Velká věštba na červenec pro Ryby: Víc si věřte a udělejte si čas jen pro sebe

Co čeká Ryby v prázdninovém sedmém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na červenec, kterou pro Ryby z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na červenec vychází krásná karta Kolo štěstí. Ale pozor, někoho toto kolo může vyvézt nahoru a někoho naopak svézt dolů. Pro ty, kteří si věří, je tato karta ztělesněním úspěchu a štěstí. Snažte se proto dívat na svět pozitivně a uchovat si víru ve své štěstí.

Co říkají mariášové karty?

S příchodem července vám začne nové období, kdy byste se měli naučit nebo pochopit něco, co souvisí s vašimi kořeny a rodinnou historií. Připravte se také na to, že mohou přijít různé splíny nebo depresivní nálady.

Druhá dekáda by už měla být lepší. Čeká vás cesta ve společnosti lidí, na kterých vám záleží, která vám přinese radost a na které načerpáte síly.

Ve třetí dekádě budete zavaleni různými povinnostmi pro druhé lidi. I když to budou třeba maličkosti, vezmou vám spoustu času a energie. Myslete víc na sebe a vyčleňte si jen pro sebe nějaký čas.

Magie na dovolenou pro Ryby

Když budete u moře a najdete nějaké mušle, nasbírejte si jich pár a na každou nakreslete symbol přání, které chcete, aby se vám splnilo. Může to být například obrázek domu nebo nějaký váš osobní symbol. Pak do mušlí foukněte a hoďte je při přílivu do největší vlny. Nebo mušle jen dejte na břeh a počkejte, jestli je moře  spláchne a vaše přání si vezme. Pokud ne, budete muset počkat až do příštího roku, protože ještě není ten pravý čas.

Vaše runa na červenec: Kenaz

Runa Kenaz představuje světlo, planoucí pochodeň, která plaší všechnu temnotu. Radí vám, abyste se nenechali ani ve vypjatých chvílích unést svými emocemi a naučili se ovládat, protože pak můžete sílu hněvu použít mnohem lépe a ve chvíli, kdy to bude na místě.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.