Podzimní horoskop lásky: Blíženci se zamilují a Raci prožijí sexuální hody

I podzimní čas přeje romantickým citům, velkým láskám i nezávazným flirtům. Můžeme se náhle zamilovat, uzavřít sňatek i založit rodinu. Komu se podle horoskopu na podzim bude dařit v lásce nejvíce?

Berani – mohou si výrazně vylepšit svůj sexuální život

Slunce vstoupilo do znamení Vah 23. září, kdy zároveň nastala i podzimní rovnodennost. Od tohoto data Berani svoji pozornost zaměřili na své partnerské vztahy. Možná si uvědomili, že přes léto příliš pracovali nebo se věnovali jiným pro ně důležitým věcem a svého partnera zanedbávali. Pro vylepšení svých stávajících vztahů vymyslí pro sebe i partnera dobrodružnou výpravu nebo si jen společně náramně užijí podzimní volno prodloužených víkendů. Na nezadané čeká láska na cestách, zejména od 16. listopadu by žádný Beran neměl sedět doma. Během října a listopadu si Berani mohou výrazně vylepšit svůj sexuální život.

Býci – by měli být v lásce trpěliví

V lásce mohou Býci prožívat pokojné časy až do 23. října. Poté jejich vládkyně planeta Venuše vstupuje do znamení Štíra a oni budou muset až do poloviny listopadu řešit možné partnerské krize nebo neshody. Rozhodně by se neměli pouštět do zbytečných hádek či sporů, ale trpělivě vyčkat na příznivější období. A už vůbec by neměli propadat pocitům žárlivosti. Své vášně si mohou vybít v božském sexu, protože tomu hvězdy rozhodně přát budou.

Blíženci – mohou se bláznivě zamilovat

Koncem září planeta lásky Venuše vstoupila do spřízněného vzdušného znamení Vah a Blížencům nabídla mnoho milostných příležitostí. Jejich podzimní dny, ale hlavně noci, tak mohou být nabité sexuálním jiskřením a žádostivostí. Dokonce i ti Blíženci, kteří již nedoufali, že by se ještě mohli tak bláznivě zamilovat, budou zaskočeni přívalem svých milostných citů. Náruče lásky si mohou užívat až do poloviny listopadu.

Raci – si užijí skvělého sexu

Pokud se Raci těší na období, které by jim poskytlo různá milostná rozptýlení, zábavu, optimismus a radost, mohou být spokojení. Druhá polovina října a celý listopad jim přihrají pár společenských příležitostí, ve kterých se budou cítit skvěle a navíc se mohou seznámit i s někým novým. Těm Rakům, kteří žijí ve stálých partnerských vztazích, hvězdné nebe nabídne vylepšení jejich milostného a především sexuálního života. Je možné, že mohou prožít takové malé sexuální vzkříšení.

Lvi – by se měli vyhýbat nevěře

Příznivějším obdobím pro lásku a milostné vztahy Lvů je listopad a prosinec, v říjnu se mohou vynořit nějaká nedorozumění, pochyby a citové zmatky. Lvi možná nebudou vědět, co vlastně od svých partnerských vztahů do budoucnosti očekávají. Zda opravdu chtějí žít ve stávajícím partnerství nebo se raději poohlédnou jinde. Hvězdy ale nepřejí radikálním řešením, vše se spíše potáhne. Navíc by na ně mohl prasknout flirt či nevěra z minulosti, které domácí atmosféře také příliš neprospějí. Lvi by měli být trpěliví, koncem listopadu se jejich partnerské vztahy umoudří, vrátí se radost a zamilovanost.

Panny – budou v lásce pociťovat napětí

Náročnější období v milostných a partnerských vztazích mohou Panny očekávat zejména kolem poloviny října, kdy se do jejich milostného života vkradou pochybnosti, podivné emocionální touhy, které vyvěrají z hlubokých vrstev nevědomí. Ty se mohou projevovat prostřednictvím různých neuróz, ke kterým mají Panny sklony. Koncem října se milostný život Panen srovná, ale v druhé polovině listopadu se chaos a neklid do jejich citů bohužel vrátí. Znovu mohou pociťovat i napětí mezi domácími a pracovními povinnostmi.

