5 znamení, která milují Vánoce: Střelci se vrací k rodině, Lvi si užívají večírky

Vánoční čas se opět nezadržitelně blíží. Zatímco pro některé jsou Vánoce svátky, na které se celoročně těší a naplno si je užívají, pro jiné znamenají jen zbytečný stres. Jsou ale lidé, kteří je absolutně milují a jejich atmosféru se snaží naladit už dlouho před jejich příchodem. Která znamení to jsou?

Střelec

Pro lidi narozené ve znamení Střelce jsou Vánoce nejoblíbenějším obdobím. Během celého roku jsou rozlítaní, ať už kvůli práci, nebo díky zábavě. Proto jsou rádi, že na svátky se vrátí v klidu domů a s úsměvem na tváři budou moci strávit čas s rodinou a dalšími blízkými. Atmosféra je obvykle přímo pohltí.

Vodnář

Pokud během Vánoc vidíte na něčí tváři obrovský úsměv, je to dost pravděpodobně Vodnář. Tito lidé jsou nadšení, že během svátků mohou zapřáhnout svou kreativitu, hezky si vyzdobit dům, vyrobit pěkné dárky nebo je krásně zabalit. Větší radost mají ze sledování toho, jak blízcí rozbalují dárky od nich, než z toho, když sami rozbalují.

Lev

Na Vánocích je zkrátka a jednoduše něco, co Lvy neobyčejně vzrušuje. Rádi si plánují outfity na každou sváteční událost. Je to pro ně sezóna, kdy se mohou družit při nejrůznějších večírcích, pochutnávat si na dobrém jídle a popíjet tematické drinky.

Rak

Vánoce jsou svátky, které se obvykle tráví v kruhu rodinném, což je přesně důvod, proč je Raci milují. Jejich rodina je pro ně prioritou a advent přináší šanci s ní strávit maximum možného času, a to bez každodenního stresu. Lidé narození v tomto znamení mohou své příbuzné opečovávat a nabízet jim dobroty ze své kuchyně, což jim dělá radost.

Beran

Berani jsou běžně neustále v pohybu a Vánoce považují za období, během kterého si mohou dovolit zpomalit a užívat života. Trávení času s rodinou a blízkými je pro ně způsobem odpočinku. Navíc se také rádi chlubí tím, jak krásně si dokázali vyzdobit bydlení, protože design je jejich silnou stránkou.

Jaké budou Vánoce podle karet?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.