Znamení zvěrokruhu a alkohol: Váhy jsou královny večírků a Raci moc pít neumí

Vánoční večírky jsou tady a je jasné, že alkohol při nich poteče proudem. Jak jsou na tom jednotlivá znamení zvěrokruhu s alkoholem? Zjistěte, jak se ve společnosti dokážou odvázat například Raci nebo Býci. Kdo na sebe umí strhnout pozornost a kdo by se měl alkoholu raději vyhnout?

Beran

Berani jsou společenští tvorové a rádi se baví. Na party většinou neodmítnou žádné kolo panáků a umějí to parádně rozjet. Jsou otevření a upřímní a pod vlivem alkoholu dvakrát tolik. Naštěstí toho docela dost vydrží, takže je pod stolem jen tak nenajdete. Mají rádi tvrdý alkohol, nejčastěji je uvidíte s panákem vodky v ruce.

Býk

Býci si alkohol spíše vychutnávají a nikdy ho do sebe neklopí bezhlavě. Nejčastěji sáhnou po skleničce nějakého kvalitního drinku. Nepohrdnou dobrým vínem nebo whisky. K alkoholu přistupují stejně jako ke svému životu – s rozvahou. Když to s pitím přeženou, dokážou být velice tvrdohlaví, a to někomu může vadit.

Blíženci

Blíženci jsou mistři konverzace. Jakmile se napijí, dokážou bavit celou společnost, navíc jsou výjimečně šarmantní. Občas jsou ale jejich alkoholické stavy jak na horské dráze. Zatímco někdy jsou neuvěřitelní baviči, jindy mohou být emocionálně rozladění a lítostiví. Blíženci milují sladké koktejly.

Rak

Rak patří mezi vodní znamení a ta mívají problém se správnou mírou alkoholu. K tomu, aby se Raci dobře bavili, alkohol nepotřebují, bohužel po něm ale sahají v době, kdy se necítí příliš dobře, a ten pak jen jejich smutek ještě umocní. Dalším problémem je, že obvykle moc nevědí, kdy mají dost. Ve výběru alkoholu jsou nestranní, dají si rádi pivo, ale i víno.

Lev

Kamkoliv přijdou Lvi, je o zábavu postaráno. Umějí se dobře bavit, alkohol k uvolnění sice nepotřebují, ale jsou po něm ještě otevřenější a hýří vtipem. Mají rádi pozornost a alkohol výborně snášejí. Rádi tančí ve společnosti svých přátel, kde se cítí dobře. Nejčastěji je uvidíte s vínem nebo proseccem v ruce.

Panna

Panny jsou rády, když mají věci pod kontrolou, a tak na nějaké přehnané pití moc nejsou. Potřebují vědět a pamatovat si, co dělají, opilé je téměř nezažijete. Když už si sklenku dají, tak většinou jen na chuť nebo relax, málokdy za účelem opití nebo zábavy. Jsou milovnicemi kvalitního vína nebo vodky.

Váhy

Když se Váhy na večírku opijí, je s nimi pořádná zábava. Mění se v ty nejupovídanější, nejvtipnější a nejodvázanější bytosti v místnosti a vy budete jen žasnout, jaká živočišnost se v nich probudila. Dokážou se také skvěle uvolnit a umějí si užít i nějaký ten nezávazný flirt. Mají rády bublinky jako šampaňské nebo prosecco, takže jim alkohol dokáže stoupnout do hlavy docela rychle.

Štír

Štír je dalším zástupcem vodních znamení. Jsou to hodně emocionální osobnosti, které však své city na první pohled nedávají najevo. To se mění s přibývajícím hladinkou alkoholu v krvi, kterého zvládnout vypít na rozdíl od ostatních znamení poměrně dost. Pod vlivem alkoholu umějí být rozladění a na své okolí až jedovatí. Ideálním pitím je pro ně kvalitní rum.

Střelec

Střelci využijí každou příležitost k pití a večírku, kde se mohou sejít se svými přáteli. Rozhodně však alkohol nepotřebují k tomu, aby se bavili. Jsou energičtí a mají spoustu pozitivní energie, kterou doslova rozzáří každou místnost. V drincích rádi experimentují a dají si i koktejl, který nikdy před tím neměli.

Kozoroh

Kozorozi mívají sklony k workoholismu, a tak je u nich pravděpodobné, že občas potřebují upustit páru právě ve formě alkoholu. Na večírku jsou do sebe schopní klopit jednoho panáka za druhým, aby se rychle dostali do nálady a neutratili přitom moc peněz. Mají rádi i dobré pivo. Život je hořký a Kozorozi to moc dobře vědí.

Vodnář

Vodnáři dokážou být pořádně blázniví a jen tak se v ničem nenechávají omezovat, a to platí i pro alkohol. Když se opijí, jsou většinou zábavní a roztomilí. Na druhou stranu dokážou být někdy až brutálně upřímní, což ne každý snese. V pití dávají přednost klasice, takže dobré pivo je jasná volba.

Ryby

Rybám stačí velice málo a už jsou opilé. S mírou alkoholu se mění i jejich nálada, takže mohou být pod vlivem i nepříjemné. Pití jim pomáhá odbourávat zábrany. Jakmile jim vše sedne, mění se ve společnosti v největší baviče u stolu. Vypijí téměř cokoliv, v alkoholu nejsou příliš vybíravé.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.