Velká věštba na říjen podle kartářky Helen Stanku: Dařit se bude Býkům i Střelcům

AURA: Měsíční horoskop na říjen 2023

Co vás čeká v desátém měsíci roku 2023? Čeho je dobré se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? Mnohé vám mohou odhalit karty nebo runy. Přečtěte si předpověď na říjen pro své znamení zvěrokruhu, kterou z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku, a objevte, jaký kámen vám může pomoci přivolat štěstí.

Berani

Z tarotových karet vám na říjen vychází karta Páže mečů. Počítejte s tím, že se budete snažit sbírat informace, prodrat se dál, budete plní energie a odhodlání, budete vnímat, co se kolem vás šustne. Také si dávejte pozor na lidi kolem vás, kteří se honí za kariérou a jsou schopni vylézt po zádech ostatních hezky nahoru.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na říjen pro Berany.

Přečtěte si i podrobný horoskop na říjen pro Berany.

Býci

Na říjen vám z tarotových karet vychází krásná Trojka disků. Ta slibuje, že by se vám mělo dařit, měli byste být v pracovním nebo studijním procesu, který má smysl a bude velmi plodný.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na říjen pro Býky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na říjen pro Býky.

Blíženci

Z tarotových karet vám na říjen vychází krásná karta Svět. Ta vám slibuje cestování, mohou se vám uzavřít některé věci, jste na konci jedné a začátku druhé etapy.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na říjen pro Blížence

Přečtěte si i podrobný horoskop na říjen pro Blížence

Raci

Na říjen vám z tarotových karet vychází Dvojka disků. Ta říká, že je potřeba všechny věci dělat s rozvahou, do ničeho se nevrhat příliš po hlavě, ale postupovat pomalu, krok za krokem.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na říjen pro Raky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na říjen pro Raky.

Lvi

Z tarotových karet vám na říjen vychází Pětka mečů. Ta říká, že si nemáte nic dělat ze starostí, které jsou spíš jen ve vaší hlavě. Věci, které řešíte, by vás neměly negativně ovlivnit. Mohou to být řeči nebo myšlenky ostatních. Vůbec si jich nevšímejte.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na říjen pro Lvy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na říjen pro Lvy.

Panny

Na říjen vám z tarotových karet vychází Čtyřka holí. Ta předpovídá, že se v tomto měsíci nezastavíte a budete hodně pracovat. Tato karta také podporuje všechny stabilní a dlouhodobé vztahy.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na říjen pro Panny.

Přečtěte si i podrobný horoskop na říjen pro Panny.

Váhy

Z tarotových karet vám na říjen vychází karta Slunce. To je jedna z nejkrásnějších karet, která slibuje štěstí. Pokud se bojíte, že něco špatně dopadne, nemusíte si  tento měsíc dělat starosti.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na říjen pro Váhy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na říjen pro Váhy.

Štíři

Na říjen vám z tarotových karet vychází Šestka mečů. To je velmi pozitivní karta, která pomůže, pokud se budete řídit víc rozumem než momentálními výkyvy nálad. Když si dokážete věci racionálně odvodit, pak může být pro vás tento měsíc velmi přínosný a ziskový.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na říjen pro Štíry.

Přečtěte si i podrobný horoskop na říjen pro Štíry.

Střelci

Z tarotových karet vám na říjen vychází Vyšší soud. To je velmi zvláštní, transformační karta, která představuje znovuzrození, regeneraci, když je potřeba, abyste se očistili. Někdy se stane, že věci přicházejí samy od sebe, aniž byste si o to řekli, a vy jste najednou postaveni před hotovou věc a je na vás, jak na to zareagujete. Pokud žijete dobrý život, druhým neubližujete, je to velmi dobrá a nápomocná karta. Pokud ale někde něco nemáte v pořádku, může to být pro vás trochu bolavější. Nicméně se toho nebojte, vždy je to pro vaše vyšší dobro.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na říjen pro Střelce.

Přečtěte si i podrobný horoskop na říjen pro Střelce.

Kozorozi

Na říjen vám z tarotových karet vychází Dvojka disků, což je karta, která říká: dvakrát měř a jednou řež. Vše tedy v tomto měsíci dělejte s rozvahou a pozvolna. Ne nadarmo se říká, že práce kvapná je málo platná.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na říjen pro Kozorohy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na říjen pro Kozorohy.

Vodnáři

Z tarotových karet vám na říjen vychází krásná Šestka disků. Ta předpovídá, že budete samaritány, budete pomáhat ostatním, někdy ale až na svůj vlastní úkor. Je to klidná a požehnaná karta. V materiální sféře by vám nemělo nic chybět, Může vám připadat, že je vše příliš stereotypní, rutinní a nic se neděje, tato karta ale ukazuje období, na které se později vzpomíná s láskou a nostalgií.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na říjen pro Vodnáře.

Přečtěte si i podrobný horoskop na říjen pro Vodnáře.

Ryby

Na říjen vám z tarotových karet vychází Čtyřka mečů. To je karta, která říká, že všechno nemusí být úplně ideální, ale je to stav určitého klidu, který vy právě teď potřebujete. Potřebujete prostor a čas na rozmyšlenou, co dál. Možná se smíříte s něčím, co není úplně ideální, ale je to jen dočasné, abyste mohli nabrat sílu a rozhodnout se v průběhu dalších čtyř dnů, týdnů nebo měsíců, co budete dělat dál.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na říjen pro Ryby

Přečtěte si i podrobný horoskop na říjen pro Ryby.