Velký podzimní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu. Berany čeká láska, Ryby štěstí

Co čeká na podzim 2023 jednotlivá znamení zvěrokruhu v pracovním nebo partnerském životě, jak na tom budou se zdravím, láskou a jakým dobrým radám by měla naslouchat?

Beran – může se těšit na lásku, sex i dobrou práci

Berany čeká podzim, kdy mohou vylepšit svoji fyzickou a duševní kondici. Koncem října a v listopadu se jim bude dařit v partnerských vztazích, mohou prožít období hluboké zamilovanosti a žhavého sexu. Jako jedni z mála si užijí i dnů volna na vysněné podzimní dovolené. Všechny své záležitosti, které se týkají jejich zdraví, by měli mít vyřešené do 28. října. Měli by také pochopit, že oni sami jsou tvůrci svého osudu, že štěstí mají ve svých rukou. Měli by být aktivní a zejména v říjnu pracovat na sobě samých. V listopadu a prosinci budou sklízet plody toho, co zaseli.

Býk – slavně zvítězí nad všemi nástrahami osudu

Podzim bude pro všechny Býky náročným obdobím, ale ne ve všem, hvězdné nebe jim ukáže i svoji vlídnější tvář. Pokud se Býci dokážou přizpůsobit změnám a novinkám, které se na ně budou valit ze všech stran, nakonec slavně zvítězí nad všemi nástrahami osudu. V listopadu mohou najít i ideálního životního partnera. Nejdůležitější pro všechny Býky je si uvědomit, že do této doby všechny své problémy zvládli a že nic těžšího už je v tomto roce nečeká. Od konce října se jejich život začne postupně vylepšovat. Odpadnou stresové a krizové situace a alespoň něco se vrátí do starých kolejí. Býci si uvědomí, že nepřízeň hvězd se dá pílí a trpělivostí překonat.

Blíženci – vyplní se jim jejich sny a přání

Blíženci mohou prožít velmi příjemný a úspěšný podzim. Mohou se zamilovat a za určitých podmínek i vylepšit své stávající partnerské vztahy. Mělo by se jim dařit ve všech úředních a pracovních záležitostech, zejména první polovina října bude pro ně více než příznivá. Kritická období však mohou prožít kolem 12. října a 19. listopadu, kdy mohou být nervózní, reagovat chaoticky, zmateně. Měli by se obloukem vyhýbat veškerému nečestnému jednání. Podvody, klamy a nevěry, zejména s nejlepším přítelem či přítelkyní svého partnera, by se jim do budoucnosti nemusely vyplatit. Nejdůležitější pro ně je pochopit, že štěstí, které je občas provází při jejich drobných přešlapech nebo nevěrách, o tomto podzimu nemusí tak úplně fungovat.

Rak – čeká ho rodinné štěstí a pohoda

Podzim bude Rakům přát. Po poměrně problematickém a v lecčems náročném jaře a létě se jejich život uklidní. Neměly by je už čekat žádné zásadní dramatické změny. Zase se na ně usměje štěstí, do života se jim vrátí radost a optimismus. Navrátí se i víra a naděje v lepší budoucnost. Opatrní by však Raci měli být do poloviny října, především co se týká jejich finančních záležitostí, může se objevit zmatek a různá nemilá překvapení osudového charakteru. Kolem poloviny října by Raci měli být opatrní na cestách a vše si dopředu pečlivě naplánovat. Raci moc dobře vědí, že rodina je jejich největší poklad, ale v tomto podzimním období si to uvědomí ještě naléhavěji.

Lev – může si vydělat velké peníze

Na Lvy čeká náročný podzim, kdy mnozí z nich budou řešit své partnerské vztahy. Možná se o slovo přihlásí hříchy z jejich minulosti. Štěstí je ale bude provázet ve finančních záležitostech, cestování, studiu a osvojování si nových poznatků a dovedností. Možná dospějí i k vyšší moudrosti. Lvi budou mít dostatek energie a sil, aby zvládli velké úkoly, které na ně přichystal podzimní čas zejména v partnerství, kde mohou prožít mnohá nedorozumění, nejasnosti, ale také podvody a nevěry. V oblasti zdraví by měli být na sebe opatrní, do poloviny října by si měli dávat pozor na prochladnutí, než si jejich organismus postupně přivykne na nižší venkovní teploty.

Panna – štěstí prožije v lásce

Pro všechny Panny mottem tohoto podzimu budou partnerské vztahy, láska a domov. V milostných záležitostech se jim bude dařit v první polovině října. Poté se dostaví krize v podobě různých nedorozumění, citové rozčarovanosti, u mužů Panen dokonce i jakési sexuální nechuti. Rozmrzelost a střídavé nálady se podepíšou i na jejich kariéře a v zaměstnání. Naštěstí už koncem října přijde radost, optimismus a nová fyzická energie. Po celý podzim by se Pannám mělo náramně dařit v komunikaci, v učení, ve vylepšování vztahů se sourozenci a sousedy. Hlava jim pojede na plné obrátky, budou se tak moc spolehnout na svůj bystrý postřeh i úsudek. V říjnu mohou očekávat i nějaké překvapivě dobré zprávy.

