Oblíbené erotogenní zóny podle znamení zvěrokruhu. Co rozpálí Berany nebo Štíry?

Podle znamení zvěrokruhu můžeme odhadnout nejenom základní charakteristické rysy dané osoby, ale také její preference v oblasti intimního života. Zjistěte, jaké erotogenní zóny mají jednotlivá znamení zvěrokruhu a přiveďte je tak do varu. Co zaručeně rozpálí Berany, Štíry nebo Ryby?

Astrologie vám může pomoci i při postelových hrátkách. Pokud trochu tápete v tom, co by se vašemu partnerovi mohlo líbit a nechcete se ho na to hned ptát, vyzkoušejte některý z následujících tipů. Zjistíte, jakým způsobem a na jakých místech můžete rozproudit vášeň u svého miláčka.

Kde preferují dotyky Býci, Střelci nebo Ryby? Každé znamení má rádo něco jiného. Pojďte se společně s námi podívat, na jaké zóny byste se měli zaměřit.

Beran

Berani jsou vášnivé znamení a neustále potřebují akci. V žádném případě se nechtějí nudit a celé jejich tělo je v podstatě jedna velká erotogenní zóna. Toto znamení přímo miluje erotické masáže. Dalším bodem, které Berany nenechává chladným, je jejich hlava – milují laskání ušních lalůčků nebo vískání a jemné tahání ve vlasech.

Býk

Býci dokáží být vášniví, ale také něžní. Velice ocení, když se budete věnovat jejich šíji. Milují, když jim líbáte, hladíte nebo masírujete krk. Nažhavit je můžete také foukáním na krk, které jim způsobí husí kůži po celém těle. Zapojte do akce i jazyk, Býci budou blahem bez sebe.

Blíženci

Tohle znamení je v oblasti sexuality velice kreativní. Blíženci milují dotyky na rukou, ale i nohou. Začněte je hladit na rukou, zaměřte se na prsty, líbejte je, laskejte a sajte. Nezapomeňte také na vnitřní stanu paží a ramena. Potom pomalu přejeďte na jejich hruď – všechna tato místa je přivedou do extáze.

Rak

Raci jsou velice citlivé znamení, které ocení, když se budete věnovat jejich prsům. Ženy milují laskání bradavek jazykem, ale stejně tak tím potěšíte i pány narozené v tomto znamení. Vedle nešlápnete, pokud se zaměříte na jejich břicho a oblast kolem pupíku.

Lev

Citlivou zónou pro Lva je srdce, ale také hlava. Pokud jsou ve stresu, hrozí jim nejrůznější kardiovaskulární problémy. Stejně jako Berana je potěší, když se budete věnovat jejich hlavě. Pak se zaměřte na jejich záda a oblast v okolí páteře. Zkuste originálnější masáž, ve které použijete kromě svých rukou třeba pírko.

Panna

Panny jsou perfekcionisté a dokáží být velice kritické. Neustále usilují o dokonalost. Často se stává, že potlačují své pocity a emoce, tím si mohou způsobit nejrůznější problémy se žaludkem. Doporučujeme tedy zaměřit pozornost na bříško a pupík. Zkuste přitom použít jazyk, ale můžete být i kreativnější a k hrátkám využít třeba kostku ledu nebo šlehačku.

Váhy

Váhy budou umírat slastí, pokud se budete věnovat zejména jejich dolní polovině těla. Milují dotyky na vnitřní straně stehen, líbání, laskání, ale také kousání zadečku. Možná vás to překvapí, ale právě tohle znamení se nebrání análnímu sexu. A to platí pro muže i ženy.

Štír

Štíři sex přímo milují a patří mezi nejvášnivější znamení. Při milostných hrátkách jsou velice otevření a rádi zkouší nové věci. Nejlépe však uděláte, když se u nich zaměříte přímo na jejich intimní partie. Milují orální sex, jemné polibky nebo masírování genitálií. Věnujte jim svou pozornost a oni vám to stonásobně vrátí.

Střelec

Střelci si velice užívají doteky na stehnech. Pomalinku je po nich hlaďte a postupně se zaměřte na jejich vnitřní stranu, to ve Střelcích okamžitě spustí sexuální vášeň a budou se na vás chtít hned vrhnout. Líbání na bocích a zadečku jim také přinese to správné potěšení. Vzrušující je pro ně i to, když je při samotném sexu pevně držíte za boky.

Kozoroh

Může vás to překvapit, ale pro Kozorohy jsou erotogenní zónou kolena. Většinu lidí by ani nenapadlo se této části lidského těla věnovat, ale to by u těchto jedinců byla osudová chyba. Nažhaví je jemné hlazení či škrábání, pokud k tomu pak přidáte i polibky, budou sténat vzrušením.

Vodnář

Vodnáře dostanete do varu, pokud se budete věnovat jejich nohám. Zaměřte se konkrétně na lýtka a kotníky, líbat ale můžete také chodidla. Dámy narozené v tomto znamení milují, když si při sexu dáte jejich nohy na ramena a budete jim přitom laskat nohy jazykem. Orgasmus se pak dostaví daleko dříve.

Ryby

Ani Ryby nepohrdnou intimitě v dolní polovině těla. Vzrušuje je líbání, lízání a laskání chodidel. Chápeme, že to není pro každého, ale tuto techniku vyzkoušejte, Ryby ji zaručeně ocení. Jakmile uvidíte jejich vzrušení a slast, strhne vás to a možná jim ji budete chtít dopřávat častěji.

Mohlo by vás také zajímat:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.