5 znamení, která dají přednost penězům před láskou: Býk chce komfort, Rak zajistit rodinu

Pro někoho je láska tou nejdůležitější věcí na světě, ale jiní mají na prvním místě finanční stabilitu. I to je ovlivněno tím, v jakém znamení zvěrokruhu jste se narodili. Která znamení dostala do vínku touhu po penězích víc než jiná?

Patříte mezi ty, co své štěstí vidí především v plné peněžence? Myslíte si, že láska a přátelství jsou fajn, ale ve chvíli, kdy se vám naskytne možnost získat větší obnos peněz, hodíte všechny své vztahy přes palubu a jdete si jako buldok za větším ziskem? Pak jste se nejspíš narodili v jednom z těchto znamení.

Kozoroh

Kozorozi jsou známí svými ambicemi, pílí a pracovitostí. Pro ně je kariéra a finanční stabilita často na prvním místě. Nebojí se tvrdě pracovat a obětovat hodně času a energie, aby dosáhli svých cílů. Když k nim přijde zajímavá nabídka, snadno se stane, že začnou zanedbávat svůj osobní život ve prospěch kariéry. Pro některé z nich je dosažení vysokého společenského postavení a finanční nezávislosti hlavním životním cílem.

Býk

Býci jsou spojováni s materiálními hodnotami a komfortem. Často se snaží budovat finanční zázemí a hromadí majetek. Jsou velmi odolní a trpěliví, což jim umožňuje dosahovat vysněných finančních cílů. Vztahy jsou pro ně důležité, ale když si mají vybrat mezi vztahem a hromaděním majetku, jednoznačně vyhraje majetek. Obhajují to však tím, že vše dělají pro svou rodinu, pro své blízké. Býci totiž potřebují mít pocit bezpečí, který jim finanční stabilita přináší.

Panna

Zrozenci ve znamení Panny jsou zpravidla praktičtí lidé se zaměřením na detail. Mnoho z nich si zakládá na tom, že dokáže zabezpečit svou rodinu, finanční stabilita a vyvážený rozpočet je pro ně prioritou. Jsou schopni se obětovat a šetřit, aby dosáhli svých finančních cílů. Panny se často snaží nalézt efektivní způsoby, jak maximalizovat své příjmy. To však může znamenat, že budou mít tendenci věnovat více času své kariéře než svým vztahům.

Střelec

Střelci jsou dobrodružní a touží po svobodě a nezávislosti. Zároveň jsou však schopni vydělat peníze a investovat je do svého osobního růstu. Mají tendenci vidět finanční úspěch jako prostředek k dosažení svých dobrodružných snů a cílů. A protože nade vše milují cestování a stále nová dobrodružství, často se soustředí na vydělávání peněz, aby si mohli plnit své sny bez ohledu na to, co na to říkají jejich blízcí. Vztahy jsou pro ně v tu chvíli až na druhém místě.

Rak

Raci jsou velmi silně orientovaní na rodinu, rádi pečují o své blízké. Tak jak je možné, že jsou v tomto výčtu? Protože jsou ochotní věnovat hodně času a energie práci a financím, aby mohli zabezpečit svým rodinám co nejlepší život, pohodlí a bezpečí. Jenže tato péče o finanční stabilitu mívá dost často vliv na jejich romantické vztahy.

Jaké bude září podle Helen Stanku?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 21. 5. 2024

Jste vstřícní, Berani, ale ve vztazích si často pletete pomáhání s výchovou. Máte tendenci se hodně obětovat. Dnes se možná naučíte říkat ne, když budete mít pocit, že váš partner překročil hranice toho, co mu můžete dát. Pokud to uděláte, možná znovu objevíte něco podstatného, co jste možná cestou ztratili – své ego.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.