Velký letní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu. Komu se bude dařit nejvíce?

Co čeká v létě 2022 jednotlivá znamení zvěrokruhu v pracovním nebo partnerském životě, jak na tom budou se zdravím a na jaká místa by měla podle hvězd vyrazit na dovolenou?

Beran – nejprve by měl odpočívat a v srpnu to pořádně rozjet

Prakticky celý červenec i část srpna bude Mars – vládce Beranů – ve znamení Býka, což Beranům přinese touhu po odpočinku a relaxaci v přírodě. Zdá se, že i obvykle velmi aktivní Berani budou chtít toto léto trávit ve větší pohodě a klidu. Možná jsou pracovními záležitostmi posledních měsíců i let natolik znavení, že i oni touží alespoň na pár dnů nedělat vůbec nic a jen odpočívat. Ti aktivnější se mohou pustit do zvelebování svého venkovského sídla nebo zahrady. A neudělají vůbec špatně, fyzická práce na něčem, kde jsou zřetelně viditelné výsledky, jim přinese klid v duši. Konec prázdnin se již nese ve větším pohybu a aktivitě a Berani budou chtít dohnat všechno, na co neměli dostatek sil a energie. Podniknou ještě nějakou velkou letní cestu za poznáním.

Býk – čeká ho léto snů, zejména v lásce mu hvězdy drží palce

Milí Býci, před vámi je léto snů. Bude sice trochu záležet na vás, jak si vše dokážete zařídit, ale hvězdy vám po oba letní měsíce skutečně drží palce. Planeta aktivity a energie Mars je po celý červenec a kousek srpna ve vašem znamení Býka a přeje jakékoliv formě aktivní dovolené. Dokonce i ti, kteří budou muset přes prázdniny pracovat, si nemusejí zas tak stýskat, práce jim půjde pěkně od ruky a ještě stihnou vyrazit na pěknou dovolenou nebo prodloužené víkendy. Hvězdy přejí i společenským setkáním. Býci si mohou vynahradit všechny zanedbané či pozapomenuté oslavy a svátky svých blízkých a přátel. Stanou se skvělými organizátory letních párty, grilování i příjemných chvil v kruhu nejbližších. Posledních čtrnáct dnů v srpnu je sice čeká „návrat na značky“, začnou se připravovat na nové pracovní úkoly, povinnosti a možná i studium, ale stále vše budou zvládat na jedničku.

Blíženci – nejlépe se jim vydaří začátek a konec prázdnin

Začátek prázdnin je pro všechny Blížence vyloženě příznivý, planeta energie a aktivity Mars se pohybuje v přátelském znamení Berana a planeta lásky Venuše znamením Blíženců. Tato kombinace jim přináší jednak schopnost zvládat fyzické i pracovní úkoly, jednak prožít dny a noci plné letních lásek. V polovině července se Venuše přesune do znamení Raka a Blížencům slibuje příliv romantických citů, příjemných chvil, které budou moci trávit v rodinném kruhu nebo se svými blízkými.

Mars ze znamení Býka jim zase nabídne relaxaci v přírodě, kde mohou načerpat duševní sílu a vyrovnanost. Blíženci mohou být po náročném pracovním období psychicky unavení, smutní, nervózní, možná i depresivní. Léto jim však poskytne příležitosti k nabrání psychické rovnováhy.

V červenci se na Blížence usměje štěstí i v oblasti financí, a to v podobě lepší pracovní pozice, zvýšení platu nebo získání vysněného místa. To jim také může pomoci nejen k vyššímu pocitu sebevědomí, ale i k naplánování důležitých finančních kroků nebo závazků, ať již v podobě půjček nebo hypoték. Skvělým obdobím pro všechny Blížence bude druhá polovina srpna, kdy budou mít štěstí prakticky ve všech oblastech života. Mohou cestovat, poznávat a komunikovat se svými přáteli.