Váhy – bude jim přát štěstí

V lásce Vahám bude přát štěstí. Mohou prožít milostný i citově zajímavý podzim. „Může za to“ jejich vylepšené sebevědomí. Budou okouzlovat, vábit i svádět opačné pohlaví snadno a rychle. Vtipem i krásou získají toho, koho budou chtít. Bez obav se mohou pohybovat i ve velké společnosti, kde se stanou středem zájmu druhých. Pouze začátkem října se do jejich milostného života může vkrádat únava, nechuť, nebo naopak nezdravá touha si užít za každou cenu.

Štíři – potkají někoho nového

Nejlepší období pro lásku a milostné vztahy nastane od 23. října, kdy do znamení Štíra vstupuje planeta lásky Venuše. Vydrží v něm až do 17. listopadu a Štírům poskytne příležitosti k navázání nových milostných vztahů nebo k vylepšení těch stávajících. Štíři by se ale v lásce měli chovat zodpovědně, nevěra se zrovna o letošním podzimu nepromíjí nikomu, ani Štírům. Hvězdné nebe odhaluje všechny hříchy, podvody a faleš, a tak se dá předpokládat, že mimomanželské vztahy na Štíry prasknou.

Střelci – se zamilují a prožijí dobrodružství

Nejlepší období pro milostné vztahy Střelců nastane od 16. listopadu, kdy do jejich znamení vstupuje planeta lásky a krásy Venuše. Střelci se mohou zamilovat nebo výrazně vylepšit stávající partnerské vztahy. 17. listopadu se do jejich znamení přesune i Merkur a dodá jim i kousek ostrovtipu, výmluvnosti a schopnosti řešit i zapeklité milostné problémy. Střelci by si také mohli dopřát nějaký flirt či dobrodružství ve dvou, které je nabije radostí a optimismem.

Kozorozi – by za láskou měli vyrazit do společnosti

V oblasti lásky a flirtu by Kozorozi měli být trpěliví, teprve po 23. říjnu se v jejich milostném životě začne blýskat na lepší časy. Planeta lásky Venuše vstoupí do spřáteleného znamení Štíra a Kozorozi budou moci nalézt novou lásku buďto mezi svými přáteli, nebo ve společnosti. Ani zadaní Kozorozi by neměli sedět doma, mohou se například zapsat se svými partnery do tanečních kurzů, zpestří tím svůj milostný život.

Vodnáři – překonají menší partnerské krize

Milostné záležitosti Vodnářů projdou menší krizí, zejména kolem 12. října a 19. listopadu se mohou potýkat s řadou nedorozumění ve svých partnerských vztazích, která budou mít tendenci řešit nevěrou nebo flirtem. Vodnáři by si ale měli dávat pozor, všechny jejich podvody na ně mohou prasknout a o to víc zkomplikovat jejich vztahy. Nezadaní by ale mohli potkat novou lásku v práci nebo na cestách. Zadaní by koncem listopadu měli popadnout svoji drahou polovičku a vyrazit společně za dobrodružstvím za obzor všedních dnů.

Ryby – na poli lásky se jim bude dařit

S patřičně vylepšeným sebevědomím budou Ryby vyhlížet i nové milostné vztahy a dobrodružství. A na poli lásky se jim může dařit náramně, zejména pokud nebudou sedět doma a vyrazí do společnosti. Také mezi kolegy v práci mohou najít nového partnera. Jedno varování ale pro Ryby hvězdné nebe připravilo. Kolem 12. října a 19. listopadu by měly myslet na své stálé partnery, zbytečně nepokoušet jejich trpělivost úlety a flirty, které se jim mohou nabízet. Určitě by si mohly zkomplikovat svoji rodinnou situaci.

Zdroj: Autorský článek a najdise.cz

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.