Ideální zábava na Vánoce podle horoskopu: Berani si užijí hry, Býci pohádky

Vánoce jsou tu za dva týdny a s nimi i čas spojený se setkáváním a rodinou. Zjistěte, jaký program udělá radost jednotlivým znamením zvěrokruhu. Můžete podle toho třeba přizpůsobit to, jak budete trávit čas se svými nejbližšími.

Udělejte si krásné vánoční svátky a zažijte nezapomenutelnou atmosféru, která vás bude bavit. Jak nejraději tráví Štědrý den jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Beran

Berany nejvíc potěší, když prožijí Vánoce aktivně. Mají rádi setkávání, společnost a dobrou party. Skvěle si užijí, když si během toho budou moci zahrát nějaké společenské hry se svými nejbližšími, během kterých se projeví jejich soutěživý duch.

Mohlo by vás zajímat: Pět znamení horoskopu, která milují Vánoce: Váhy si užívají nákupy, Raci výzdobu

Býk

Býci budou rádi, když budou moct trávit Vánoce v teple, v pohodě a u dobrých filmů. Se svými milovanými se nejraději zachumlají pod deku s čajem, svařákem nebo horkou čokoládou a nějakými dobrotami a pustí si sváteční program u televize.

Blíženci

Komunikativní Blíženci budou rádi klábosit a probírat nejrůznější vtipné historky, které se za celý rok udály. K tomu je potěší dobré víno, a hlavně dostatek dobrůtek, na kterých si budou moci pochutnat s přáteli a rodinou.

AURA - týdenní horoskop od 11.12. - 17.12.

Rak

Rakům udělá největší radost pečení. Pokud pro své milované budou moci v kuchyni připravit něco na zub, budou štěstím bez sebe. Ne nadarmo se říká, že láska prochází žaludkem a oni si to moc dobře uvědomují. Pokud jim u toho navíc bude dělat společnost někdo další, jejich srdce zaplesá.

Lev

Aktivní Lev bude milovat, když se během Vánoc bude moci blýsknout. Ideální je pro něj proto třeba taková karaoke party, při které bude moci předvést své pěvecké umění. I kdyby zpívat neuměl, dokáže to prodat svým důvtipem a humorem. Díky tomu vytvoří nezapomenutelnou atmosféru, na kterou bude rodina ještě dlouho vzpomínat.

Panna

Panny zbožňují, když mohou druhým dělat radost. Bude je naplňovat už třeba jen samotné balení dárků a to, že mohou trávit čas se svými milovanými. Nejvíc je potěší radost v očích bližních, když s nadšením protrhnou jejich pečlivě zabalené a promyšlené dárečky.

Váhy

Váha miluje hudbu a potěší ji, když bude moci vyrazit na nějaký vánoční koncert klidně i s několika lidmi najednou. Pokud si pustí kvalitní muziku doma, bude také naplněná štěstím. Kromě toho je pro ni samozřejmostí trávit čas s těmi, které miluje. To jí přináší absolutní naplnění.

Štír

Štíři jsou fascinovaní tajemnem a nadpřirozenem. Bude je bavit, když si budou moci vyprávět nejrůznější historky týkající se vánočních tradic a zvyků. A třeba takový výklad z karet? To je přesně pro ně!

Střelec

Aktivní Střelci ocení, když si udělají soukromou ochutnávku vín. Se svou rodinou budou rádi testovat nejrůznější druhy a ročníky a rozebírat podstatu života. Samozřejmostí je, že se večer trošku rozjede a Střelci se postarají o zábavu.

Kozoroh

Kozorozi mohou uspořádat takzvanou perníčkovou party. S rodinou si mohou z cukroví postavit domeček, který budou nejenom jíst, ale zažijí u toho také pořádnou zábavu. Jejich výtvor sice možná nevydrží věčně, ale společné vzpomínky, které si během oné noci vytvoří, ano.

Vodnář

Kreativní Vodnáři budou blahem bez sebe, když si společně s rodinou zahrají hru s kartami, které budou moci vlastnoručně nadepsat a vytvořit. Vyzkoušejte třeba zábavnou hru, kde budete muset hádat známé osobnosti či každý napsat historku ze svého života a pak zkusit uhodnout, čí to je příběh.

Ryby

Ryby ocení klid a relaxaci. Zaměřte se na sebe a udělejte si den, kdy si opravdu od všeho odpočinete. Napusťte si horkou vanu, zapalte svíčky nebo vyzkoušejte wellness pobyt s těmi, kdo jsou pro vás nejdůležitější. O svátcích oceníte hlavně pohodu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.