3 věci, ve kterých jste nejlepší na světě. Co vám vždy zvedne sebevědomí?

Když se cítíte špatně, ztrácíte důvěru sami v sebe nebo o sobě začnete pochybovat, uvědomte si své kvality a přednosti. Které to jsou? Vybrali jsme pro vás tři nejdůležitější podle vašeho znamení zvěrokruhu.

Beran – čestný, odhodlaný a odvážný

Obvykle vždy dosáhnete všeho, co chcete. Říkejte si to, když budete mít pocit, že se vám nedaří. Vaše čestnost, odhodlanost i odvaha vás spolehlivě dovedou k cíli.

Býk – praktický, spolehlivý a oddaný

Nikdy nedovolíte, aby vám jakékoliv překážky a těžkosti stály v cestě. Tvrdohlavě si jdete za svým. Opakujte si to ve chvílích, ve kterých vás může srážet k zemi tíha břemen. Jste praktičtí, oddaní své věci a spolehlivě dojdete k cíli.

Blíženci – přizpůsobiví, zvědaví a vtipní

Vše zvládnete díky svému nadhledu a smyslu pro humor. Dokážete si dělat legraci ze svých osobních proher, pádů i postojů. Jste přizpůsobiví a právě vaše flexibilnost a vtip vás vytáhnou z každé louže.

Rak – empatický, loajální a houževnatý

Máte silné stránky, které mohou ostatní podceňovat. Vaše empatie, loajálnost a hlavně nečekaná houževnatost vám pomohou v každé, i v té nejsvízelnější situaci. Myslete na to, až zase propadnete svému splínu.

Lev – kreativní, velkorysý a dobrosrdečný

Vaše velkorysost je nekonečná, obzvláště když jste v životě spokojení. Ale v nouzi se můžete spolehnout i na svoji kreativitu, tvořivost, se kterými zvládnete i ty nejkomplikovanější úkoly. Navíc jste vlastně velmi dobrosrdeční lidé, takže vás mají ostatní rádi.

Panna – praktická, užitečná a pracovitá

Nikdo, opravdu nikdo nezvládne to co vy. Jste jediní, kteří krok za krokem, kousek po kousku odlamují malé dílky z nesplnitelných úkolů. Ano, pouze vy dokážete jít s lopatou proti atomu nebo vyčerpat vodu z jezera pomocí malého sítka. Vaše pracovitost, praktičnost a užitečnost vás vyvedou z každé šlamastyky.

Váhy – diplomatické, kooperativní a spravedlivé

Jste spravedliví, což znamená, že každému měříte stejným dílem, což se cení. Jste diplomatičtí, takže umíte smiřovat nesmiřitelné, a navíc umíte spolupracovat prakticky s každým. No nejste naprosto skvělí?

Štír – loajální, vynalézavý a statečný

Jedna z vašich nejužitečnějších vlastností je, že chápete chyby druhých. Jste opravdoví přátelé, kteří moc dobře znají všechny skryté záhyby lidské duše, a snad proto tak dobře rozumějí lidským selháním. Ke všemu jste vynalézaví a stateční. To vypadá na hodně silnou psychickou výbavu, kterou hned tak něco nebo někdo neporazí.

Střelec – vtipný, optimistický a velkorysý

Váš smysl pro dobrodružství a optimistická víra vás neomylně vedou po těch správných cestičkách osudu. Máte v životě štěstí, nezapomínejte na to i v těch pro vás nejvíce nepříznivých situacích. Navíc jste vtipní a velkorysí, a to určitě není k zahození.

Kozoroh – zodpovědný, disciplinovaný a věrný

Nikdy nic nepromeškáte, vždy máte vše ve vzorném pořádku. Pracujete více než na sto procent, jste nejlepší ze všech. Tak proč o sobě tak pochybujete? Proč se trápíte pochybnostmi o svých kvalitách? Neustále si říkejte – jsem výborný.  A to nejen manažer, pracovník, ale i táta, máma, manžel, manželka, milenec, milenka. Vždy to bude pravda.

Vodnář – pokrokový, jedinečný a přátelský

Možná jste rebelové, možná se neradi přizpůsobujete ostatním, možná si rádi vychutnáváte svoji nezávislost. Ale také je pravda, že jste nesmírně přátelští, ochotní „pro lidstvo ukrást oheň“. Umíte být nejen pokrokoví, ale dokážete i chránit a pomáhat zranitelným.

Ryby – umělecké, intuitivní a soucitné

Ano, máte hlavu v oblacích. A proč ne? Právě díky svým nápadům a velkým snům jste často nejlepší ve svém oboru. Jste navíc vybavení silnou intuicí, která vás spolehlivě a včas varuje před všemi velkými nebezpečími, které by vám nebo vašim blízkým mohla hrozit. Tak proč nemít hlavu v oblacích?

Zdroj: autorský článek a askastrology.com

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.