Znamení zvěrokruhu, která své přátele berou jako rodinu: Býk a Rak se pro ně rozdá

Mít dobré přátele je v životě opravdu důležité. Byť máte jen jednoho, je to něco jako druhá rodina, kterou bychom si měli předcházet. Která znamení berou přátelství opravdu vážně a svých kamarádů si váží?

Stojí za vámi, vyslechnou vás, poradí. To všechno můžete očekávat od pravých přátel, kterých je v životě každého opravdu pomálu. Ale na počtu nesejde, důležitější než kvantita je jejich kvalita. Následující čtyři znamení zvěrokruhu si svých přátel váží nejvíce z celého horoskopu. Patříte mezi ně?

Býk

Býk je naprosto loajální parťák do pohody i nepohody. Svým přátelům je velice zavázaný a snaží se tu pro ně být, kdykoliv jen potřebují. Chová se k nim jako ke své rodině a je na něj vždy spolehnutí. Ty, co milují, podporují a mají s nimi hluboké vazby, kterých si ze srdce cení.

Mohlo by vás zajímat: 5 nejvíce okouzlujících žen podle horoskopu. Beranky a Lvice vám učarují

Rak

Raci mají pečující duši, díky které si se svými přáteli budují silné emocionální vazby a spojení. Vždy jim poskytnou podporu, pokud ji zrovna potřebují a snaží se jim dodat pocit lásky a rozveselit je, kdykoliv je to potřeba. Kamarádi jsou pro ně jako rodina, které vždy poskytnou rameno na vyplakání a v případě nutnosti vyslechnou a poradí.

Lev

Lev je velkorysý hostitel. Je to dobrák, který by se pro přátele rozdal. V jeho režii jsou velkolepé party a společenské akce, které pořádá, jelikož miluje setkávání se svými blízkými. S ním se jeho kamarádi nikdy nenudí, protože vždy vymýšlí společné akce a rád stmeluje lidi dohromady. Jeho nejbližší přátelé jsou pro něj jako rodina.

Čtěte také: Nejdominantnější znamení zvěrokruhu: Lev a Kozoroh budí přirozenou autoritu

Ryby

Ryby jsou empatičtí posluchači, kteří své nejbližší vždy trpělivě vyslechnou. Za svými přáteli stojí a nikdy je nesoudí, proto se jim lidé tak rádi svěřují. Cítí se s nimi v bezpečí a dokážou se jim plně otevřít. A cítí to tak správně, protože Ryby by se pro ně rozdaly a vždy jim poskytnou svou upřímnou radu a láskyplnou náruč.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.