Blíží se významná nebeská událost: Jupiter v Beranu nese touhu bojovat o štěstí

Blíží se zvláště významná nebeská událost. Planeta Jupiter po dvanácti letech 11. května 2022 vstupuje do znamení Berana a každému z nás dodá v jedné životní sféře nadšení, optimismus a touhu si vybojovat svoje místo na slunci.

Šťastným dnem, kdy planeta Jupiter vstoupí do prvního znamení zvěrokruhu Berana, bude 11. květen 2022, a v Beranu zůstane až do 28. října. Během této doby zejména ohnivá znamení – Beran, Lev a Střelec – mohou zažívat velký návrat životních sil, energie a fyzického uzdravení. Budou prožívat nové začátky. Mohou uskutečnit svoje plány, vize nebo založit něco nového – například firmu či vlastní podnikání – ale také se třeba vdát či oženit.

Svět bude hledat nového krále

Obecně energie planety Jupiter ve znamení Berana nám všem dodá nadšení, radost a optimismus. Připravenost pustit se do boje – vybojovat si své místo na slunci. V mundánní astrologii symbolizuje hledání nového vůdce nebo skupiny lidí, kteří světu přinesou nové vize a ideje a kteří se nebudou bát bojovat za svou věc. Starý svět se svými představami a způsoby vlády končí, přichází nový. Král zemřel, ať žije nový král.

Hvězdou horoskopu bude Beran

A budiž to znamení Berana přáno, uplynulých dvanáct let nemuselo být pro mnohé Berany vůbec lehkým obdobím. Možná to byla i nejnáročnější léta jejich života, která dokonale prověřila jejich odolnost a schopnost přežít i při nepřízni osudu. Vstupem Jupitera do svého znamení však i oni vstupují do nové životní etapy a bez váhání se pustí do boje. Do boje o své postavení, o svá práva, o své pracovní i osobní štěstí. Budou zase chtít dosáhnout něčeho viditelného. Vypraví se jako bájný Jáson na cestu za zlatým rounem, aby dosáhli velikosti a našli sami sebe. Ocitnou se na startovní čáře a hvězdný dobroděj Jupiter jim bude držet palce, jak to umí pouze on.

Každý z nás zažije nový začátek

Každému z nás po dobu vlády Jupitera v Beranu bude umožněno začít něco nového v jiné životní oblasti odvozené z postavení znamení Berana v našem osobním horoskopu. Pro přibližnou orientaci jsme vám připravili přehled sfér života, ve kterých budete moci zaznamenat blahodárný vliv planety Jupiter podle vašeho znamení zvěrokruhu.

Kde a v čem se na vás usměje štěstí?

  • Beran – v nalezení osobní nezávislé životní cesty a potvrzení vlastní jedinečnosti.
  • Býk – v objevení duchovních hodnot a skryté životní síly.
  • Blíženci – v navázání nových přátelství, v úspěchu ve společnosti. Mohou se vám plnit vaše sny a přání.
  • Rak – v nové kariéře, nalezení životního cíle a uplatnění vlastních ambicí.
  • Lev – v objevování vyšší moudrosti – filozofie, práva i politiky. Budete objevovat nové kraje, osvojovat si nové poznatky a hodně cestovat.
  • Panna – v porozumění „vlastnímu chtění“, vyrovnávání se s osobní touhou po moci, velkých penězích a sexu. Štěstí by vás mělo provázet i při peněžních transakcích, úvěrech a hypotékách.
  • Váhy – v partnerství, v pochopení, kde jsou vaše osobní hranice a kde začíná prostor partnera. Můžete se vdát nebo oženit.
  • Štír – v obrovské regeneraci fyzických sil, v uzdravení duše i těla. Najdete štěstí i v obyčejných věcech života.
  • Střelec – v kreativní tvorbě, v činnostech, které budou dělat radost především vám samotným, a v plození dětí. Před vámi je období štěstí a radosti.
  • Kozoroh – v novém bydlení, v novém domově a možná i v nové rodině.
  • Vodnář – v komunikaci, v učení se nových věcí, v osvojování nových poznatků. Možná dojde i k usmíření s vašimi sourozenci nebo sousedy.
  • Ryby – ve vydělávání peněz, v pořizování movitého majetku a v užívání si slastí života.

Zdroj: Autorský článek a najdise.cz/mesicni-pohyb-planet

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.