Astročlánky

18. listopadu 2023 05:30

Petra Martišková

Pět znamení horoskopu, která milují Vánoce: Váhy si užívají nákupy, Raci výzdobu

Navzdory tomu, že je pořád ještě listopad, Vánoce na nás dýchají na každém kroku. V obchodech jsou regály plné dekorací, girland i sladkostí, a zatímco někdo se snaží celé tohle vánoční šílenství okázale ignorovat, jiní si to neskutečně užívají a už chystají výzdobu i doma. Která znamení zvěrokruhu Vánoce prostě milují?

Vánoce jsou časem radosti, lásky a pohody a někdo se ani nesnaží skrývat svou vášeň pro toto kouzelné období. Tady je 5 znamení horoskopu, která milují magický čas Vánoc a vkládají do nich celé své srdce.

Blíženci

Blíženci jsou známí svou radostnou a hravou povahou a Vánoce jsou pro ně ideální příležitost k vyjádření kreativity. Milují výzdobu, světýlka ve všech podobách a ve vytváření sváteční atmosféry jsou doslova mistři. Milují společnost lidí a vánoční čas tak rádi tráví ve společnosti blízkých. A vůbec jim nevadí, když se setkání odehrávají u nich. Rádi nachystají bohaté občerstvení a pro každého mají vždycky v zásobě nějaký malý dárek pro radost.

Rak

Raci jsou velmi silně vázáni na rodinu a Vánoce pro ně znamenají společně strávený čas s těmi, které mají rádi. Jsou nedostižní ve vánočním dekorování a vytváření teplé atmosféry. Krabice s vánočními dekoracemi mají připravené v pohotovosti a sotva skončí Halloween, vrhají se na výzdobu. Vánoční tradice, jako je pečení vánočního cukroví a výroba domácích dárků, jsou pro ně velmi důležité a naplňující.

Lvi

Lvi milují být v centru pozornosti, a Vánoce jsou pro ně příležitostí k tomu, aby se blýskli svým osobitým kouzlem. Mají rádi nápadité a luxusní dárky a při zdobení svého domova se snaží vytvořit ohromující atmosféru. Nečekejte, že budou mít dva roky za sebou stejnou výzdobu. Sledují poctivě módní trendy a výzdobu přizpůsobují právě jim. Lvi milují organizování večírků a také je sami rádi navštěvují, takže předvánoční období je pro ně doslova ráj.

Váhy

Váhy z celého svého srdce nejvíc touží po harmonii a kráse, a Vánoce jsou pro ně nejlepším časem pro vyjádření těchto hodnot. Mají rády vkusné dekorace, eleganci a milou společnost. Vánoční nákupy pro ně nejsou jen povinnost, ale také příležitost, jak dát svým blízkým najevo, že jim na nich záleží. Dárky od lidí narozených ve znamení Vah jsou vždycky originální a úžasně nápadité.

Střelci

Střelci jsou známí svou dobrodružnou a energickou povahou a Vánoce pro ně představují dobu, kdy mohou sdílet svou pozitivní energii s ostatními. Mají rádi výlety za vánoční atmosférou. Určitě je nenajdete sedět doma a koukat na vánoční filmy, spíš na ně narazíte někde venku a je jedno, jestli to bude se svařákem v ruce na vánočních trzích, se zasněným výrazem na adventním koncertu nebo rozjásané na vánočním večírku. Jsou otevření novým zážitkům a rádi sdílí radost s ostatními.

Jaký bude listopad podle Helen Stanku?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.