Váhy – budou komunikovat a milovat

Vstupem Slunce do znamení Vah 23. září nenastala jen podzimní rovnodennost, ale o slovo se přihlásil i příznivý čas pro všechny Váhy. Počátkem podzimu budou Váhy vládnout vynikající schopností komunikovat a milovat. Váhy mohou zažít opravdu velmi příjemný začátek podzimu, kdy jim nebudou chybět energie, síla ani mentální schopnosti, aby zvládly všechny své povinnosti na jedničku a navíc si užily něco pěkného. Radost jim mohou kazit jen drobné neshody na domácím poli. Je možné, že jim partneři budou vyčítat určitou sebestřednost nebo menší zájem o partnerský život, ale i to se během podzimu srovná. Koncem října a začátkem listopadu si dokážou vylepšit i výši svého bankovního konta.

Štír – vzkřísí svoji duši i tělo

Pěkný podzim čeká na všechny Štíry. 23. října vstupuje Slunce do jejich znamení a nabije je pozitivní energií, silou a vitalitou. Také jejich hlava pojede na plné obrátky, budou schopní vyřídit všechny své pracovní či studijní úkoly a úřední záležitosti v klidu a pohodě. Na co si budou muset dávat pozor? Do poloviny října se v jejich partnerské a rodinné sféře mohou objevit partnerská nedorozumění, budou mít tendenci k pevným, neotřesitelným a protichůdným postojům. V polovině října i listopadu se může dostavit fyzická únava, touha po odpočinku, nebo naopak nechuť cokoliv podnikat. Štíři by v těchto dnech neměli nic lámat přes koleno a měli by si dopřát příjemný relax.

Střelec – nejšťastnější bude v přírodě i na cestách

Zajímavý podzim čeká všechny Střelce. Budou si sice občas připadat jak na horské dráze, jednou dole a jednou nahoře, ale čekají je i mnohé výzvy a vzrušující dobrodružství, kterých umějí využít. Obecně pro ně příznivější období bude od listopadu, kdy budou mít sílu, energii, výmluvnost i schopnost lásky. Do té doby Střelci budou muset čelit různým nedorozuměním v rodině nebo problémům souvisejícím s jejich bydlením. Mohou se vyskytnout i možné těžkosti či překážky v komunikaci s blízkými příbuznými nebo sousedy. V těchto dnech by si měli dávat pozor i na své zdraví.

Kozoroh – štěstí se k němu zase navrátí

Pro všechny Kozorohy je dobrá zpráva, že se štěstí přikloní na jejich stranu zejména v oblasti komunikace, psaní a učení. Také jejich vztahy s blízkými příbuznými a sousedy se mohou výrazně vylepšit. Šťastné okamžiky prožijí i ve společnosti přátel. V jejich domácích a rodinných záležitostech nastane větší klid i pohoda. Problémy budou přetrvávat do konce října v oblasti financí a podnikání, také na své zdraví by Kozorozi měli být opatrnější. Na cestách musejí být pozorní a soustředění zejména kolem 12. října a 19. listopadu. V druhé polovině října se navrátí do jejich životů stabilita, vyrovnanost a odpovědnost.

Vodnář – bude rebelovat a pracovat

Vodnářům letošní podzim postaví do cesty řadu překážek a problémů, kterým budou muset čelit. Podle hvězdného nebe je to jakási poslední revize jejich činů a skutků. Všechno, co v minulosti nedomysleli, nezvládli nebo udělali polovičatě, se jim zejména v říjnu vrací zpět k dodělání. Vodnáři se budou bouřit, rebelovat, možná i tak trochu spílat na nepřízeň osudu, ale měli by být trpěliví a pokorní. Vše, co v těchto dnech ve svých životech vyspraví, se jim v budoucnosti stonásobně vrátí. Štěstí se na ně usměje v kariéře, zejména koncem října a začátkem listopadu se před nimi mohou otevřít nové možnosti a příležitosti. Také v práci mohou potkat novou lásku nebo jen spřízněnou duši, která jim na jejich kariérní cestě výrazně pomůže.

Ryby – bude se jim ve všem dařit

Pro všechny Ryby je tu krátké, ale důležité období, kdy si mohou plnit své dávné sny a upevnit mnohá přátelství. Zejména zrozenci druhé a třetí dekády znamení vylepší komunikaci se svými sourozenci či sousedy. Rozvinou své intuitivní myšlení a díky náhlému pochopení souvislostí je mohou napadat zcela nové myšlenky. Dokážou najít geniální řešení v těžkých situacích, ve svých názorech budou objektivní a nepředpojatí.

Jaký bude říjen podle Helen Stanku?

Zdroj: Autorský článek a najdise.cz


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.