3 nejpaličatější znamení podle horoskopu: Lvi mají k zatvrzelosti zvláštní důvod

Všichni známe alespoň jednu osobu, která je extrémně tvrdohlavá a přesvědčit ji, aby na cokoliv změnila názor, je v podstatě nemožné. Jakmile se v něčem utvrdí, svého přesvědčení se za žádnou cenu nepustí. A je dost dobře možné, že je to i tím, v jakém znamení se tato osoba narodila. Tři jsou totiž zatraceně paličatá.

Býk

Býci se nejkomfortněji cítí v tom, co znají. Pokud si s nimi naplánujete setkání, očekávejte přesně to, co vám řekli, že během něj budete dělat. Lidé narození v tomto znamení mají svoje rituály, na které nedají dopustit. Jakmile řeknou, že něco udělají, prostě to tak opravdu bude, ze svých nároků nesleví. Jsou to systematičtí plánovači, jejich smýšlení jim dopřává pocit bezpečí, a proto na něm nehodlají nic měnit.

Kozoroh

Kozorozi nahlížejí na život jako na velkou horu a jsou odhodlaní zdolat každou překážku, dokud nedojdou na samotný vrchol. Jsou ambiciózní, rádi sledují výsledky své práce a trvají na dodržování pravidel, která mnohdy i sami vymýšlejí a prosazují. Věří, že všechna rozhodnutí nejlépe učiní sami, vkládat důvěru v kohokoli jiného jim je cizí. Každý den dopředu pečlivě plánují a jakmile jim někdo do těchto plánů zkusí takzvaně hodit vidle, je zle. Dostat se do pře se zatvrzelým Kozorohem není v ničím zájmu.

Lev

Pokud jste se nikdy nedostali do sporu se Lvem, můžete se považovat za šťastného člověka, lidé narození v tomto znamení si totiž servítky neberou. Jejich paličatost pochází především z přesvědčení, že jsou neomylní, jsou tedy ochotní se pohádat, i kdyby to měla být poslední věc, kterou kdy udělají. Když vaří, pochybují o správnosti receptu v kuchařce, při řízení pak raději věří svým instinktům než navigaci. Když mají někoho rádi, jsou oddaní, ale jakýkoliv vztah s nimi, ať už partnerský či přátelský, je výzva.

Poslechněte si horoskop na září od Helen Stanku:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.