Rak – totálně změní svoji image, založí rodinu a získá peníze

Díky uvolňující letní náladě Raci dostanou nové nápady, jak zjednodušit nebo vylepšit svůj soukromý i pracovní život. Vylepšovat budou i sami sebe a začnou pěkně z gruntu. Totálně promění svoji image, radikálně změní účes nebo styl oblékání. Nesmírně jim to prospěje, stanou se pro druhé nejen okouzlujícími bytostmi, ale parádně jim vzroste sebevědomí. Vyrazí do společnosti a seznámí se s novými lidmi. Klidně je možné, že mezi nimi najdou i novou lásku. V červenci budou Raci odpočívat, v srpnu spíše pracovat – především na vylepšení svého konta. Možná objeví nové příležitosti obživy nebo se v práci přesunou na lépe placenou pozici. Ti, co podnikají, mohou pro svoji firmu získat zajímavou smlouvu nebo kontrakt. Léto se tak pro Raky nese v duchu odpočinku a relaxace, ale také pracovního postupu a kariéry.

Lev – přes počáteční překážky si užije velkou milostnou jízdu

Všechny nápady Lvů v létě pomůže realizovat planeta Merkur, která vstoupí do jejich znamení 19. července a zůstane v něm až do začátku srpna. Sílu k jejich prosazení jim bude posílat planeta Mars z Býka, nápomocné budou i přitažlivé vibrace planety Venuše, která vstoupí do jejich znamení 11. srpna. Díky těmto pozitivním vlivům budou Lvi na vrcholu sil prakticky po celé léto, mnohé napěťové situace se uvolní a jim se bude „lépe dýchat“. Příznivé období by proto měli využít k jasným plánům pro budoucnost. Je však možné, že především v červenci mohou mít pocit, že ne všechno, co chtějí realizovat, se jim také daří prosazovat. Nedejte se však, milí Lvi, odradit, v srpnu se vám veškerá vložená energie zúročí.

Panna – během července se zamiluje, v srpnu zlepší život

Do znamení Panny 4. srpna vstoupí jeho vládce – planeta Merkur – a Pannám se začne dařit ve všem, na co si jen pomyslí. Navíc 20. srpna do spřízněného znamení Blíženců dorazí i planeta aktivity Mars a všechny jejich záležitosti se dají do pohybu. Je tedy pro vás tedy lepší, milé Panny, naplánovat si dovolenou spíše na červenec, abyste pak mohly plně využít všech těchto aspektů ve své práci či podnikání. Během července byste se měly věnovat svým přátelům, chodit do společnosti. Možná zde potkáte novou lásku. Právě v prvním prázdninovém měsíci se můžete zamilovat a prožít krásný letní flirt, který vám patřičně zvedne sebevědomí.

Váhy – začátkem léta mohou mít svatbu a pak odjet na líbánky

Současná kombinace planetárních vlivů pro znamení Vah je spíše neutrální. V červenci dokonce mohou Váhy očekávat nějaké překážky v práci, které jim zabrání v odjezdu na dovolenou. Dobrou zprávou ale je, že v prvních dvou týdnech prázdnin se Vahám bude dařit na milostném poli, je klidně možné, že vstoupí i do svazku manželského nebo se rozhodnou založit rodinu. Začátkem července, zejména kolem 13. července, hvězdy totiž přejí zodpovědné lásce.

V srpnu se pro Váhy otevře prostor pro společenská setkávání, kde mohou zazářit, a pro cesty za sluncem do vzdálených krajů. Na konec srpna se mohou opravdu těšit, planeta Merkur vstoupí 26. srpna do jejich znamení, což jim může přihrát nové a velmi zajímavé možnosti v pracovní oblasti. Obecně by Váhy měly v letním období odpočívat, věnovat se svým blízkým a sbírat energii pro podzim, kdy je čeká mnoho nového.

Štír – v červenci ho čeká láska, v srpnu zazáří ve společnosti

Příhodnou dobou pro posun je pro Štíry období, kdy vstoupí planeta Merkur do znamení Raka, tedy od 5.–18. července. Atmosféra na pracovišti se uklidní a oni budou mít možnost užívat si letních dnů s plnou parádou. 18. července vstoupí do Raka i planeta lásky Venuše a nabídne jim vzrušující příležitosti k cestování a poznávání vzdálených končin. Určitě by si s sebou měli přibalit i svého miláčka, protože právě konec července jim v lásce přeje. Nezadaní Štíři mohou na cestách potkat někoho zajímavého.

