Velký letní horoskop – Blíženci: Nejlépe se jim vydaří začátek a konec prázdnin

Vyloženě šťastné období mohou Blíženci zažívat v období června a července, kdy jim práce, profesní závazky i úkoly půjdou lehce a samy. Skvělé dny se dostaví i koncem srpna, kdy se jim splní vše, na co pomyslí. Jak na tom budou Blíženci během celého léta s prací, penězi, láskou nebo zdravím a kam by se měli vypravit na dovolenou?

Začátek prázdnin je pro všechny Blížence vyloženě příznivý, planeta energie a aktivity Mars se pohybuje v přátelském znamení Berana a planeta lásky Venuše znamením Blíženců. Tato kombinace jim přináší jednak schopnost zvládat fyzické i pracovní úkoly, jednak prožít dny a noci plné letních lásek. V polovině července se Venuše přesune do znamení Raka a Blížencům slibuje příliv romantických citů, příjemných chvil, které budou moci trávit v rodinném kruhu nebo se svými blízkými.

Mars ze znamení Býka jim zase nabídne relaxaci v přírodě, kde mohou načerpat duševní sílu a vyrovnanost. Blíženci mohou být po náročném pracovním období psychicky unavení, smutní, nervózní, možná i depresivní. Léto jim však poskytne příležitosti k nabrání psychické rovnováhy.

V červenci se na Blížence usměje štěstí i v oblasti financí, a to v podobě lepší pracovní pozice, zvýšení platu nebo získání vysněného místa. To jim také může pomoci nejen k vyššímu pocitu sebevědomí, ale i k naplánování důležitých finančních kroků nebo závazků, ať již v podobě půjček nebo hypoték. Skvělým obdobím pro všechny Blížence bude druhá polovina srpna, kdy budou mít štěstí prakticky ve všech oblastech života. Mohou cestovat, poznávat a komunikovat se svými přáteli.

Blíženci a láska

Proměnlivá povaha Blíženců vyžaduje změnu, což některé z nich vrhá do stále nových vztahů a věčného hledání milostného ideálu. Obvykle dávají přednost partnerům, s kterými se nenudí a mají si s nimi stále co povídat, plánovat a řešit. Nuda jejich vztahy spolehlivě zabíjí. Doba, která je vyloženě vhodná pro seznamování a přeje zaručenému vítězství na poli lásky, nastane především v druhé polovině srpna, kdy Venuše vstoupí do spřízněného znamení Lva a Blížencům nabídne mnoho příležitostí k flirtování, seznamování i prožívání fyzické lásky. Nejpříznivější dny pro všechny milostné vztahy budou 18. a 24. srpna, kdy se Blíženci mohou hluboce zamilovat, a vyléčit si tak předchozí citová zklamání.

Blíženci a zdraví

K pocitu spokojenosti potřebují dostatek pohybu, snad i proto si dokážou do vysokého věku udržet mladistvou vizáž. Letní období pro ně bude příznivé, budou mít dostatek energie nejen na řešení pracovních i domácích úkolů, ale i na své koníčky. Měli by však myslet i na opravdový odpočinek a tzv. „veget“. K velkým sportovním výkonům a fyzicky náročným akcím je pro ně příznivější druhá polovina srpna, kdy si budou moci dát pořádně do těla, a tak výrazně vylepšit svoji fyzickou kondici.

Jak v létě relaxovat?

Pro dýchací systém Blíženců je prospěšný jakýkoliv sport na čerstvém vzduchu, tedy různé výlety a turistické aktivity. Měli by také více pečovat o své tělo, prospějí jim domácí lázně – koupele s příměsí mořských solí.

Tipy na dovolenou:

Vhodná místa pro Blížence: Znamení Blíženců preferuje spíše aktivnější způsob dovolené, poznávání krás přírody nebo návštěvy významných architektonických lokalit, muzeí. Blíženci rádi sportují a tráví volný čas slézáním hor, jízdou na kole a také poznáváním nových míst, kde se něco zajímavého dovědí. Ideální je tedy pro ně například letní cestování po našich hradech a zámcích.

Pro Blížence cestovatele a milovníky cizích zemí je skvělá Anglie, Belgie, Sardinie, Lombardie. Z měst Londýn, Bruggy, španělská Córdoba, Versailles nebo San Francisco.

Sdílejte článek
Štítky zdraví láska dovolená letní horoskop Blíženci

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.