Nejdominantnější znamení zvěrokruhu: Lev a Kozoroh budí přirozenou autoritu

Míra dominance se u jednotlivých znamení zvěrokruhu výrazně liší. Jedná se o sklon diktovat nebo organizovat chování druhých. Následující čtyři znamení jsou ale přeborníci ve svém oboru, jelikož u ostatních lidí vzbuzují přirozenou autoritu a dokážou si prosadit své názory. Kdo se umístil jako první?

Lev

Lev je zkrátka přirozený vůdce. Často je spojován s dominancí kvůli svému sebevědomí. Má však také přirozené charisma, které ostatní přitahuje. Nebojí se převzít vedení v jakékoliv situaci, jelikož velení mají Lvi zkrátka v krvi. Často jsou vnímáni jako lídři, kteří ostatní inspirují svým odhodláním. Jejich povaha je poháněná touhou vést a vytvořit pozitivní dopad na svět kolem.

Mohlo by vás zajímat: Geniální ženy podle horoskopu: Panny a Vodnářky mají vynikající intelekt

Štír

Štír je velice intenzivní znamení s touhou vše kontrolovat. Je známý svým odhodláním a tím, že když něco chce, nezastaví se před ničím, aby toho dosáhl. Jeho dominance pramení ze silné vůle a touhy mít kontrolu nad svým životem a okolnostmi. Lidé narození v tomto znamení se nenechají snadno ovlivnit ostatními a jejich asertivita může být občas vnímána jako dominance.

Beran

Beran je známý svou asertivní a soutěživou náturou. Nebojí se jít za svými vysněnými cíli a prosadí se v osobních i pracovních situacích. Jeho dominance tkví v jeho touze stát v čele jakéhokoliv snažení a zdolávat výzvy bezhlavě. Lidé narození v tomto znamení jsou rození průkopníci, kteří vedou sebevědomě a nadšeně zároveň.

Čtěte také: Nejlepší kamarádi podle horoskopu: Štíři potřebují věrnost, Raci oporu

Kozoroh

Kozoroh je jakýsi autoritářský plánovač. Má disciplinovaný a organizovaný přístup k životu. Ve svých profesních a osobních kruzích je často považován za autoritativní osobnost. Dominantní tendence Kozoroha jsou zakořeněné v jeho smyslu pro zodpovědnost a schopnosti plánovat a provádět úkoly efektivně. Lidé k nim často vzhlíží, jelikož dokážou vést, a to z nich dělá přirozené vůdce.

Jaký bude nový týden podle předpovědi kartářky Helen Stanku?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 11. 5. 2024

Berani, dnes může přijít příliš mnoho pozvánek na společenské akce. Možná to bude jeden z večerů, kdy si budete chtít odpočinout doma, ale nebudete chtít nikoho odmítnout. Každé pozvání analyzujte. Zvažte místo, hostitele, ostatní hosty – cokoli, co vám připadá nejvýznamnější. Zúčastněte se jen těch, o kterých si myslíte, že se vám budou opravdu líbit. Řiďte se svým srdcem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.