Velká věštba na červenec pro Vodnáře: Připravte se na začátek něčeho zajímavého

Co čeká Vodnáře v prázdninovém sedmém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na červenec, kterou pro Vodnáře z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na červenec vám z tarotových karet vychází karta Spravedlnost. Předpovídá, že byste měli vyřešit něco, co se táhlo delší dobu, a dávali si pozor na nerovnováhu. Jestli někde nedáváte víc, než dostáváte.

Co říkají mariášové karty?

Hned začátkem července mohou pro vás startovat nové věci. Mohli byste získat nějaký finanční přivýdělek prostřednictvím svých známých, což vám přinese klid i užitek pro váš dům.

Druhá dekáda může přinést tajné randění, také velkou radost a spokojenost a začátek něčeho zajímavého. Možná začnete něco předělávat v bytě, aby z toho měli užitek i lidé kolem vás.

Třetí dekáda by měla být z celého července nejkrásnější. Co jste si naplánovali, by se vám mělo splnit. Také dostanete pochvalu a dozvíte se něco nového. Mohli byste získat nabídku na vzdělání, rozhodně ji přijměte a neváhejte.

Magie na dovolenou pro Vodnáře

Jestli budete někde u moře a budete sledovat vlny, jak se tříští o břeh, zkuste si představit své přání, na chvíli zadržte dech a počkejte, až půjde největší vlna. Do té pomyslně své přání vložte. Voda ještě znásobí jeho sílu a mělo by se vám pak splnit.

Vaše runa na červenec: Manaz

Runa Manaz je o člověčenství a sebeobětování se pro dobro všech. Pomáhá v rodinných věcech a vztazích a posiluje nastavení vztahů s ostatními lidmi. Nezapomínejte na to a udělejte něco pro své okolí, na co se nezapomíná.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku  Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.