Velký letní horoskop – Ryby: Skvělý červenec plný lásky vystřídá proměnlivý srpen

Rybám pomohou v červenci planety zvládnout všechny pracovní povinnosti i užít si pěknou dovolenou. Merkur jim dodá chytré nápady, Mars energii a Venuše štěstí. Připravit by se ale měly na srpen, který nebude úplně snadný. Co čeká Ryby v létě v pracovním nebo partnerském životě, jak na tom budou se zdravím a na jaká místa by měly podle hvězd vyrazit na dovolenou?

Po celý červenec všem Rybám planety drží palce, budou mít dostatek energie na dokončení všech pracovních úkolů, šťastnou ruku při výběru dovolené a hlavu plnou chytrých nápadů. Problémy mohou přijít se srpnem, kdy by se neměly nechat vyvést z míry a narušit si vnitřní rovnováhu, která je pro toto znamení nutná. Na vinně bude opoziční postavení planety Merkur ve znamení Panny, které může Ryby znejišťovat zejména v pracovní oblasti.

Dobrou zprávou je však výtečné postavení Venuše v Raku, která zejména nezadaným bude prakticky po celou druhou polovinu července a kus srpna přihrávat  milostné příležitosti. Ale i Ryby žijící v dlouhodobých vztazích mohou významně vylepšit své rodinné zázemí. Planeta Mars jim bude dodávat potřebnou fyzickou energii a sílu. Na dlouhodobý tranzit Neptuna jejich znamením si již Ryby zvykly, jeho vliv posiluje jejich senzitivní stránku a také intuitivní vlohy.

Ryby a láska

V druhé polovině července i části srpna je planeta lásky Venuše v příznivém postavení k jejich znamení a bude jim dodávat touhu po romantických zážitcích, snahu vylepšovat si milostný i rodinný život. Ti, kteří jsou naladěni spíše na nezávazný flirt, budou také spokojení, protože přesně toto období fandí hrám lásek šálivých. Zásadním rozhovorům s partnerem by se však měly Ryby raději vyhýbat, nechat události plynout a brát vše tak, jak bude přicházet. Na velká rozhodnutí je dost času na podzim tohoto roku.

Ryby a zdraví

Vaše znamení je jedno z nejcitlivějších z celého zvěrokruhu. Dobrou radou pro vás je – vytyčte si mantinely a udělejte si čas jen pro sebe. Vaše fyzická konstituce bývá křehčí, proto musíte šetřit svými silami a snažit se nepodléhat zbytečnému stresu. V létě buďte co nejvíce v přírodě a dopřejte si opálení, které tělu dodává vitamín D, který posílí vaši imunitu. Dovolenou si pokud možno naplánujte u moře, které je pro vás velkou vzpruhou. Najděte si nějakou aktivitu, kurz, seminář, který vás bude naplňovat radostí. Tanec, jóga nebo aquagymnastika podpoří pozitivní rozvoj vaší osobnosti.

Jak v létě relaxovat?

Pro vaše znamení se nehodí náročné sporty s rychlým výdejem energie. Doporučují se různé typy vodních sportů, méně namáhavé, např. aquagymnastika. Dále jízda na kole, pro uvolnění napětí jóga a jiné druhy východních cvičení. Rybám prospívají také procházky kolem vodních zdrojů.

Tipy na dovolenou:

Vhodná místa pro Ryby: Ryby jako citlivé vodní znamení preferují místa, kde si mohou opravdu odpočinout od hluku velkoměsta. Vyhovovat jim bude například dovolená ve stylu agroturistiky, různé zemědělské usedlosti, statky nebo mlýny. Vhodná místa pro Ryby jsou liduprázdné krajiny, ostrovy a krajiny kolem vody a u moře. U nás je to zejména oblast jižních Čech na pomezí Šumavy.

Pro Ryby cestovatele a milovníky cizích zemí bude ideální Kalábrie, Normandie, Portugalsko, Malta nebo města Regensburg, Sevilla, Istanbul či anglický Lancaster.

Sdílejte článek
Štítky zdraví láska dovolená letní horoskop Ryby léto 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.