Znamení zvěrokruhu, která své přátele berou jako rodinu: Býk a Rak se pro ně rozdá

Mít dobré přátele je v životě opravdu důležité. Byť máte jen jednoho, je to něco jako druhá rodina, kterou bychom si měli předcházet. Která znamení berou přátelství opravdu vážně a svých kamarádů si váží?

Stojí za vámi, vyslechnou vás, poradí. To všechno můžete očekávat od pravých přátel, kterých je v životě každého opravdu pomálu. Ale na počtu nesejde, důležitější než kvantita je jejich kvalita. Následující čtyři znamení zvěrokruhu si svých přátel váží nejvíce z celého horoskopu. Patříte mezi ně?

Býk

Býk je naprosto loajální parťák do pohody i nepohody. Svým přátelům je velice zavázaný a snaží se tu pro ně být, kdykoliv jen potřebují. Chová se k nim jako ke své rodině a je na něj vždy spolehnutí. Ty, co milují, podporují a mají s nimi hluboké vazby, kterých si ze srdce cení.

Mohlo by vás zajímat: 5 nejvíce okouzlujících žen podle horoskopu. Beranky a Lvice vám učarují

Rak

Raci mají pečující duši, díky které si se svými přáteli budují silné emocionální vazby a spojení. Vždy jim poskytnou podporu, pokud ji zrovna potřebují a snaží se jim dodat pocit lásky a rozveselit je, kdykoliv je to potřeba. Kamarádi jsou pro ně jako rodina, které vždy poskytnou rameno na vyplakání a v případě nutnosti vyslechnou a poradí.

Lev

Lev je velkorysý hostitel. Je to dobrák, který by se pro přátele rozdal. V jeho režii jsou velkolepé party a společenské akce, které pořádá, jelikož miluje setkávání se svými blízkými. S ním se jeho kamarádi nikdy nenudí, protože vždy vymýšlí společné akce a rád stmeluje lidi dohromady. Jeho nejbližší přátelé jsou pro něj jako rodina.

Čtěte také: Nejdominantnější znamení zvěrokruhu: Lev a Kozoroh budí přirozenou autoritu

Ryby

Ryby jsou empatičtí posluchači, kteří své nejbližší vždy trpělivě vyslechnou. Za svými přáteli stojí a nikdy je nesoudí, proto se jim lidé tak rádi svěřují. Cítí se s nimi v bezpečí a dokážou se jim plně otevřít. A cítí to tak správně, protože Ryby by se pro ně rozdaly a vždy jim poskytnou svou upřímnou radu a láskyplnou náruč.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.