Velký letní horoskop – Rak: Totálně změní svoji image, založí rodinu a získá peníze

Pozitivní změny do života Raků přicházejí už v červnu, kdy Slunce vstoupilo do jejich znamení a Rakům se začalo dařit. Štěstí, láska i chuť cestovat je budou provázet po celý červenec i začátek srpna. Co čeká Raky v létě v pracovním nebo partnerském životě, jak na tom budou se zdravím a kde je podle hvězd čeká ideální dovolená?

Díky uvolňující letní náladě Raci dostanou nové nápady, jak zjednodušit nebo vylepšit svůj soukromý i pracovní život. Vylepšovat budou i sami sebe a začnou pěkně z gruntu. Totálně promění svoji image, radikálně změní účes nebo styl oblékání. Nesmírně jim to prospěje, stanou se pro druhé nejen okouzlujícími bytostmi, ale parádně jim vzroste sebevědomí. Vyrazí do společnosti a seznámí se s novými lidmi. Klidně je možné, že mezi nimi najdou i novou lásku. V červenci budou Raci odpočívat, v srpnu spíše pracovat – především na vylepšení svého konta. Možná objeví nové příležitosti obživy nebo se v práci přesunou na lépe placenou pozici. Ti, co podnikají, mohou pro svoji firmu získat zajímavou smlouvu nebo kontrakt. Léto se tak pro Raky nese v duchu odpočinku a relaxace, ale také pracovního postupu a kariéry.

Raci a láska

Planeta lásky Venuše 18. července vstupuje do znamení Raka a připraví jim měsíc plný romantických zážitků. V lásce by se Rakům mělo opravdu dařit. S patřičným sebevědomím se rozhoupou k činům a krokům, před kterými jste v minulosti ustupovali nebo si na ně netroufli. Někteří Raci vstoupí do svazku manželského, někteří založí rodinu a někteří se přestěhují a vybudují nový domov. V období obou letních měsíců ustoupí od své tradiční račí taktiky – krok dopředu a dva zpátky – a svým bližním konečně řeknou, co od společného života očekávají. Jasná rozhodnutí zklidní jejich partnerský život a pomohu jim prožít láskyplné léto. Kolem 25. července by však neměli svému partnerovi slibovat více, než budou moci splnit. To samé platí i pro pracovní oblast.

Raci a zdraví

Zdraví Raků je hodně ovlivňováno psychikou, proto by se měli pokud možno vyhýbat situacím a lidem, kteří jsou „zárukou“ stresu, problémů a zátěžových situací. Raci obvykle více než na sebe myslí na druhé, rodinu, děti, partnera, ale i přátele. Během tohoto léta by se měli však věnovat sami sobě, hvězdy jim k tomu budou nápomocny. Změní nejen svoji image, ale i stravovací návyky, pustí se do cvičení nebo nějaké příjemné fyzické činnosti. Svůj organismus mohou podpořit účinnou vodoléčbou, dopřát si nejen „domácí lázně“, ale být hojně v přírodě, užít si slunečních paprsků a vodního živlu, který Rakům jako vodnímu znamení velmi svědčí. Voda odplavuje stres, napětí i zbytečné starosti.

Jak v létě relaxovat?

Pro relaxaci a uvolnění je pro Raky vhodné plavání a také všechny druhy vodních sportů. Prospěje jim také pomalejší jogging nebo dlouhé intenzivní procházky.

Tipy na dovolenou:

Vhodná místa pro Raky: Raci milují pobyt u vodních zdrojů, ať jsou to již naše rybníky, moře, nebo koupaliště. K radosti jim stačí voda, která je dokáže zklidnit a energeticky nabít. Vyhledávají klid, a proto se vyhýbají experimentům, například vydat se do neznámých končin s partou neznámých lidí.  Skvělou krajinou pro ně jsou jižní Čechy, Lipno, povodí Berounky a Vltavy.

Pro Raky cestovatele a milovníky cizích zemí je výborné Holandsko, Burgundsko, Skotsko, z měst Benátky, Janov, Bern, Amsterdam.

Sdílejte článek
Štítky zdraví láska dovolená letní horoskop Rak

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.