Které ženy mají u mužů největší úspěch a proč? Lvice pro svou velkolepost a Váhy oddanost

Muži si své životní partnerky samozřejmě pečlivě vybírají. Podstatnou roli nehraje jen zjev jejich vyvolených, ale i jejich charakterové vlastnosti. Které ženy mají u mužů největší úspěch a proč? Ve kterém znamení se narodily?

Podle tradiční astrologie má každé znamení zvěrokruhu své plusy a minusy a ty hrají podstatnou roli v partnerských vztazích. Muži si však svou vyvolenou vybírají především podle toho, jak se v její společnosti cítí. Mají u nich větší šanci na úspěch divoké a nespoutané ženy, nebo dávají přednost rodinným typům? Jak u koho. Každé znamení je vhodné pro někoho jiného. Podle kterých typických vlastností dvanácti znamení zvěrokruhu si muži k sobě vybírají ideální ženy?

Žena Beran – miluje po celý život láskou, která nenudí

Ženy, které se narodily ve znamení Berana, jsou vášnivé, hodné, chápavé a dobrosrdečné. Jsou to milující manželky a skvělé matky, které by pro svou lásku i rodinu dýchaly. Pokud chcete někoho na celý život, s kým se navíc nebudete nudit, žena Beranka je přesně pro vás. Ale pozor, aby vás někdo nepředběhl, tyhle ženy nemají ve zvyku příliš dlouho čekat.

Žena Býk – tvrdohlavá, ale velmi vášnivá

S ženou Býkem možná budete mít o něco těžší pořízení. Je poměrně tvrdohlavá, když si něco umane, stojí si za tím a jen tak s ní nehnete. Ve výchově dětí je také poměrně striktní. Ačkoliv nepatří mezi prvoplánové romantičky, svou lásku vám dokáže dát pořádně najevo, ale nesmíte ji naštvat.

Žena Blíženec – romantická i zábavná

Žena dvou tváří s romantickou duší. Blíženci zpravidla patří mezi velice milující a citlivé osobnosti. Jsou krásné, éterické a zábavné. Jakýkoliv konflikt nesou ženy narozené v tomto znamení těžce a většinou dojde i na pláč. V muži hledají ochránce a spojence.

Žena Rak – musíte ji milovat

Ženy Rak jsou dobrodružné a mají rády výzvy. Jsou i sportovně založené, takže skvěle padnou k mužům vyhledávajícím tento typ partnerek. Nevadí jim stanovat, perfektní dovolená je pro ně s batohem na zádech. Nepotřebují přehnaný luxus, spokojí se s tím základním. Hlavně, když u sebe budou mít milujícího partnera.

Žena Lev – bojovná a velkolepě krásná

Lvice jsou od přírody bojovnice. Jsou krásné a silné, vše si dokážou udělat a zajistit samy. Pokud vám nevadí vedle sebe mít emancipovanou ženu, směle do toho. Jen se občas budete muset připravit na to, že poslední slovo bude mít doma ona. Na druhou stranu se za vás tento typ partnerky bude vždycky bít do posledního dechu.

Žena Panna – je v lásce náročná

Panny jsou okouzlující stvoření, které vás uhranou, a to především svým skvělým smyslem pro humor. Opět zde ale platí, že se jedná o velmi silné a nezávislé ženy. Jsou to perfekcionistky se smyslem pro pořádek. Pokud se Panně něco nelíbí, řekne vám to. Takže se obrňte trpělivostí.

Žena Váhy – milující a oddaná

Váhy jsou milující partnerky, které se o svého partnera budou starat a s chutí mu uvaří jeho oblíbené jídlo. Jejich nevýhodou je však nerozhodnost, kterou mohou občas ostatní štvát. Jejich miláček proto bude muset počítat s tím, že bude většinu důležitých rozhodnutí dělat sám. Váhy jsou ideálním protějškem pro muže, kteří rádi velí.

Žena Štír – dračice v ložnici, která nesnáší lhaní a nevěru

Štírky jsou smyslné a vášnivé. Pokud chcete nějakou, se kterou se nebudete v ložnici nudit, rozhodně u nich nešlápnete vedle. Nikdy se jí však nesnažte lhát. Prokoukne i sebemenší lež a vrátí vám to i s úroky.

Žena Střelec – krasavice inteligentní

Velice inteligentní ženy, které mají rády duchaplné diskuze. Jsou to dámy, které se ve společnosti umějí chovat. Střelkyně jsou přátelské a mají rády akci, takže se s nimi nudit nebudete. Dokážou naslouchat i poradit, když bude potřeba.

Žena Kozoroh – výkonná i akční

Tyto ženy milují sport tělem i duší. Takže pokud by o jejich srdce usiloval muž, který volný čas nejraději tráví u televize nebo počítače, tak u těchto dam nepochodí. Kozorožky jsou akční a rády podnikají nejrůznější výlety. Ideálním protějškem je pro ně aktivní sporťák.

Žena Vodnář – si ráda užívá života

Vodnářky na dlouhodobé vztahy moc nejsou. Májí rády sex a užívají si života. Skvěle si s nimi popovídáte, zatančíte a zahodíte všechny problémy za hlavu. Pokud ale hledáte vážný vztah, počítejte s tím, že se u těchto žen budete muset sakra snažit. Závazky je děsí, takže se do nich zrovna nehrnou.

Žena Ryby – vyžaduje emocionální podporu

Ženy Ryby jsou ideální partnerky pro život. Pro rodinu by udělaly vše. Svého partnera umějí rozesmát, podpořit i ukonejšit. Práce jim není cizí a v kariéře bývají velice úspěšné. Od svého muže vyžadují emocionální podporu a chtějí, aby byl dobrým otcem pro jejich děti.

Kterou ženu byste si jako ideální partnerku vybrali vy?

Zdroj: askastrology.com

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.