Tajemství královských jmen Alžběta a Karel. V čem přinášejí štěstí a v čem pohromu?

Volbou jména darujete člověku základní energii, která ho bude provázet celým životem. Ne nadarmo se říká „nomen est omen“ neboli jméno je znamením, chcete-li osudem. Jaký nesou životní úděl královská jména Alžběta a Karel?

Jméno Alžběta symbolizuje bezpečnost a stabilitu

Jméno Alžběta přináší praktickou a trochu konzervativní povahu. Alžběty jsou houževnaté, organizačně zdatné a pracovité. Základem jejich charakteru jsou pomalé procesy, kdy krůček po krůčku vytvářejí pro sebe i ostatní pocity jistoty, ochrany a bezpečí. Mají obvykle dostatek fyzických sil, jsou i sportovně založené. Po celý život se učí nadhledu, protože si problémy moc berou. Jestliže jim někdo citově ublíží, dokážou se na dlouho uzavřít. Mohou si tak kazit partnerské i přátelské vztahy. Bývají i dost opatrné a není zrovna lehké si získat jejich náklonnost.

Zajímavosti jména Alžběta:

  • To, co ostatní považují za zoufalou nudu, budou Alžběty vnímat jako blahodárný klid.
  • Alžběty nejsou vizionářky, ale náramně rozumí důležitým úkolům, a tak jim osud nadělil potřebnou sebekázeň.
  • Alžběty milují disciplínu a řád. Jsou nesmírně loajální.
  • Bojí se chaosu.

Jméno Karel přináší oddanost lásce, rodině a partnerství

Jméno Karel přináší uzavřenější povahu, oddanost lásce, rodině a partnerství. Karlové se špatně vyrovnávají se stresem v jakékoliv podobě, proto více než ostatní lidé potřebují mít kolem sebe pohodu. Rádi utíkají do samoty a přírody, které je dokážou pozitivně nabíjet. Jsou to estéti, v životě hledají krásu a harmonii. Bývají přecitlivělí na jakoukoliv hrubost a negativní jednání. Od partnerství očekávají plnou oddanost a velkou míru citu. Nemají rádi povrchnost, takže v lásce jim nestačí jen fyzické okouzlení. Touží i po duševním a citovém souladu se svým protějškem. Karlové jsou přátelští a veselí lidé, jsou diplomatičtí a velmi dobře dokážou odhadnout pocity a stanoviska druhých.

Zajímavosti jména Karel:

  • Karlové jsou pokorní lidé, moc dobře vědí, že pýcha předchází pád.
  • Jsou to tak trochu pleticháři, často si nevšimnete, v čem všem mají Karlové namočené prsty.
  • Jejich emoce jsou silné a náročné.
  • Když zraníte jejich citlivou duši, umějí být velmi kritičtí.

Zdroj: Autorský článek a numerology.com

Sdílejte článek
Štítky láska partnerství krása numerologie Karel křestní jména Alžběta

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.