Astrostyl

7. prosince 2022 10:55

Jiřina Köppelová , Komerční sdělení

Krása a půvab podle horoskopu. Beran miluje červenou, Býk paletu přírodních barev

Není snadné orientovat se v široké nabídce dekorativní kosmetiky. Základem našeho výběru by měl být vždy požadavek na kvalitu produktů. Samozřejmě také chceme, aby se nám zvolený výrobek líbil a my se díky němu líbily ostatním. Možná vám ke správné volbě kosmetiky, která umí podtrhnout vaše půvaby, může pomoci i vaše znamení zvěrokruhu.

Beran

Krása žen narozených ve znamení Berana sice spočívá v jejich odvaze, statečnosti a dravosti, a také upřímnosti a velké obětavosti, ale jsou to i ženy, které vynikají svojí sportovní postavou a krásným úsměvem. Jsou soutěživé, potěšení jim přináší, když mohou ze srdcí mužů vystrnadit jiné ženy. Ony chtějí být vítězkami.

Oblíbený outfit: Jejich oblečení je buď vyloženě sportovní, šatičky a kostýmky nemusejí být pro ně to pravé. A když už zvolí šaty, musejí mít jednoduchý střih a výraznou barvu. Červené nebo pink růžové dávají prostor i v líčení. Rudá či růžová rtěnka a konturovací tužka jsou pro ženy narozené v Beranu tou správnou volbou.

Býk

Býkům vládne planeta Venuše a ta je symbolem lásky a krásy. Je tedy jasné, že i ženy narozené pod jejím vlivem, budou nejen výjimečně krásné, ale budou umět o svůj půvab i patřičně pečovat. Chtějí se líbit. Jejich šperky a šaty patří mezi ty nejvybranější, líčení nejvkusnější. Milují vůně, tóny a barvy, které k sobě navzájem bezchybně ladí.

Oblíbený outfit: Oblékají se do kvalitního oblečení vyrobeného z přírodních vláken. Chtějí se cítit pohodlně, ale i výjimečně. Dávají přednost zemitým barvám, pečlivě vyváženým. A protože tyto ženy vynikají krásou svých velkých očí, volí k jejich líčení paletu barev, která jejich krásu rafinovaně zdůrazní.

Blíženci

Šarm žen narozených ve znamení Blíženců se odvozuje od skvělého intelektu nikoliv drahého make-upu. Rády se oblékají tak, aby zdůraznily svoji inteligenci. Jakmile si nasadí brýle, mají pocit, že jsou slušně oblečené. S dalšími ozdobami těla příliš neplýtvají, nosí pouze ty, které prošly jejich výjimečně originálním vkusem.

Oblíbený outfit: Mohlo by se zdát, že ženy narozené v tomto znamení se módou a líčením příliš nezabývají, ale není to pravda. Mají originální vkus, se kterým zcela neomylně sáhnou vždy po výjimečném kousku, kterým rády oslňují ve společnosti. Jejich nezbytným doplňkem je řasenka, bez nalíčených řas nevyjdou ani se smetím.

Rak

Půvab žen narozených ve znamení Raka spočívá v jejich starostlivosti a péči o druhé. Krášlí se často po vzoru své matky, rády nosí rodinné šperky nebo šperky s nějakou historií či příběhem. Oblékají se spíše tradičně a milují krajky. Rafinované krajkové spodní prádlo je u nich samozřejmostí.

Oblíbený outfit: Krajky, volánky, vše romantické, jemné a něžné. Do svého šatníku rády zařazují květinové vzory, do svého líčení jemné barvy, pudry a tvářenky.

Lev

Jejich krása spočívá ve velkorysosti. Ženy narozené ve znamení Lva mají pocit, že nemají zapotřebí se nějak zvláště zdobit, je-li to však nezbytné a potřebují zapůsobit, volí šperky a šaty hodné královen. Jejich šatník je bohatý a plný jedinečných vzorů.

Oblíbený outfit: Musejí být něčím zvláštní a musejí vzbuzovat obdiv druhých. A je zcela samozřejmé, že dokonalý outfit na sebe berou při velkých příležitostech jen jednou, příště ukazují svoji jedinečnost v něčem novém a jinak výjimečném. Levnou konfekci z duše nesnášejí. I v jejich líčení musí být něco extra, zásadně volí mezi nejzářivějšími a nejvíce výjimečnými kosmetickými produkty.

Panna

Panny jsou krásné, protože jsou skromné. Žádný make-up nemají zapotřebí – kromě případů, kdy chtějí vyniknout, ale i v těchto případech používají kosmetické přípravky čistě na přírodní bázi a klinicky prověřené. Milují účelové a praktické oblečení. Jsou jako ze škatulky – čisté, pečlivé, dokonalé. Až do pozdního věku je zdobí zvláštní mladistvý půvab.

Oblíbený outfit: Vše, co působí svěže, mladě a čistě. Mají rády bílou barvu v kombinaci se zemitými tóny hnědé, béžové, smetanové bílé a šedé. Ale šedými myškami nejsou ani náhodou, svůj půvab dokážou zvýraznit na rozdíl od mnohých žen jednoduchými kosmetickými prostředky – například přírodním balzámem na rty.

