Astročlánky

19. července 2022 06:05

Jiřina Köppelová

Exkluzivní předpověď slavné astroložky na léto pro Štíra. Potká ho láska jako trám

Znamení Štíra podle slavné astroložky Věry Várady po úspěšném červenci stráví srpen na zasloužené dovolené. V zářijových týdnech ho zasáhnou pozitivní životní změny. Co čeká Štíra v létě v pracovním nebo partnerském životě, jaký by měl zvolit jídelníček a kde přesně strávit dny volna?

Během července můžete pocítit příliv energie. Do přátelského znamení Raka vstoupí Merkur i Venuše a vy s přehledem dokončíte věci, které jste dříve odkládali. Hvězdy radí vzít si dovolenou spíše v srpnu a užít si vrchol léta v klidu přírody, především u vodních zdrojů, ať už u rybníka nebo u moře. Na kratší dovolenou se můžete vydat také během měsíce září, dostatečně se tak připravíte na podzim, který vám může přinést spoustu pozitivních životních změn, předpovídá všem Štírům slavná astroložka Věra Várady.

Láska

Léto je skvělé pro seznamování, pro vás je ideálním časem druhá polovina července a první polovina srpna, kdy je Venuše ve spřáteleném vodním znamení Raka. Můžete potkat řadu zajímavých lidí – a  někde to zcela jistě pořádně zajiskří. Z letního flirtu se může vyvinout láska jako trám. Chce to jen trochu snahy, choďte proto co nejvíce „ven“, jen tak znásobíte možnosti potkat toho pravého. Pořádek si můžete během letních měsíců udělat i v rodinných vztazích.

  • Pozitivní vlastnosti Štíra: fantazie, citlivost, odhodlanost
  • Negativní vlastnosti Štíra: pomstychtivost, impulzivnost, žárlivost

Sport, relaxace, zábava

Pro vaše znamení jsou vhodné všechny typy vodních sportů. Pro zklidnění nervové soustavy uvolňovací cvičení na základě jógy. Štíři často volí dovolenou na poslední chvíli, protože mají rádi vzrušení a nic obyčejného je nezajímá. O dovolené by se měli věnovat sami sobě a partnerovi, nejlépe na nějakém odlehlejším nebo exotickém místě.

Zdravý jídelníček

Nejvhodnější je pro Štíry listová zelenina, ořechy a semena. Jídla bohatá na vitamín C, červené papriky a zelí. Všechny typy ryb – sladkovodní i mořské, i ty tučnější. Ze zeleniny ředkev, pórek, cibule, česnek. Méně vhodné jsou mléčné výrobky. Také by neměli zatěžovat trávicí soustavu těžkými smaženými jídly a místo tučných smetanových omáček volit jejich lehčí variantu.

Tip na dovolenou pro Štíra:

Láká vás exotika – skvělou volbou je Thajsko nebo Bali. Líbit se vám bude i na Islandu. Z našich luhů a hájů je pro vaše znamení nejlepší oblast Šumavy, tajemná místa, kde se jako by zastavil čas a vy můžete nabrat energii a klid do dalších dnů.

Text: astroložka Věra Várady

Sdílejte článek
Štítky láska dovolená Štír letní horoskop léto 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.