Astročlánky

10. července 2022 05:55

Jiřina Köppelová

Exkluzivní předpověď slavné astroložky na léto pro všechny Býky. Čekají je změny

Znamení Býka podle slavné astroložky Věry Várady čeká příjemné léto plné pohybu a fyzické lásky. Pro dovolenou by si Býci měli vybrat červenec nebo až září. Jaký by měli zvolit jídelníček a kde přesně strávit dny volna?

Čeká vás příjemné léto, v červenci se ocitne planeta Mars ve vašem znamení a zdrží se v něm skoro po celé prázdniny, což pro vás může předznamenat pozitivní životní změny, dostatek energie i vůle k prosazení všeho, co chcete. Určitě pro vás bude vhodné si na toto období naplánovat dovolenou nebo alespoň prodloužený víkend, kde si dokážete odpočinout a uvolnit v kruhu svých blízkých. Další skvělou volbou pro dovolenou je druhá polovina září, kdy je v oblíbených destinacích méně turistů a vy si užijete tu správnou pohodu, vzkazuje všem Býkům známá astroložka Věra Várady.

Láska

Planeta Venuše – vaše patronka – byla po celý červen ve vašem znamením a vy jste pocítili, že láska je opravdu to nejkrásnější, co můžete zažít. Pro ty, kteří hledají blízkou duši, je v druhé polovině července ideální doba k navázání perspektivních vztahů. Vaše léto by mělo být plné příjemných zážitků a „sladkých letních chvilek“ ve dvou. Buďte aktivní a v případě, že jste sami „vysílejte“ signály do okolí.

  • pozitivní vlastnosti Býka: stálost, trpělivost, pracovitost a vytrvalost
  • negativní vlastnosti Býka:  konzervatismus, zarputilost, panovačnost

Sport, relaxace, zábava

Vaše znamení nechce lámat o dovolené žádné sportovní rekordy. Prospějí vám procházky, lázeňská péče, masáže a hýčkání v salonech. Léto je skvělé – můžete jezdit na kole, koupat se a být celý den venku. Býci mají rádi kulturu, proto určitě navštivte divadelní představení nebo koncert po širým nebem.

Zdravý jídelníček

Pro toto znamení nejsou vzhledem k jejich lehkému přibývání na váze vhodná tučná jídla a ani pečivo, koláče a sladkosti. Býci by si měli svoji štíhlou linii hlídat již ve středním věku. Je pro ně vhodná zeleninová strava, rýže a méně příloh – brambor, knedlíků. Z masa spíše bílá drůbež, kuřata a krůty a ostatní libová  masa. Zdraví prospěšné jsou ryby a různé mořské plody – krevety, mušle. Místo mlsání sladkostí spíše madle a ořechy, dále také různé nízkotučné mléčně výrobky. Ze zeleniny především rajčata, okurky, mrkev, ředkvičky a špenát, salát čínský a ledový. A pro podporu lepšího trávení jablka.

Tip na dovolenou pro Býky

Pro vás jsou to krajiny oplývající mlékem, medem a vínem, jako je francouzské Provence nebo Burgundsko, u nás kraj Litoměřický a nebo jižní Morava s vinicemi, kde k dobrému jídlu ochutnáte i skvělé víno. Navštivte určitě Lednicko-valtický areál, projděte se krásnými zámeckými zahradami.

Text: astroložka Věra Várady

Sdílejte článek
Štítky láska dovolená letní horoskop Býk léto 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.