Astročlánky

10. července 2022 05:55

Jiřina Köppelová

Exkluzivní předpověď slavné astroložky na léto pro všechny Býky. Čekají je změny

Znamení Býka podle slavné astroložky Věry Várady čeká příjemné léto plné pohybu a fyzické lásky. Pro dovolenou by si Býci měli vybrat červenec nebo až září. Jaký by měli zvolit jídelníček a kde přesně strávit dny volna?

Čeká vás příjemné léto, v červenci se ocitne planeta Mars ve vašem znamení a zdrží se v něm skoro po celé prázdniny, což pro vás může předznamenat pozitivní životní změny, dostatek energie i vůle k prosazení všeho, co chcete. Určitě pro vás bude vhodné si na toto období naplánovat dovolenou nebo alespoň prodloužený víkend, kde si dokážete odpočinout a uvolnit v kruhu svých blízkých. Další skvělou volbou pro dovolenou je druhá polovina září, kdy je v oblíbených destinacích méně turistů a vy si užijete tu správnou pohodu, vzkazuje všem Býkům známá astroložka Věra Várady.

Láska

Planeta Venuše – vaše patronka – byla po celý červen ve vašem znamením a vy jste pocítili, že láska je opravdu to nejkrásnější, co můžete zažít. Pro ty, kteří hledají blízkou duši, je v druhé polovině července ideální doba k navázání perspektivních vztahů. Vaše léto by mělo být plné příjemných zážitků a „sladkých letních chvilek“ ve dvou. Buďte aktivní a v případě, že jste sami „vysílejte“ signály do okolí.

  • pozitivní vlastnosti Býka: stálost, trpělivost, pracovitost a vytrvalost
  • negativní vlastnosti Býka:  konzervatismus, zarputilost, panovačnost

Sport, relaxace, zábava

Vaše znamení nechce lámat o dovolené žádné sportovní rekordy. Prospějí vám procházky, lázeňská péče, masáže a hýčkání v salonech. Léto je skvělé – můžete jezdit na kole, koupat se a být celý den venku. Býci mají rádi kulturu, proto určitě navštivte divadelní představení nebo koncert po širým nebem.

Zdravý jídelníček

Pro toto znamení nejsou vzhledem k jejich lehkému přibývání na váze vhodná tučná jídla a ani pečivo, koláče a sladkosti. Býci by si měli svoji štíhlou linii hlídat již ve středním věku. Je pro ně vhodná zeleninová strava, rýže a méně příloh – brambor, knedlíků. Z masa spíše bílá drůbež, kuřata a krůty a ostatní libová  masa. Zdraví prospěšné jsou ryby a různé mořské plody – krevety, mušle. Místo mlsání sladkostí spíše madle a ořechy, dále také různé nízkotučné mléčně výrobky. Ze zeleniny především rajčata, okurky, mrkev, ředkvičky a špenát, salát čínský a ledový. A pro podporu lepšího trávení jablka.

Tip na dovolenou pro Býky

Pro vás jsou to krajiny oplývající mlékem, medem a vínem, jako je francouzské Provence nebo Burgundsko, u nás kraj Litoměřický a nebo jižní Morava s vinicemi, kde k dobrému jídlu ochutnáte i skvělé víno. Navštivte určitě Lednicko-valtický areál, projděte se krásnými zámeckými zahradami.

Text: astroložka Věra Várady

Sdílejte článek
Štítky láska dovolená letní horoskop Býk léto 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.