Velká věštba na červenec pro Blížence: Po náročném začátku si skvěle užijete konec měsíce

Co čeká Blížence v prázdninovém sedmém měsíci roku 2022? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na červenec, kterou pro Blížence z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na červenec vám z tarotových karet vychází Eso disků, které umí pojit příjemné s užitečným. V lásce představuje vztah, který funguje po hmotné, intelektuální i citové stránce. Z hlediska financí je to takové Boží oko, které vás chrání před vším, včetně hlouposti.

Co říkají mariášové karty?

První červencová dekáda může být trochu náročnější. Vrásky vám budou dělat hloupí lidé, se kterými se budete dohadovat a oni vám budou dělat nepříjemnosti. Pomůže vám nějaká mladší žena, díky které by se vše mohlo zklidnit.

Vše by se mohlo srovnat během druhé dekády. Budete mít štěstí hlavně na pracovišti, možná se dočkáte i pochvaly od šéfa.

Třetí dekáda bude jako stvořená pro cestování. Na cestách vás čeká štěstí a radost, dostanete se možná do nějakého velkého domu, kde vám bude příjemně a skvěle se odreagujete.

Magie na dovolenou pro Blížence

Zkuste kouzlo, které vás na cestách ochrání před hloupostí. Důležité je dělat ho vždy ve středu během soumraku. Připravte si kadidelnici a dvě větší tmavě žluté a dvě menší světle žluté svíce. Nejdřív zapalte dvě větší svíce a do kadidelnice dejte majoránku, puškvorec, anýz a maličkou špetku zmijí kůže. Zapalte směs v kadidelnici a i obě menší svíce a nechte dým z kadidelnice, aby prostoupil celou místnost. Pak sfoukněte všechny svíčky a uhaste i směs v kadidelnici.

Vaše runa na červenec: Ehwaz

Ehwaz dokáže věci urychlit, představuje pohyb, porozumění v lásce a vzájemnou oddanost.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.