Astrostyl

4. prosince 2022 06:05

Komerční sdělení , redakce Prima Ženy

Dekorativní kosmetika z lékáren zaručuje kvalitu i krásu. Vybírejte z bohaté škály

I letos bude patřit dekorativní kosmetika mezi nejčastější vánoční dárky. Podle statistik kosmetiku pravidelně nachází pod stromečkem až sedmdesát procent Čechů. Problémem je, že ne všechny produkty vyhovují každému. Jedno vodítko však existuje, zkuste v široké nabídce výrobků vybírat ty, které nedráždí pleť.

Není snadné orientovat se v široké nabídce dekorativní kosmetiky. Základem by však měl být požadavek na to, aby jednotlivé přípravky pleť nedráždily. Dekorativní kosmetika z lékárny poskytuje vysokou kvalitu, aniž by utrpěla textura, vůně či barevnost. V nabídce lékáren Dr.Max jsou mj. hypoalergenní produkty, které jsou šetrné i k citlivé pleti.

Dekorativní kosmetika z lékáren zaručuje kvalitu

Klinicky a dermatologicky ověřená přírodní dekorativní kosmetika Physicians formula byla vyvinuta lékařem alergologem a to s požadavkem snášenlivosti i u pokožky se sklony k atopii. Je tedy hypoalergenní a vhodná i pro citlivou pleť a citlivé oči. Využívá přírodní látky a kombinuje je s vědecky podloženými technologiemi. Nabízí bohatou škálu stínů, pudrů, tvářenek, make-upů, řasenek, korektorů, očních linek, rozjasňovačů, lesků na rty, bronzerů atd. Zkrátka ucelenou řadu všech produktů dekorativní kosmetiky. Produkty nezanáší póry, nezatěžují pokožku, jsou vhodné pro pleť náchylnou k akné a vzniku dermatitid. Naopak pokožce prospívají.

Na webu drmax.cz/krasa-a-pece/dekorativní-kosmetika jsou však v nabídce i další značky a samozřejmě nechybí ani produkty k aplikaci, tedy štětce. Můžete si vybrat buď jednotlivé štětce nebo ucelenou sadu štětců k vytvoření bezchybného líčení. V návaznosti na ně v nabídce samozřejmě nesmějí chybět ani prostředky na jejich čištění. Zajímavou variantou jsou také obsáhlé paletky stínů, které v sobě skrývají výrazné i přirozené tóny. A také paletky k péči o obočí.

Poznejte sílu bio kosmetiky

Samostatnou kapitolou jsou pak vysoce kvalitní produkty značky ZUII Organic, což je australská dekorativní biokosmetika vyrobená z blahodárných květin, olejů a bylin. Jedná se o produkty, které na pleti nejen dobře vypadají, ale také o ni pečují a chrání proti předčasnému stárnutí. Přípravky obsahují např. heřmánek a také ricinový, jojobový či slunečnicový olej.

  • Z nabídky dekorativní kosmetiky na webu Dr.Max si tak vyberou nejen nejnáročnější klientky, ale také profesionální vizážisté.

Tvář je naší vizitkou. Dopřejte si proto ty nejkvalitnější produkty, které podtrhnou vaši přirozenou krásu nebo krásu vašich partnerek.

Podobné články můžete najít také ve speciálu AstroStyl

Mohlo by vás ještě zajímat:

Sdílejte článek
Štítky kosmetika krása pokožka Dr. Max Lékárna Astrostyl dekorativní kosmetika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.