Velký letní horoskop – Beran: Nejprve by měl odpočívat a v srpnu to pořádně rozjet

Znamení Berana se může těšit na léto, které mu především ve své druhé polovině přinese nové šance jak v oblasti vztahů, tak i v urovnání různých problémů. Jak na tom budou Berani s láskou nebo se zdravím a která jsou pro ně vhodná místa na dovolenou?

Prakticky celý červenec i část srpna bude Mars – vládce Beranů – ve znamení Býka, což Beranům přinese touhu po odpočinku a relaxaci v přírodě. Zdá se, že i obvykle velmi aktivní Berani budou chtít toto léto trávit ve větší pohodě a klidu. Možná jsou pracovními záležitostmi posledních měsíců i let natolik znavení, že i oni touží alespoň na pár dnů nedělat vůbec nic a jen odpočívat. Ti aktivnější se mohou pustit do zvelebování svého venkovského sídla nebo zahrady. A neudělají vůbec špatně, fyzická práce na něčem, kde jsou zřetelně viditelné výsledky, jim přinese klid v duši. Konec prázdnin se již nese ve větším pohybu a aktivitě a Berani budou chtít dohnat všechno, na co neměli dostatek sil a energie. Podniknou ještě nějakou velkou letní cestu za poznáním.

Berani a láska

Pro lásku a milostné vztahy bude určitě příznivější srpen, kdy planeta Venuše vstoupí do pro Berany příznivého znamení Lva a přinese jim příležitosti k navázání nových milostných vztahů i k vylepšení těch stávajících. V červenci se mnozí Berani budou muset více věnovat své rodině a rodičům. Zjistí však, že je to přesně to, co potřebovali. Pochopí, jak velkou citovou jistotu ve své rodině mají a kolik síly z ní mohou neustále čerpat. Ostatně srpen jim vše vynahradí, hned v prvních dnech se mohou náhle zamilovat, prožít zcela romantickou lásku i vášnivé noci plné sexu. Nejlepším dnem pro ně a pro milostné vztahy bude 18. srpen.

Berani a zdraví

Berani by měli během letních měsíců především odpočívat, relaxovat a hlavně tolik nepracovat. Potřebují se zbavit stresu, který by se jim časem mohl na zdraví zle zúročit. Obzvláště začátek července může být pro ně nebezpečný, neměli by riskovat na silnicích a ani se raději nepouštět do náročné fyzické činnosti či adrenalinových sportů. Měli by dovolit svému tělu odpočívat, a to i od stravy, která je zatěžuje (tučná, kořeněná jídla a také větší množství alkoholu, kávy a různých „dobíjecích“ drinků). V srpnu již budou v daleko lepší fyzické i psychické kondici a budou si moci dopřát vzrušení z pohybu, který tak milují a který je znovu „vrátí do hry“.

Jak v létě relaxovat?

Beranům se obvykle doporučují různé druhy adrenalinových sportů, ale také jogging, plavání, jízda na kole. Letos by však obzvláště v červenci měli slevit z nároků na svou fyzickou výkonnost a s větší zátěží počkat až na srpen. Důležité jsou pro ně masáže v oblasti spánků, často jim také pomůže odreagování se v podobě erotických hrátek, letních flirtů a randění.

Tipy na dovolenou:

Vhodná místa pro Berany: teplejší podnebí, lávová místa, ale i drsnější klima, dobrodružnější lokality.

Beranům se nejlépe relaxuje v hornatější přírodě a přímo milují horské voňavé louky. Ideální oblastí pro ně jsou Jizerské hory, Krkonoše, ale i krásná Šumava.

Pro cestovatele a milovníky cizích zemí je to Německo, Anglie, Dánsko, Japonsko, z měst Berlín, Krakov, Verona, Neapol, Marseille, Birmingham.

Sdílejte článek
Štítky zdraví láska letní dovolená Beran léto 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.