Podzimní horoskop štěstí: Blíženci budou mít úspěch v kariéře, Panny v partnerství

Největší dobroděj hvězdného nebe planeta Jupiter se od 28. října na dva měsíce vrací do znamení Ryb a začne plnit přání zejména vodním znamením, což jsou Ryby, Raci a Štíři. Ale ani ostatní znamení nevyjdou zkrátka. Podívejte se.

Na konci října po několika měsících planeta štěstí Jupiter opouští znamení Berana, odkud držela palce všem ohnivým znamením (Beran, Lev, Střelec) a nadlehčovala osud těm vzdušným (Blíženci, Váhy, Vodnář). Jupiter se na nějaký čas vrací do znamení Ryb a pomůže plnit sny a přání zejména všem Rybám, Rakům a Štírům. Kousek štěstí připadne i zemským znamením (Býk, Panna, Kozoroh). Čas je jim hvězdným nebem vyměřený až do 20. prosince 2022, kdy Jupiter znamení Ryb definitivně opouští a vstupuje zpět do znamení Berana.

V čem konkrétně letos na podzim můžete najít štěstí podle svého znamení zvěrokruhu? Na co byste se měli zaměřit?

Planeta štěstí Jupiter ze znamení Ryb jednotlivým znamením nabízí:

  • Beranům objevení duchovních hodnot a skryté životní síly.
  • Býkům navázání nových přátelství a úspěch ve společnosti.
  • Blížencům štěstí v kariéře.
  • Rakům úspěch v cestování a v osvojování si nových poznatků.
  • Lvům porozumění „vlastnímu chtění“, vyrovnání se s osobní touhou po moci, velkých penězích a sexu.
  • Pannám pochopení správného partnerství.
  • Vahám regeneraci fyzických sil, uzdravení duše i těla.
  • Štírům kreativní tvorbu, štěstí v činnostech, které budou dělat radost především jim samotným.
  • Střelcům nové bydlení, domov a možná i novou rodinu.
  • Kozorohům úspěch v komunikaci, v učení se nových věcí.
  • Vodnářům ve vydělávání peněz.
  • Rybám v nalezení osobní nezávislé životní cesty.

A jak to bude dál?

Každého z nás zajímá, co na nás nachystal rok příští. Nebeský dobroděj Jupiter bude pobývat ve znamení Berana až do září roku 2023. Obecně energie planety Jupiter ve znamení Berana nám všem dodá nadšení, radost a optimismus. Připravenost pustit se do boje – vybojovat si své místo na slunci. V mundánní astrologii symbolizuje hledání nového vůdce nebo skupiny lidí, kteří světu přinesou nové vize a ideje a kteří se nebudou bát bojovat za svou věc. Starý svět se svými představami a způsoby vlády končí, přichází nový. Král zemřel, ať žije nový král. Určitým způsobem se zopakuje situace a příběhy z jara a léta tohoto roku – přesně z období od 11. května do 28. října 2022. Mimochodem z období, kdy zemřela královna Alžběta II. a na britský trůn nastoupil král nový Karel III.

Každý z nás v roce 2023 zažije nový začátek

Hvězdou prvního pololetí 2023 bude znamení Berana, ale i jeho zrozenci si budou muset vybojovat své pracovní a osobní štěstí. V roce 2022 vstoupili do nové životní etapy a v roce 2023 budou chtít potvrdit své vybojované pozice a postavení. Jupiter je v jejich úsilí bude podporovat, jak to umí pouze on. Ostatně podporovat a povzbuzovat bude i ostatní. Každému z nás po dobu vlády Jupitera v Beranu bude umožněno začít něco nového v jiné životní oblasti odvozené z postavení znamení Berana v našem osobním horoskopu.

Zdroj: Autorský článek a najdise.cz

Sdílejte článek
Štítky partnerství štěstí kariéra Jupiter znamení zvěrokruhu podzimní horoskop 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.