Astročlánky

15. července 2022 06:05

Jiřina Köppelová

Exkluzivní předpověď slavné astroložky na léto pro Panny. Překonají svou minulost

Znamení Panny podle slavné astroložky Věry Várady čeká odpočinkové léto. Po prázdninách se před ním otevře skvělé období, kdy si vyřeší nejen stíny z minulosti, ale udělá i obrovský skok kupředu. Co čeká Panny v létě v pracovním nebo partnerském životě, jaký by měly zvolit jídelníček a kde přesně strávit dny volna?

Pro vaše znamení je dovolená vhodná v červenci i v srpnu. Naopak v září byste měli zůstat doma, zvláště pak v jeho druhé polovině, protože planety Merkur i Venuše budou ve vašem znamení, navíc vás podpoří planeta Mars ze znamení Blíženců, a vy můžete udělat velký pokrok jak v oblasti pracovní, tak vztahové. Planety budou jednoznačně na vaší straně, pocítíte jejich podporu, věci vám půjdou jako by samy. Před vámi se otevře období, kdy dokážete mnohé zdolat, a to i řešení nepříjemných věcí z minulosti, kterým jste se dlouhodobě vyhýbali, vzkazuje všem Pannám slavná astroložka Věra Várady.

Láska

V oblasti vztahů se vám bude dařit v červenci, ale především v druhé polovině září, kdy planeta Venuše, dárkyně lásky, vstoupí do vašeho znamení, a to přesně od 5. do 29. září. Vydejte se na různé party, dýchánky a zajímavé společenské akce, kde může být vhodná příležitost k seznámení. V září máte podporu i od planety Merkur ve vašem znamení, takže se nemusíte ničeho obávat, váš šarm a osobní vyzařování nezůstane bez odezvy.

  • Pozitivní vlastnosti Panny: spolehlivost, pořádkumilovnost, pracovitost
  • Negativní vlastnosti Panny: kritičnost, bezcitnost, malichernost

Sport, relaxace, zábava

Vaše znamení je spíše pohodlné, proto nezapomínejte na pohyb, procházky, jízdu na kole, plavání nebo aquagymnastiku, ať se dostanete do formy. V letním období je mnoho skvělých možností, jak si užít pohyb. Můžete relaxovat v lázeňské oblasti, kde si dáte skvěle do pořádku duši i tělo.

Zdravý jídelníček

Tito zrozenci by měli velmi dbát na skladbu svého jídelníčku. Nejvhodnější je pro ně škála celozrnných výrobků, měli by do stravy doplňovat co nejvíce vlákniny. Vhodné jsou pro ně také různé bio a acidofilní mléčné výrobky. Dále jablka, která mají vysoký obsah pektinu, který působí dobře na zažívací trakt. Také fíky a švestky. Maso spíše krůtí, drůbeží a libové hovězí. Salát z čekanky a při vleklejších zácpách pomáhá lněné semínko a psyllium. Na pročištění organismu šťáva z červené řepy a mrkve. Skladbu jídelníčku musí Panny volit uvážlivě a určitě se vyhýbat tradičním českým jídlům s knedlíky a hutnými omáčkami.

Tip na dovolenou:

Cílem vaší dovolené může být Chorvatsko, ostrov Krk, letovisko Baška nebo Dubrovník. Krásně vám bude i na řeckém ostrově Rhodos. Chcete-li zůstat v Čechách, jsou pro vás dobrou volbou Poděbrady nebo malé Lázně Bohdaneč.

Text: astroložka Věra Várady

Sdílejte článek
Štítky láska dovolená letní horoskop Panna léto 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.