Všechny lásky Býka: Koho miluje a koho nenávidí? Chce věrné, vyhýbá se přelétavým

Milují a hledají solidní a věrné, vyhýbají se plašanům, zmatkářům a přelétavcům zvěrokruhu a také těm, kteří by je mohli ohrožovat na jejich sebevědomí. Která znamení patří mezi ta vyvolená a která k těm, kterým se Býci raději vždy vyhnou?

Láska Býka je hluboká, solidní, ale také žárlivá. V životě Býci oceňují jistoty a hledají stabilitu, a proto si do vztahů přivolávají partnery, kteří jim je mohou nabídnout. Jsou i dost opatrní, dlouho se vyhýbají pevnému závazku, dokud si nejsou stoprocentně jistí, že našli toho pravého nebo tu pravou. Pokud milujete Býka, musíte počítat s tím, že je to velmi vášnivé znamení, které sice umí své emoce udržet pod pokličkou, ale pod povrchem stále doutnají velké city – takže raději zbytečně nedráždit!

Nejlepší partnery hledá mezi Pannami a Kozorohy

Ideální lásku Býk najde u partnera narozeného ve znamení Panny. Tihle dva se podle tradiční astrologie k sobě hodí nejvíce. Svým založením jsou klidní a v životě hledají jistoty. Těší se z podobných věcí – milují přírodu, fyzickou práci, svůj domov a rodinu. Mají stejný smysl pro hospodárnost – a možná i spořivost –, bez problémů se domluví na všech praktických stránkách společného soužití.

Lásku nebeskou Býci najdou i u Kozoroha. I oni dva mohou utvořit dokonalý pár. V jejich případě se potkává rozum, pragmatičnost, smysl pro tradice a rodinu. Oba jsou pracovití, ctižádostiví, houževnatí a oba jsou také vášniví. Výborně si rozumí v sexu. A navíc patří mezi věrná znamení, což nadmíru vyhovuje oběma. Býk je pověstný žárlivec a Kozoroh zásadně nikdy nic neodpouští.

Zásadně se vyhýbá znamením Lva a Vodnáře

Velmi napínavý vztah Býci mívají s Lvem. Je to taková zapeklitá kombinace dvou neústupných povah. Oba nesnášejí vměšování do svých záležitostí, oba jsou hrdí i ctižádostiví. Ve společném životě jim bude pomáhat láska, vzájemná sexuální přitažlivost a společný zájem v životě něco dokázat. Oba jsou také rodinně založení, i když mají zcela odlišné představy o tom, jak by rodina měla vypadat nebo fungovat. Rozdílné názory budou mít i na výchovu svých potomků, ale prvotní jiskra, kterou mezi těmihle dvěma kdysi zažehla samotná příroda, nikdy dokonale nevyhasne. Vždy stojí za to ji po čase znovu a znovu rozdmýchat.

Velmi obtížené to budou také mít Býci se všemi Vodnáři. Pro Býka je Vodnář větroplach, věčně někde „trajdá“, věčně má hlavu v oblacích. Je to nespolehlivec a nemá zájem o pořádný sex. Volnost, rovnost, bratrství jsou hesla, která Vodnář vyznává, ale Býk nechápe. Ale i tihle dva se dokážou domluvit, musejí vsadit na svoji společenskou povahu, vtip a humor. Pak mohou utvořit veselý a spontánní pár, který si život ve dvou může skutečně užít.

Malé astrologické tajemství partnerských horoskopů

Partnera si velmi často nevybíráme podle slunečních znameních, tedy nehledáme Panny, Kozorohy nebo Ryby, ale podle svého znamení na ascendentu nebo descendentu. Takže vůbec nemusí platit, že když Býk žije s Vodnářem nebo Lvem, bude to peklo. Je možné, že má umístěný ascendent v nějakém souladnějším znamení, například Býk s ascendentem v Blížencích nebo Býk s ascendentem v Beranu to s Vodnáři a Lvy nebudou mít vůbec špatné. A hry lásek šálivých jsou náhle úplně o ničem jiném.

Co je to ascendent a jeho výpočet můžete zjistit zde:

Všechny partnerské kombinace znamení Býka:

Sdílejte článek
Štítky láska partnerský horoskop znamení Býka Býk Kozoroh

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.