Jak líbají jednotlivá znamení zvěrokruhu? Zjistěte, kdo je absolutním králem polibků

Říká se, že už podle líbání poznáme, jakou chemii máme s daným člověkem. Každé znamení zvěrokruhu má odlišnou líbací taktiku a úroveň vášně. Zjistěte, jak je na tom to vaše a se kterým potencionálním partnerem byste si mohli hned sednout.

Zatímco Berani líbají vášnivě, energicky a jdou hned na věc, Blíženci jsou naopak nevyzpytatelnější a jejich styl líbání se odvíjí od stávající situace a momentálního rozpoložení. Jak líbají jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Beran

Tohle znamení se k líbání staví jako k ostatním věcem v životě. Jeho impulzivita, energičnost a odhodlání se projevuje i v líbacích technikách. Berani líbají vášnivě a dokážou se do toho doslova ponořit. Pokud jim však jejich polovička neumí jejich snažení vracet se stejnou náruživostí, začnou se rychle nudit. Oceňují spontánnost a nevadí jim ani líbání na veřejnosti.

Býk

Býci nejdou tak rychle na věc. Vše si potřebují více „oťukat“. Pokud však po partnerovi skutečně touží, líbají smyslně a dlouze. Polibky si užívají a milují pomalé a vášnivé líbání. Nikdy na nic netlačí, ale jdou si za tím, co chtějí, a nenechají se jen tak odradit.

Blíženci

Díky jejich tak trochu rozdvojené povaze se u nich nebudete moci spolehnout na jeden styl ani při líbání. U nich vše záleží na mnoha faktorech a vnějším rozpoložení. Jejich líbání umí být sladké a rychlé, ale také vášnivé a sexy. Pokud jsou Blíženci do partnera skutečně zamilovaní, tím víc budou toužit po spojení s jeho rty.

Rak

Raci jsou citliví. To, co cítí ke svému protějšku, se odráží i na tom, jak se s ním líbají. Pokud u druhého ucítí nejistotu, nedají do toho vše a budou opatrnější. Jestliže si jsou však city svého protějšku jistí, můžete se u nich připravit na francouzské polibky a vášnivé doteky. Svou láskou vás doslova zahrnou.

Lev

Lvi se nestydí. Jejich polibky jsou vášnivé, dravé a občas i bolestivé – nebojí se kousnout do rtů a dát vám najevo, že jste jejich. Ostatně to se také od krále džungle očekává. Rádi své city a náklonnost ukazují, takže pokud se do vás zamilují, budou vás líbat kdekoliv a kdykoliv.

Panna

Panny patří mezi znamení, která usilují o dokonalost, a to platí i při líbání. Na jejich polibky jen tak nezapomenete. Ale Panna do toho dá vše pouze v případě, že jsou její city opravdové. Přesně vědí, co dělat, aby vás jejich polibky uspokojily a dají si na tom záležet. Jsou sladké, jedinečné a Panny vám prostřednictvím nich sdělují, jak moc jim na vás záleží.

Váhy

Váhy jsou romantické duše. Při líbaní jsou však občas nesmělé a chvíli jim trvá, než se odhodlají. Líbají se nejraději v soukromí a při svíčkách. Svou náklonnost vám pak ale dají patřičně najevo, a když se správně uvolní, jsou jejich polibky nezapomenutelné, dlouhé a procítěné.

Štír

Jedno z nejerotičtějších znamení vám asi nemusíme představovat. Štíři se v oblasti sexuality do všeho vrhají naplno a jinak tomu není ani při líbání. Jejich polibky jsou intenzivní a dychtivé. Budou vás líbat po celém těle s obrovskou náruživostí a jejich elektrizující doteky jen tak nezapomenete. Tohle znamení se zkrátka vyzná a jejich líbací techniky vás dostanou do kolen.

Střelec

Tohle znamení má odvážného, dobrodružného a spontánního ducha. To se projevuje v celé jeho povaze a přístupu. Při líbání se Střelec nebojí experimentování a zažijete s ním nejrůznější druhy polibků – od francouzských až po jemné a pomalé dotyky rtů, kterými vás dostane do varu. Bude si s vámi hrát a vás to díky tomu s ním bude neuvěřitelně bavit. Tady nudu rozhodně nečekejte!

Kozoroh

U Kozoroha platí, že je většinou velmi emocionálně nepřístupný a dostat se pod povrch vám u něj dá pořádně zabrat. Když se vám to ale podaří, bude to stát za to. Kozorozi jsou hraví, vášniví a budou se vás snažit potěšit. Milují dlouhé a odvážné polibky.

Vodnář

Vodnáři rádi vyčkávají, jsou to přímo mistři ve svádění, takže než dojde k samotnému polibku, bude to mezi vámi pořádně vřít. Budou začínat pomalu a postupně přidávat na intenzitě, až si vás dokonale omotají kolem prstu.

Ryby

Ryby často myslí více na druhé než samy na sebe. Jejich polibky jsou vroucí a plné lásky. Svůj zájem vám dají jasně najevo, ale většinou nikdy nezačínají jako první. Budou vyčkávat a teprve až když si budou jistí vaším skutečným zájmem, zcela se do líbání ponoří. Pak do toho dají vše a jejich polibky budou mokré a smyslné. Rozhodně ne nepříjemné.

Kdo je podle vás králem polibků?

Mohlo by vás ještě zajímat:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.