Velký letní horoskop – Štír: V červenci ho čeká láska, v srpnu zazáří ve společnosti

Štíři mohou během letního období počítat s podporou planet pouze částečně. Obecně pro ně bude příznivější spíše červenec, kdy by si měli naplánovat dovolenou a odpočinek. Co je čeká v létě v pracovním nebo partnerském životě, jak na tom budou se zdravím a na jaká místa by měli podle hvězd vyrazit na dovolenou?

Příhodnou dobou pro posun je pro Štíry období, kdy vstoupí planeta Merkur do znamení Raka, tedy od 5.–18. července. Atmosféra na pracovišti se uklidní a oni budou mít možnost užívat si letních dnů s plnou parádou. 18. července vstoupí do Raka i planeta lásky Venuše a nabídne jim vzrušující příležitosti k cestování a poznávání vzdálených končin. Určitě by si s sebou měli přibalit i svého miláčka, protože právě konec července jim v lásce přeje. Nezadaní Štíři mohou na cestách potkat někoho zajímavého.

Jako vodní znamení by co nejvíce volného času měli trávit u vody, rybníka, bazénu nebo moře, kde spolehlivě načerpají energii a dobrou náladu. Srpen pro ně s sebou nese komplikace v práci a neshody s přáteli, takže červencové dny by měli vychutnávat plnými doušky. Pro další dovolenou je příhodnější konec srpna a začátek září.

Štír a láska

V letním červencovém čase mohou Štíři poznat novou lásku nebo dojde k oživení jejich stávajícího partnerství. Záleží na nich, jak se budou ke svému miláčkovi chovat, protože pravdou je, že partner odráží vždy naše nálady jako zrcadlo. Planeta Venuše, která bude od 18. července do 10.srpna ve znamení Raka, jim přihraje příležitosti prožít něžné chvíle se svými blízkými a nasbírat množství romantických zážitků, na které mohou ještě dlouho vzpomínat. V druhé polovině srpna by měli co nejvíce chodit do společnosti, obzvláště pokud jsou osamocení a hledají lásku – možná potkají toho pravého. V tomto období se mohou seznámit i s řadou zajímavých lidí, kteří jim v budoucnosti pomohou v oblasti práce a jejich kariéry, mohou je nasměrovat k uvědomění, co od života opravdu chtějí.

Štír a zdraví

Šírům se ve zvýšené formě promítá psychická nepohoda a stresy do zdravotních potíží. Je pro ně tedy velmi důležité „vybití“ nahromaděné negativní energie pohybem. Prospěje jim plavání a v neposlední řadě láskyplné obětí partnera. Při stresových situacích, pracovních zátěžích, ale i domácích neshodách si mohou přivodit úraz, proto by měli neustále myslet na to, že „klidná mysl je půl zdraví“. Tvrdí se, že většina nemocí je psychosomatického původu a naše psychika velmi ovlivňuje stav našeho zdraví, u Štírů to platí určitě. Zejména přes léto by měli tělu dodávat vitamíny, což je v tomto období díky sezonnímu ovoci a zeleniny snadné.

Jak v létě relaxovat?

Protože Štír je vodní znamení, jsou pro něj vhodné všechny relaxace a typy vodních sportů, zejména plavání. Pro zklidnění může Štír vyzkoušet různá uvolňovací cvičení na základě jógy, v neposlední řadě by se určitě neměl vzdávat erotiky, protože jak známo, sex je pro duševní uvolnění někdy lepší než tisíc hodin u psychologa.

Tipy na dovolenou:

Vhodná místa pro Štíry: Štíři často volí dovolenou na poslední chvíli, mají rádi vzrušení a dobrodružství, nic obyčejného je nezajímá. Při dovolené rádi vypnou a věnují se sami sobě nebo partnerovi na nějakém odlehlejším nebo exotickém místě. Pro znamení Štíra jsou vhodná k odpočinku odlehlejší místa blízko vodních zdrojů. Štíři mají rádi tajemství, proto také vyhledávají  různé hrady, jeskyně a místa opředená záhadami. Navštivte Křivoklát, oblast Kokořínska, Kounovské řady.

Pro Štíry cestovatele a milovníky cizích zemí je ideální Bavorsko, Katalánsko, Norsko, Švédsko, Maroko, Alžírsko, z měst Mnichov, Ženeva, Davos, Frankfurt nad Mohanem, Liverpool nebo New Orleans.

Sdílejte článek
Štítky zdraví láska dovolená Štír letní horoskop léto 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.