Nejdominantnější znamení zvěrokruhu: Lev a Kozoroh budí přirozenou autoritu

Míra dominance se u jednotlivých znamení zvěrokruhu výrazně liší. Jedná se o sklon diktovat nebo organizovat chování druhých. Následující čtyři znamení jsou ale přeborníci ve svém oboru, jelikož u ostatních lidí vzbuzují přirozenou autoritu a dokážou si prosadit své názory. Kdo se umístil jako první?

Lev

Lev je zkrátka přirozený vůdce. Často je spojován s dominancí kvůli svému sebevědomí. Má však také přirozené charisma, které ostatní přitahuje. Nebojí se převzít vedení v jakékoliv situaci, jelikož velení mají Lvi zkrátka v krvi. Často jsou vnímáni jako lídři, kteří ostatní inspirují svým odhodláním. Jejich povaha je poháněná touhou vést a vytvořit pozitivní dopad na svět kolem.

Mohlo by vás zajímat: Geniální ženy podle horoskopu: Panny a Vodnářky mají vynikající intelekt

Štír

Štír je velice intenzivní znamení s touhou vše kontrolovat. Je známý svým odhodláním a tím, že když něco chce, nezastaví se před ničím, aby toho dosáhl. Jeho dominance pramení ze silné vůle a touhy mít kontrolu nad svým životem a okolnostmi. Lidé narození v tomto znamení se nenechají snadno ovlivnit ostatními a jejich asertivita může být občas vnímána jako dominance.

Beran

Beran je známý svou asertivní a soutěživou náturou. Nebojí se jít za svými vysněnými cíli a prosadí se v osobních i pracovních situacích. Jeho dominance tkví v jeho touze stát v čele jakéhokoliv snažení a zdolávat výzvy bezhlavě. Lidé narození v tomto znamení jsou rození průkopníci, kteří vedou sebevědomě a nadšeně zároveň.

Čtěte také: Nejlepší kamarádi podle horoskopu: Štíři potřebují věrnost, Raci oporu

Kozoroh

Kozoroh je jakýsi autoritářský plánovač. Má disciplinovaný a organizovaný přístup k životu. Ve svých profesních a osobních kruzích je často považován za autoritativní osobnost. Dominantní tendence Kozoroha jsou zakořeněné v jeho smyslu pro zodpovědnost a schopnosti plánovat a provádět úkoly efektivně. Lidé k nim často vzhlíží, jelikož dokážou vést, a to z nich dělá přirozené vůdce.

Jaký bude nový týden podle předpovědi kartářky Helen Stanku?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.