Velká věštba na červenec pro Štíry: Kvůli práci si moc neodpočinete

Co čeká Štíry v prázdninovém sedmém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na červenec, kterou pro Štíry z tarotových a mariášových karet a také z run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Tarotové karty vám na červenec předpovídají poctivou a dlouhodobou činnost, tedy práci, takže to vypadá, že hodně z vás se na dovolenou jen tak nedostane. A to s sebou může nést trochu melancholickou náladu.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem července přijdou výdaje, které ale budou na dobrou věc. Neměli byste na to být sami, můžete společně s někým, na kom vám záleží, investovat společně do něčeho, co se bude odrážet ve vaší budoucnosti, například do společného projektu nebo podnikání.

Ve druhé dekádě vás čeká cesta, na které se může vyskytnout nějaká mrzutost. Snažte se nenechávat nic náhodě a pohlídejte si, abyste měli všechny doklady v pořádku a jezdili podle předpisů. Pak budete mít z cesty radost, a i si odpočinete.

Ve třetí dekádě se o vaši rodinu bude přehnaně starat někdo, kdo si myslí, že o jeho péči stojíte. Bude dobré se nad to povznést a nenechat se vyvést z míry.

Magie na dovolenou pro Štíry

Když vás přepadne třeba na dovolené melancholie a smutné myšlenky, pořiďte si jasně modrou stuhu. Během bezhvězdné půlnoci dejte do vhodné misky rozžhavené uhlíky a položte na ně kousek skořice. Dýmem, který z ní začne stoupat, stuhu protáhněte, a pak si ji můžete uvázat na levé zápěstí a ona vám pomůže.

Vaše runa na červenec: Urox

Urox je runa síly a zdraví. Říká vám, abyste se nenechali okrádat a vydrželi. Pak si dokážete vychutnat plody své práce.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.