Astročlánky

22. července 2022 05:55

Jiřina Köppelová

Exkluzivní předpověď slavné astroložky na léto pro Kozoroha. Konečně si dopřeje

Znamení Kozoroha podle slavné astroložky Věry Várady si v srpnu konečně dopřeje pořádnou dovolenou a začne si užívat. Do zářijových týdnů vykročí plné síly a energie. Co čeká Kozoroha v létě v pracovním nebo partnerském životě, jaký by měl zvolit jídelníček a kde přesně strávit dny volna?

Konečně zapomeňte na práci, starosti a dovolte si odpočívat i lenošit. Ideálním obdobím pro vaše volné dny bude měsíc srpen. V červenci se snažte dokončit resty, ať odjedete na dovolenou s čistou hlavou a bez výčitek. Ke svým pracovním i rodinným povinnostem se vrátíte plní energie a optimismu a můžete se těšit, že „nový školní rok“ pro vás i vaše děti začne dobře a bez problémů. V září si určitě dopřejte prodloužený víkend, planety ze znamení Panny vás budou podporovat a vytvářet pro vás a vaše záležitosti příznivé „klima“, vzkazuje všem Kozorohům slavná astroložka Věra Várady.

Láska

V letošním létě můžete cítit příliv energie a chuti měnit svůj život. Buďte ale opatrní, obzvlášť v druhé polovině července a v první polovině srpna, kdy bude Venuše v opozičním znamení Raka, můžete ve svých partnerských vztazích zaznamenat různá citová ochlazení, nedorozumění a hádky. Určitě se snažte ovládnout a s řešením vyčkejte. Září vnese do vašich vztahů „nebe bez mráčku,“ porozumění a pohodu.

  • Pozitivní vlastnosti Kozoroha: spolehlivost, vytrvalost, pečlivost
  • Negativní vlastnosti Kozoroha: pesimismus, sobectví, konzervatismus

Sport, relaxace, zábava

Opatrný Kozoroh si vždy pečlivě vybírá, kam a s kým se vydat za hranice všedních dnů. Klidnými společníky jsou pro něj Býk nebo Panna, rozhodně náročnou dovolenou by prožil se znamením Raka. Pro tělo a duši Kozoroha je největším balzámem slunění, ale neměl by zapomínat ani na pohyb. Ideální je pro něj jízda na kole, plavání. Měl by se nechat hýčkat a dopřát si co nejluxusnější masáž. Jeho „upracované“ tělo si to rozhodně zaslouží.

Zdravý jídelníček

Kozorohům se doporučuje méně mléka a mléčných výrobků, měli by volit spíše dietní typy kefírů a jogurtů, ale také v menší míře. Z masa hodně ryb, i těch tučnějších jako jsou makrela, tuňák a losos. Jídlo vždy prokládat dostatkem zeleniny, zejména listové. Dopřávat by si měli špenát, celer, červenou řepu. Dále také jehněčí a drůbeží maso a vejce. Dostatek příloh jako jsou čočka, kroupy, všechny luštěniny. Z ovoce všechny druhy citrusů, meruňky, borůvky, švestky a fíky na dobré zažívání. Dobré je pro ně přidávat do jídla dostatek petržele, pažitky, kmínu a majoránky.

Tip na dovolenou pro Kozoroha:

Vhodná místa pro vaše znamení jsou horské a kopcovité oblasti, vápencové skály, fjordy a jehličnaté hluboké lesy, které najdete v Bulharsku nebo Řecku. Líbit se vám může také v Orlických horách nebo v zákoutích řeky Sázavy či v Lázních Jáchymov, které poskytují rašelinové zábaly a které právě vám svědčí znamenitě.

Text: astroložka Věra Várady

Sdílejte článek
Štítky láska dovolená letní horoskop Kozoroh léto 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.