Letní horoskop lásky: Býk prožije milostné hody, Rak založí rodinu, Lev se zamiluje

Léto přeje romantickým citům, velkým láskám i nezávazným flirtům. Můžeme se náhle zamilovat, uzavřít sňatek i založit rodinu. Komu se podle horoskopu v letošním létě bude dařit v lásce nejvíce?

Berani – v srpnu se zamilují a prožijí romantickou lásku

Pro lásku a milostné vztahy bude pro Berany příznivější srpen, kdy planeta Venuše vstoupí do pro ně příznivého znamení Lva a přinese jim příležitosti k navázání nových milostných vztahů i k vylepšení těch stávajících. V červenci se mnozí Berani budou muset více věnovat své rodině a rodičům. Zjistí však, že je to přesně to, co potřebovali. Pochopí, jak velkou citovou jistotu ve své rodině mají a kolik síly z ní mohou neustále čerpat. Ostatně srpen jim vše vynahradí, hned v prvních dnech se mohou náhle zamilovat, prožít zcela romantickou lásku i vášnivé noci plné sexu. Nejlepším dnem pro ně a pro milostné vztahy bude 18. srpen.

Býci – v lásce je čekají milostné hody

Jestli někomu během letních měsíců bude v lásce přát štěstí, tak to budou Býci. V druhé polovině července planeta lásky Venuše vstupuje do spřízněného znamení Raka a všem Býkům začnou milostné hody. Pro ostatní budou okouzlující, šarmantní a velmi přitažliví. Lásky i sexu si užijí do sytosti, jen kolem 25. července by měli být trochu uvážlivější a opatrnější a nevrhat se do milostných dobrodružství přímo po hlavě. Následky letních lásek by je později mohly překvapit.

I srpen je v milostných vztazích pro Býky nadmíru příznivý. Mohou se náhle zamilovat, seznámit s někým opravdu vzrušujícím, užít si sexu i romantiky. I pro ty, kteří hledají blízkou duši, je to velmi vhodný čas k seznámení a možnosti navázání perspektivních vztahů. Konec srpna se už nese v opatrnějším duchu a možná se mohou dostavit výčitky svědomí či vystřízlivění z milostné jízdy posledních dnů a týdnů.

Blíženci – druhá polovina srpna jim nabídne flirt i hlubokou lásku

Proměnlivá povaha Blíženců vyžaduje změnu, což některé z nich vrhá do stále nových vztahů a věčného hledání milostného ideálu. Obvykle dávají přednost partnerům, s kterými se nenudí a mají si s nimi stále co povídat, plánovat a řešit. Nuda jejich vztahy spolehlivě zabíjí. Doba, která je vyloženě vhodná pro seznamování a přeje zaručenému vítězství na poli lásky, nastane především v druhé polovině srpna, kdy Venuše vstoupí do spřízněného znamení Lva a Blížencům nabídne mnoho příležitostí k flirtování, seznamování i prožívání fyzické lásky. Nejpříznivější dny pro všechny milostné vztahy budou 18. a 24. srpna, kdy se Blíženci mohou hluboce zamilovat, a vyléčit si tak předchozí citová zklamání.

Raci – mohou vstoupit do manželství a založit rodinu

Planeta lásky Venuše 18. července vstupuje do znamení Raka a připraví jim měsíc plný romantických zážitků. V lásce by se Rakům mělo opravdu dařit. S patřičným sebevědomím se rozhoupou k činům a krokům, před kterými jste v minulosti ustupovali nebo si na ně netroufli. Někteří Raci vstoupí do svazku manželského, někteří založí rodinu a někteří se přestěhují a vybudují nový domov. V období obou letních měsíců ustoupí od své tradiční račí taktiky – krok dopředu a dva zpátky – a svým bližním konečně řeknou, co od společného života očekávají. Jasná rozhodnutí zklidní jejich partnerský život a pomohu jim prožít láskyplné léto. Kolem 25. července by však neměli svému partnerovi slibovat více, než budou moci splnit.

Lvi – v srpnu je čeká velkolepá jízda

V citové oblasti mohou někteří Lvi v červenci prožívat období určité nejistoty a možná i nezvyklé plachosti. Mohou být více uzavření, stažení před světem. Měli by ale využít tento čas k určité duševní regeneraci a věnovat se své rodině. Mezi jejich blízkými jim bude dobře. Od 11. srpna se mohou připravit na velkolepou jízdu, planeta Venuše vstupuje do jejich znamení a nastane nejlepší doba k uspořádání jejich citového života. Mohou zapracovat na svém osobním zjevu. Pro druhé budou nesmírně přitažliví a okouzlující. Do života jim vstoupí nové letní lásky, mohou prožít i pár beztrestných flirtů. Skvěle se budou bavit ve společnosti. V případě, že jsou sami a hledají láskyplnou náruč, hvězdy jim radí připravit se na toto období s „plnou parádou“ a využít i příznivého vlivu Jupitera ze znamení Berana, který jim bude po celé léto dodávat radost a optimismus.

Panny – budou přístupnější seznamování i flirtování

Ty Panny, které budou připraveny a budou stát o rozptýlení v osobním životě, mohou prožít krásné letní lásky. Od 18. července je Venuše, planeta lásky a partnerských vztahů, ve znamení Raka a bude v nich probouzet citlivost, touhu po něžnostech a jemných dotycích. Budou přístupnější a otevřenější nejen k seznamování, ale i k vstupu do stálého partnerství či založení rodiny. Ty, které žijí ve stálých partnerských vztazích, mohou během července vyřešit nebo si vysvětlit různá nedorozumění. Letní bouřky pominou a černá mračna se rozplynou a ony budou mít pocit, že se na ně zase usmálo milostné štěstí. Mají velkou šanci obnovit a oživit stávající vztahy nebo najít novou lásku. Od srpna se více uzavřou a budou se věnovat pracovním povinnostem.