Váhy

Ostatním ženám překáží jejich krása, což se obvykle pozná podle toho, že v jejich společnosti propadají pocitu méněcennosti. Ženy Váhy jsou však natolik noblesní, že tohoto faktu nikdy nezneužívají. Navíc nesnášejí konflikty nebo nedejbože skandály, takže všechny doutnající neshody zažehnou hned v zárodku. Jejich krása spočívá ve vnitřní vyrovnanosti.

Oblíbený outfitMake-upem zdůrazňují svůj přirozený půvab a kouzlo. Jejich oblečení a šperky patří k tomu nejelegantnějšímu, co trh nabízí. Oblékají se rády ve velkém stylu a vždy na patřičné úrovni. Ve světě umění a módy se cítí jako ryby ve vodě, moc dobře vědí, co jim sluší. Dokážou být nesmírně okouzlující.

Štír

Krása žen narozených ve znamení Štíra spočívá v jejich intenzivnosti a ráznosti. Líčení a šperky používají, jen pokud chtějí do svých tenat přilákat novou oběť. Oblékají se rafinovaně, aby vzbudily dojem tajemnosti i příslibu hříšného sexu. Obvykle se jim líbí, když po nich muži prahnou a trápí se jejich nedostupností a když jim ženy přízeň mužů závidí.

Oblíbený outfit: Z jejich oblečení i líčení vždy čiší notná dávka ženskosti. Pouze tyto ženy umějí nosit ty nejrafinovanější výstřihy, koktejlové šaty a černé rukavičky. O jejich prádle se vyprávějí neuvěřitelné příběhy. K jejich ženským zbraním patří výrazné líčení a nezbytný kosmetický kufřík.

Střelec

Jejich krása spočívá v jejich důvěryhodnosti a věčném optimismu. Kdo se rozhodne s nimi jít životem, neprohloupí, jejich láska prospívá podobně jako slunce zemi. Navíc druhým vnášejí do života štěstí. Jsou darem, který se neodmítá.

Oblíbený outfit: Kosmetickými prostředky obvykle nijak nešetří. Dávají přednost volným a pohodlným šatům a nemají žádné problémy s nadměrnými velikostmi. Když se jim něco doopravdy líbí, pak si toho koupí hned několik kusů. Není divu, že jejich šatníky i kosmetické kufříky praskají ve švech.

Kozoroh

Šarm žen narozených ve znamení Kozoroha tkví v solidnosti, nenucenosti a stoprocentní kvalitě. Jejich krása obvykle vynikne až ve zralém věku, do té doby působí zakřiknutě či nejistě. Ostatní ženy si o nich myslí, že jsou příliš strohé. Mají problémy s jejich nesmlouvavostí a ukázněností. Samozřejmě že se mýlí, ženy narozené v Kozorohu zrají jako víno – časem jsou čím dále lepší a žádná z žen je v konkurenčním boji neporazí.

Oblíbený outfit: Solidní šatník, kvalitní kosmetika. Správně se nalíčit je podle nich vysoké umění. Rády se oblékají decentně a klasicky, nosí jen značkové zboží. Nevadí jim napůl prázdný šatník, ale musí být naplněný jen šaty nejvyšší kvality. Ve své garderobě i kosmetice kladou důraz na trvanlivost.

Vodnář

V šatníku žen narozených ve znamení Vodnáře naleznete módní věci ze všech období světových dějin. Jejich šaty i šperky jsou extravagantní. Rády k sobě kombinují věci, které k sobě zdánlivě nejdou. Dávají přednost tomu, co druzí považují za křiklavé, ošklivé či nevhodné. Jenomže jim právě takové kombinace sluší.

Oblíbený outfit: Jejich krása spočívá v nevypočitatelnosti. Mají rády překvapení a svým oblečením i líčením překvapují i ostatní. Zdobí je andělská tvář a alabastrová pokožka, kvalitním krémem nepohrdnou nikdy.

Ryby

Líčením a oblečením se obvykle nesnaží na sebe upozornit, oblékají se sice do hříšně svůdných šatů, ale působí v nich andělsky nevinně. Zdobí se šperky, které jsou magicky léčivé. Jejich vkus je proměnlivý. Dbají na to, aby oblečení ladilo k jejich momentální náladě, k jejich duši.

Oblíbený outfit: Jejich styl oblékání a líčení je nezaměnitelný, působí jako křehké víly. Jsou jak nekonečný oceán, milují modré barvy vody i nebe. Do svého líčení neváhají zařadit i třpytivé a bronzové tóny.

Mohlo by vás ještě zajímat:

Sdílejte článek
Štítky horoskop kosmetika krása znamení zvěrokruhu Astrostyl

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 7. 2024

Berani, ustupte a nechte dnes otěže převzít někoho jiného. Důvěřujte ostatním. Je tu mnoho pomocných rukou, které vás povedou. Nejdůležitější je nechat se unášet a důvěřovat. Ostatní vás budou vést, pokud jim to dovolíte. Váš mozek může bzučet do té míry, že budete mít pocit, že jste ztratili kontrolu. Uvolněte svou mysl a zklidněte nervy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.