Astročlánky

30. listopadu 2023 06:30

Eliška Reiglová

3 znamení, která z duše nenávidí Vánoce: Panny se na svátky mění v Grinche

Vánoce jsou možná svátky klidu a pohody, ale rozhodně je tak nevnímají všichni. Jsou zkrátka a jednoduše lidé, kterým všudypřítomná světýlka, nahlas hrající koledy a charakteristické vůně ani v nejmenším radost neudělají. A vliv na to má i astrologie. Jaká znamení zvěrokruhu Vánoce nenávidí?

Panna

Do absolutní proměny v Grinche schází Pannám už jen to, aby zezelenaly. Vánoce vnímají jako příležitost k přetvářce, kdy protivní a zlí lidé kupují pěkné a drahé dárky, aby se předvedli a dokázali, že vlastně nejsou špatní. Lidé narození v tomto znamení jsou navíc praktičtí a všudypřítomné dekorace a shon obvykle považují za stupidní. Ve frontě na svařák na vánočních trzích je proto nehledejte.

Štír

Za vyložené kaziče atmosféry se Štíři považovat nedají, když jejich blízcí chtějí slavit Vánoce, zkrátka se svezou s proudem. Byli by ale šťastnější, kdyby je slavit nemuseli. Snaží se předstírat spokojenost, aby ti, kteří tyto svátky mají rádi, měli pěkné vzpomínky a užili si je. Jakékoliv organizační záležitosti ale nechávají na ostatních a zkrátka jen čekají, až bude celému šílenství konec.

Váhy

Vzhledem k tomu, že Váhy si rády užívají svůj čas strávený v soukromí, oslavy Vánoc jsou pro ně tak trochu utrpením. Raději by byly třeba jen s partnerem a v pohodlí domova koukaly na pohádky, než aby se sešly s rodinou a od rána připravovaly večeři a chystaly dárky pod stromek. Jestli je něco potěší, bude to polibek pod jmelím, odchod domů a návrat do normálního života.

Jaké budou letošní Vánoce podle výkladu karet?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.