Jako vodní znamení by co nejvíce volného času měli trávit u vody, rybníka, bazénu nebo moře, kde spolehlivě načerpají energii a dobrou náladu. Srpen pro ně s sebou nese komplikace v práci a neshody s přáteli, takže červencové dny by měli vychutnávat plnými doušky. Pro další dovolenou je příhodnější konec srpna a začátek září.

Střelec – bude si moci zařídit i užít dovolenou po svém

Už během června začali Střelci snít o dovolené a dnech volna, ale hvězdy jim radí neutíkat od povinností, protože planeta Merkur je až do 18. července ve znamení Raka a připomíná jim jejich rodinné úkoly a závazky. Pak ale vstoupí do spřízněného znamení Lva a Střelcům se uleví a budou si moci více zařídit práci i život po svém. Možná se jim otevřou nové možnosti nebo přijdou nápady, jak zlepšit svoji práci a finance. Se srpnem přicházejí pozitivní vlivy planety lásky Venuše, která Střelcům přihraje milostná dobrodružství, společenské akce s velkou možností seznámení s novými a zajímavými lidmi.

Kozoroh – může založit rodinu a nakonec i povýšit v práci

V červenci sice Kozorohům hvězdy příliš nepřejí v pracovní oblasti, ale zato se na ně usměje štěstí v lásce a díky vstupu planety Mars do znamení Býka se jim bude náramně dařit i ve všech sportovních a fyzických činnostech. Pokud tedy Kozorozi chtějí strávit dovolenou na chalupě zvelebováním své zahrady a k tomu si přiberou někoho sobě velmi milého, stráví ideální dovolenou. Mohou dokonce i založit rodinu.

V srpnu jim pomůže ke zklidnění pracovní atmosféry Merkur ze znamení Panny a stále jim bude držet palce Mars ze znamení Býka. Takže si mohou buďto naplánovat ještě dlouhou dovolenou v podobě vysokohorské túry nebo si vyhrnout rukávy v práci, protože ta jim v srpnu půjde skutečně od ruky. Mohou se dokonce dočkat povýšení nebo k nim připutuje nějaká skvělá pracovní nabídka. Koneckonců i pochvala či poděkování od šéfa by nebyly k zahození.

Vodnář – v červenci si užije dovolenou, v srpnu začne podnikat

Zcela ideální dobou pro prázdniny a oddech je pro znamení Vodnáře měsíc červenec, kdy budou důležité planety v nepříznivém postavení, proto je lepší „vyklidit pole“. Zklidnění různých napětí a problémů mohou Vodnáři očekávat během srpna, kdy planeta štěstí Jupiter ze znamení Berana napomůže lépe zvládat všechna životní úskalí. Koncem srpna se navíc připojí Mars ze znamení Blíženců, který Vodnářům dodá radost, tvořivost a touhu podnikat. Díky jejich přátelské povaze a pozitivnímu vlivu Jupitera nakonec Vodnáři zvládnou všechny problémy, které jim může také přinášet dlouhodobý tranzit planety Saturn jejich znamením.

Ryby – skvělý červenec plný lásky vystřídá proměnlivý srpen

Po celý červenec všem Rybám planety drží palce, budou mít dostatek energie na dokončení všech pracovních úkolů, šťastnou ruku při výběru dovolené a hlavu plnou chytrých nápadů. Problémy mohou přijít se srpnem, kdy by se neměly nechat vyvést z míry a narušit si vnitřní rovnováhu, která je pro toto znamení nutná. Na vinně bude opoziční postavení planety Merkur ve znamení Panny, které může Ryby znejišťovat zejména v pracovní oblasti.

Dobrou zprávou je však výtečné postavení Venuše v Raku, která zejména nezadaným bude prakticky po celou druhou polovinu července a kus srpna přihrávat  milostné příležitosti. Ale i Ryby žijící v dlouhodobých vztazích mohou významně vylepšit své rodinné zázemí. Planeta Mars jim bude dodávat potřebnou fyzickou energii a sílu. Na dlouhodobý tranzit Neptuna jejich znamením si již Ryby zvykly, jeho vliv posiluje jejich senzitivní stránku a také intuitivní vlohy.

Mohlo by vás ještě zajímat:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.