Vánoční dárky podle horoskopu: Kozorozi ocení kvalitní kávu, Lvi oblečení

Vánoce mají být obdobím klidu a pohody, pomyslné vidle ale do tohoto konceptu často hází vymýšlení dárků. Spousta lidí už má všechno, co potřebuje a na dotaz, co by si přáli, odpovídají, že nic. Naštěstí k vybrání ideálního dárku stačí vědět, v jakém znamení zvěrokruhu se obdarovaný narodil. Co zabalit pod stromeček podle horoskopu?

Beran

Lidé narození ve znamení Berana oplývají mladistvou energií, která je neopouští ani s přibývajícím věkem. Rádi venku prozkoumávají, co jim život nabízí, proto budou rádi za dárek, díky kterému zůstanou v pohybu. Můžete jim proto pořídit například kolo nebo permanentku do posilovny. Ocení také to, co je venku zahřeje, takže vedle nesáhnete ani s pěknou zimní čepicí.

Býk

Pro Býky je potěchou vše, co udělá dobře jejich smyslům. Mají rádi věci, které krásně voní a jsou příjemné na dotek, sami si mnohdy nakupují draze, ale kvalitně. Užívají si odpočinek v luxusu. Proto je pro ně vhodným dárkem například hedvábné pyžamo. Radost jim udělá i voňavý tělový olej nebo pohodlný svetr, který pohladí jejich pokožku i mimo domov.

Blíženci

Jestli Blíženci něco nenávidí, je to nuda. Neustále chtějí mít pocit, že jejich hlava je v zápřahu, proto hodně čtou a přes den sledují, co je nového ve světě. Také si rádi povídají nebo píšou třeba deník. Jeden takový v pěkném designu by je proto pod stromečkem potěšil. Trefou do černého je ale v jejich případě i set knih od oblíbeného autora nebo náročnější puzzle.

Rak

Rakům je nejlépe v pohodlí domova, vyhýbají se velkým davům lidí a místům, kde se tyto davy často pohybují. Rádi ale hostí své blízké, a proto je potěší dárek, který zvelebí jejich domov. Můžete jim tak pořídit například pěknou sadu prostírání ladící k interiéru, vonné mýdlo do koupelny ve stylovém balení nebo stolní lampičku, která jim zpříjemní i chvíle o samotě.

Lev

Pozornost vyhledávající Lvi jsou milovníci věcí, které na první pohled něčím vynikají. Když přijdou do společnosti, chtějí, aby všechny zraky ulpěly na nich. Když si pod stromečkem rozbalí značkové nebo něčím originální oblečení, budou naprosto nadšení. Potěší je i výrazný doplněk, například křiklavé náušnice nebo kabelka ve výrazné barvě. Protože mají i kreativní stránku, nepohrdnou ani sadou pláten a barev.

Panna

Každý předmět, který Panny vlastní, musí plnit nějaký účel, proto budou rády za dárek, který jim pomůže zůstat organizované. Tím může být například dekorativní stojan na dokumenty nebo pěkné hodinky. Jsou si také dobře vědomé svého zdraví a rády o něj pečují, nezklame je tedy například ani kus sportovního oděvu či poukaz na tenisky dle jejich výběru.

Váhy

Cestování, umění, kultura – to vše jsou zájmy Vah, které umí ocenit krásno a líbí se jim vše, co má hlubší význam. Když zjistíte, jaký styl se jim líbí, můžete jim pořídit obraz. Jako pomocníka na cestách pod stromečkem ale nepochybně ocení například i velký odolný kufr, ideálně i v sadě s příruční taškou.

Štír

Štíři se vždy snaží proniknout pod povrch věcí a objevovat tajemství života. Při výběru vánočního dárku pro ně tak nesáhnete vedle například s tarotovými kartami. Jde také o osoby, které touží být nenápadné, proto volí tmavé barvy oděvů. Potěší je například černá sada šály, rukavic a čepice nebo pohodlné papuče na doma.

Střelec

Osoby narozené ve znamení Střelce nesmírně baví vycházet z komfortní zóny. Rádi cestují a poznávají nové kultury, tudíž jako ideální dárek pro ně se jeví například pár pohodlných bot, v nichž budou moci projít nejrůznější místa. Originální jsou i kapesní hodinky, díky kterým budou mít přehled o čase při přesunech. Jsou to ale také vášniví čtenáři, a pokud znáte jejich oblíbený žánr, knihami je rozhodně neurazíte.

Kozoroh

První v práci a poslední na odchodu. Takoví jsou Kozorozi, jejichž sklony k workoholismu se projevují i na tom, co touží najít pod nazdobeným stromečkem. Ohromnou radost jim udělá například velké balení kvalitní kávy nebo termoláhev, ve které ji budou moci nosit všude s sebou. Nepohrdnou ani oblečením, ale je třeba myslet na to, že zbožňují nadčasové kousky. Třeba černé kožené rukavice.

Vodnář

Úvahami nad budoucností a s hlavou věčně v oblacích s oblibou tráví čas Vodnáři. Občas je pro ně složité být nohama na zemi, proto není od věci jim dát rostlinu v květináči, o kterou se budou muset denně starat a dá jim záminku k návratu do reality. Na trendy věci si nepotrpí, proto jim udělá radost i poukaz do vetešnictví, kde si budou moci vybrat něco originálního podle svého.

Ryby

Ryby se mnohdy cítí přehlcené vlastními emocemi, jsou empatické a snadno přebírají negativní energii ze svého okolí. To je důvod, proč potřebují čas o samotě, aby se zregenerovaly. Trefou do černého proto bude například pohodlné povlečení nebo hedvábná maska na oči. Potěší je ale i kniha s meditačními technikami nebo elektrická aromalampa.

Jaké budou Vánoce podle karet?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.