Váhy – vyřeší své milostné problémy

Znamení Vah je pod vládou Venuše (stejně jako znamení Býka), proto jsou láska a partnerství pro něj velmi důležité. Začátkem července, kdy je Venuše ve spřízněném znamení Blíženců, nastane období vhodné pro řešení zásadních milostných a partnerských problémů. Váhy mohou dospět i k radikálním rozhodnutím, mohou se konečně rozhoupat k sňatku nebo založení rodiny. Pokud tak učiní, je skoro jisté, že koncem srpna vyrazí na líbánky někam, kde ještě určitě nebyly. Osamocené Váhy se mohou v tomto období seznámit s někým zajímavým a vzrušujícím a s ním pak vyrazit na cesty do neznáma. Kolem 27. července by však všechny Váhy měly být v lásce opatrné, nic moc neslibovat a citová nedorozumění neřešit nevěrou. Později by je mohla hodně mrzet.

Štíři – poznají novou lásku

V letním červencovém čase mohou Štíři poznat novou lásku nebo dojde k oživení jejich stávajícího partnerství. Záleží na nich, jak se budou ke svému miláčkovi chovat, protože pravdou je, že partner odráží vždy naše nálady jako zrcadlo. Planeta Venuše, která bude od 18. července do 10. srpna ve znamení Raka, jim přihraje příležitosti prožít něžné chvíle se svými blízkými a nasbírat množství romantických zážitků, na které mohou ještě dlouho vzpomínat. V druhé polovině srpna by měli co nejvíce chodit do společnosti, obzvláště pokud jsou osamocení a hledají lásku – možná potkají toho pravého. V tomto období se mohou seznámit i s řadou zajímavých lidí, kteří jim v budoucnosti pomohou v oblasti práce a jejich kariéry, mohou je nasměrovat k uvědomění, co od života opravdu chtějí.

Střelci – budou vylepšovat své partnerské vztahy

Znamení Střelce není nerozhodné a plaché, rádo se baví a jediné, čemu se vždy raději vyhne, jsou závazky a zodpovědnost. Zvláště muži Střelci žijí rádi svobodně a bez povinností, které vyplývají z pevných partnerství. Ti Střelci, kteří ale touží po lásce, těm v jejich výběru toho pravého nebo té pravé může pomoci planeta lásky Venuše, která 11. srpna vstoupí do znamení Lva. K dobré komunikaci je povede Merkur, který bude od 19. července do 4. srpna v přátelském ohnivém znamení Lva, a Střelci si mohou dát do pořádku nedorozumění či špatnou partnerskou komunikaci a prožít léto plné porozumění a lásky.

Kozorozi – otevřou se lásce

Kozorozi, kteří touží po milostném citu, by si měli udělat čas, zastavit se a přiznat si, že ve dvou se to lépe táhne. Jestliže se otevřou lásce, určitě si je najde, ale musejí jí vyjít naproti. Neměli by být tak odtažití a svým partnerům vyznávat lásku bez zábran. Hvězdné nebe je v červenci odmění i možností početí nového života. Ale pozor, zvláště v červenci může dojít v partnerské oblasti i k nedorozuměním a problémům. „Zaviní“ to napjaté postavení Merkura v opozičním znamení Raka, takže Kozorozi by měli být ke svým partnerům skutečně upřímní a otevření. V srpnu se vše v lásce uklidní a oni si budou užívat vrcholného léta. Osamocení se mohou ve společnosti koncem srpna seznámit s někým velmi atraktivním.

Vodnáři – si udělají revizi osobního života

Život Vodnářů  je plný vzruchu a spěchu. Měli by zkusit se zastavit a vážit si drobných radostí, které prožívají každý den. Léto jim ve vztazích může přinést napětí a nedorozumění, vyplývá to z postavení Venuše, Merkura v opozičním znamení Lva a planety Mars v Býku. Naštěstí pro všechny Vodnáře planety nebudou v těchto pro ně nepříznivých postaveních po celé léto. Partnerská komunikace však může váznout, je tedy nejvyšší čas na malou „revizi“ jejich osobního života. Měli by se snažit získat vnitřní rovnováhu a jednat klidně, v měsíci srpnu a září se díky vstupu Merkuru a poté Venuše do vzdušného znamení Vah mnohé věci vyjasní a uklidní, pozor však na „silové“ tendence a touhu vše řešit okamžitě.

Ryby – mohou prožít milostné a romantické léto

V druhé polovině července i části srpna je planeta lásky Venuše v příznivém postavení ke znamení Ryb a bude jim dodávat touhu po romantických zážitcích, snahu vylepšovat si milostný i rodinný život. Ty Ryby, které jsou naladěné spíše na nezávazný flirt, budou také spokojené, protože přesně toto období fandí hrám lásek šálivých. Zásadním rozhovorům s partnerem by se však měly raději vyhýbat, nechat události plynout a brát vše tak, jak bude přicházet. Na velká rozhodnutí je dost času na podzim tohoto roku.

Sdílejte článek
Štítky léto láska rodina horoskop Merkur Venuše vztah znamení zvěrokruhu sex flirt letní horoskop RAKO léto 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.