Velký letní horoskop – Vodnář: V červenci si užije dovolenou, v srpnu začne podnikat

Vodnáře budou letní měsíce lákat k dovolené. Měli by si naplánovat kratší pobyty nebo prodloužené víkendy a snažit se zároveň dokončit všechny své resty. Co čeká Vodnáře v létě v pracovním nebo partnerském životě, jak na tom budou se zdravím a na jaká místa by měli podle hvězd vyrazit na dovolenou?

Zcela ideální dobou pro prázdniny a oddech je pro znamení Vodnáře měsíc červenec, kdy budou důležité planety v nepříznivém postavení, proto je lepší „vyklidit pole“. Zklidnění různých napětí a problémů mohou Vodnáři očekávat během srpna, kdy planeta štěstí Jupiter ze znamení Berana napomůže lépe zvládat všechna životní úskalí. Koncem srpna se navíc připojí Mars ze znamení Blíženců, který Vodnářům dodá radost, tvořivost a touhu podnikat. Díky jejich přátelské povaze a pozitivnímu vlivu Jupitera nakonec Vodnáři zvládnou všechny problémy, které jim může také přinášet dlouhodobý tranzit planety Saturn jejich znamením.

Vodnář a láska

Život Vodnářů  je plný vzruchu a spěchu. Měli by zkusit se zastavit a vážit si drobných radostí, které prožívají každý den. Léto jim ve vztazích může přinést napětí a nedorozumění, vyplývá to z postavení Venuše, Merkura v opozičním znamení Lva a planety Mars v Býku. Naštěstí pro všechny Vodnáře planety nebudou v těchto pro ně nepříznivých postaveních po celé léto. Partnerská komunikace však může váznout, je tedy nejvyšší čas na malou „revizi“ jejich osobního života. Měli by se snažit získat vnitřní rovnováhu a jednat klidně, v měsíci srpnu a září se díky vstupu Merkuru a poté Venuše do vzdušného znamení Vah mnohé věci vyjasní a uklidní, pozor však na „silové“ tendence a touhu vše řešit okamžitě.

Vodnář a zdraví

Nejlepší radou pro  znamení Vodnáře je – udělejte si konečně čas sami na sebe. Vodnáři často řeší věci za druhé a vlastní běžné starosti odkládají. Odbourejte zatěžující vazby. Stav vašeho organismu, o který budete pečovat, vám to vrátí v podobě pocitu lehkosti. Věnujte se více sportu i relaxaci, zkuste chodit pravidelně plavat, prospívá vám také pobyt v přírodě, naplánujte si různé vycházky na zajímavá místa. Vaše znamení inklinuje ke kavárenskému způsobu života, vyhýbejte se tedy pokud možno společenskému pití i kouření, které vašemu zdraví neprospívá.

Jak v létě relaxovat?

Jako vzdušné znamení potřebují Vodnáři dostatek pohybu. Většinou mají rádi různé akční programy, sporty na výdrž, běh, jízdu na kole, kolektivní míčové sporty.

Tipy na dovolenou:

Vhodná místa pro Vodnáře: Vodnáři rádi cestují do dalekých zemí, jediným limitem pro ně mohou být finanční zdroje, protože toto znamení neoplývá střádavostí, a když zjistí, že je čas na dovolenou a prázdniny, často mu chybějí peníze. Je to znamení společenské, proto jsou tito lidé rádi všude tam, kde je větší hustota obyvatelstva a možnosti komunikace a zábavy. Vhodná je oblast Krkonoš, Jizerských hor, Slap a Lipna.

Pro Vodnáře cestovatele a milovníky cizích zemí bude ideální Polsko, Lotyšsko, Rusko, Etiopie. Z měst jsou to Hamburk, Brémy, Salzburk, Salisbury, Brighton nebo Los Angeles.

Sdílejte článek
Štítky zdraví láska dovolená letní horoskop Vodnář léto 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.