli by cítili úlevu.

Býk

Čas hojí všechny rány a Býci to dobře vědí. Prvních pár dní či týdnů po rozchodu budou velmi smutní, ale jakmile začnou bolest zahánět činnostmi, které jim prospívají (například jóga, masáže či meditace), začne se jim ulevovat. Krátce nato už si budou představovat budoucnost s někým, kdo pro ně bude lepší než ex.

Blíženci

Blíženci si nejlépe hojí rány tím, že se vypovídají a komunikují své pocity. Pokud to nemohou udělat s někým blízkým z očí do očí, začnou psát dlouhé textovky, maily nebo zprávy na sociálních sítích. Přinese jim to úlevu a ti nejbližší pochopí, že takový výlev musí na čas přetrpět. Pokud však bude směřován k ex, ten bude nepochybně zmatený.

Rak

Naprosto potlačit své pocity za pomoci divokých večírků je pro Raky ten nejefektivnější způsob, jak se dostat z rozchodu. Na tanečním parketu řádí ostošest, přestože možná uvnitř pláčou. Když zrovna není příležitost si zapařit, lehnou si do postele k romantickým komediím s kbelíkem zmrzliny a XXL balením papírových kapesníčků.

Lev

Porozchodové chování Lvů záleží na tom, jak se samotný rozchod odehrál. Pokud to byli oni, kdo se rozešel, budou hrdě vyprávět o tom, co a proč se stalo, a to komukoliv, kdo se přidá na jejich stranu. Pakliže dostali kopačky, začnou na sociální sítě okamžitě přidávat své žhavé fotografie, aby dokázali, jak si užívají single života.

Panna

V souvislosti s rozchodem se Panny rozhodnou změnit své chování a vzhled tak, aby se v příštím vztahu nic takového nestalo. Jakmile je přejde smutek, často mají sklony se ex začít mstít, obzvlášť mají-li pocit, že s nimi ke konci vztahu nezacházel dobře. Bývalému napíšou dlouhý sloh a pak si ho všude zablokují, přesto se ale v jeho životě čas od času objeví.

Váhy

U Vah jsou poměrně vysoké šance, že se týden po rozchodu vrhnou do nového, i když třeba nezávazného vztahu. Možná na něm pracovaly už v době před rozchodem. Single život totiž není nic pro ně a raději skáčou od jednoho partnera k druhému, než aby musely řešit poznávání nových lidí skrz seznamky a neštěstí v lásce.

Štír

Štíři se z rozchodu dostanou jedině tak, že ex kompletně odstřihnou a vymažou ze života. Nejprve budou smlouvat a snažit se vztah slepit, pak se ale zcela odpojí a ex zablokují na sociálních sítích i na telefonu. Absolutně nic o bývalé polovičce nevědět jim pomůže překonat to nejhorší a rychleji zahojit zlomené srdce.

Střelec

Pro Střelce je důležité mít poslední slovo, přece jen je to jediné znamení zvěrokruhu vybavené zbraní a nebojí se střílet přímo do srdce. Není neobvyklé, že po rozchodu řeknou věci tak ošklivé, že druhého naprosto zlomí. Útok na ex je pro ně formou obrany, kterou se chrání před bolestí. Po čase ale svých slov litují, protože si uvědomí, co jimi mohli způsobit.

Kozoroh

Že vztah nevyšel, Kozorozi vnímají jako jistou osobní prohru a dlouho je to mrzí, ale po týdnech dumání a hloubání se přes rozchod začnou pomalu, ale jistě přenášet. Na sociální sítě začnou přidávat snímky z nejrůznějších akcí a budou se chlubit všemožnými úspěchy, aby ex přiměli k žárlivosti. Myslí si, že nejlepší pomstou je ukázka vlastního dokonalého života.

Vodnář

Jakmile je vztah u konce, Vodnáři své ex přehodí do kategorie „přátelé“ a není vyloučené, že si s nimi budou chtít čas od času trochu užít. Lidé narození v tomto znamení totiž skrývají své emoce a aby se s nimi nemuseli sami vypořádávat, rozhodnou se přejít s bývalým do nové fáze vztahu, tedy kamarádství. Otázkou je, zda i druhá osoba je na to připravená a zda jí to bude vyhovovat.

Ryby

Rozchod je drama, které Ryby nemají zapotřebí a jakmile k němu dojde, otočí se a uplavou pryč. Jejich emoce, byť to často neukazují, jsou hluboké. Své utrpení si vezmou domů, kde je při pláči a truchlení za vztahem nebude nikdo sledovat. Jakmile se dostatečně vybrečí, půjdou do společnosti a s přáteli se připraví na možnost nové známosti.

Jaký bude nový týden podle Helen Stanku?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.