Astročlánky

22. července 2022 05:55

Jiřina Köppelová

Exkluzivní předpověď slavné astroložky na léto pro Kozoroha. Konečně si dopřeje

Znamení Kozoroha podle slavné astroložky Věry Várady si v srpnu konečně dopřeje pořádnou dovolenou a začne si užívat. Do zářijových týdnů vykročí plné síly a energie. Co čeká Kozoroha v létě v pracovním nebo partnerském životě, jaký by měl zvolit jídelníček a kde přesně strávit dny volna?

Konečně zapomeňte na práci, starosti a dovolte si odpočívat i lenošit. Ideálním obdobím pro vaše volné dny bude měsíc srpen. V červenci se snažte dokončit resty, ať odjedete na dovolenou s čistou hlavou a bez výčitek. Ke svým pracovním i rodinným povinnostem se vrátíte plní energie a optimismu a můžete se těšit, že „nový školní rok“ pro vás i vaše děti začne dobře a bez problémů. V září si určitě dopřejte prodloužený víkend, planety ze znamení Panny vás budou podporovat a vytvářet pro vás a vaše záležitosti příznivé „klima“, vzkazuje všem Kozorohům slavná astroložka Věra Várady.

Láska

V letošním létě můžete cítit příliv energie a chuti měnit svůj život. Buďte ale opatrní, obzvlášť v druhé polovině července a v první polovině srpna, kdy bude Venuše v opozičním znamení Raka, můžete ve svých partnerských vztazích zaznamenat různá citová ochlazení, nedorozumění a hádky. Určitě se snažte ovládnout a s řešením vyčkejte. Září vnese do vašich vztahů „nebe bez mráčku,“ porozumění a pohodu.

  • Pozitivní vlastnosti Kozoroha: spolehlivost, vytrvalost, pečlivost
  • Negativní vlastnosti Kozoroha: pesimismus, sobectví, konzervatismus

Sport, relaxace, zábava

Opatrný Kozoroh si vždy pečlivě vybírá, kam a s kým se vydat za hranice všedních dnů. Klidnými společníky jsou pro něj Býk nebo Panna, rozhodně náročnou dovolenou by prožil se znamením Raka. Pro tělo a duši Kozoroha je největším balzámem slunění, ale neměl by zapomínat ani na pohyb. Ideální je pro něj jízda na kole, plavání. Měl by se nechat hýčkat a dopřát si co nejluxusnější masáž. Jeho „upracované“ tělo si to rozhodně zaslouží.

Zdravý jídelníček

Kozorohům se doporučuje méně mléka a mléčných výrobků, měli by volit spíše dietní typy kefírů a jogurtů, ale také v menší míře. Z masa hodně ryb, i těch tučnějších jako jsou makrela, tuňák a losos. Jídlo vždy prokládat dostatkem zeleniny, zejména listové. Dopřávat by si měli špenát, celer, červenou řepu. Dále také jehněčí a drůbeží maso a vejce. Dostatek příloh jako jsou čočka, kroupy, všechny luštěniny. Z ovoce všechny druhy citrusů, meruňky, borůvky, švestky a fíky na dobré zažívání. Dobré je pro ně přidávat do jídla dostatek petržele, pažitky, kmínu a majoránky.

Tip na dovolenou pro Kozoroha:

Vhodná místa pro vaše znamení jsou horské a kopcovité oblasti, vápencové skály, fjordy a jehličnaté hluboké lesy, které najdete v Bulharsku nebo Řecku. Líbit se vám může také v Orlických horách nebo v zákoutích řeky Sázavy či v Lázních Jáchymov, které poskytují rašelinové zábaly a které právě vám svědčí znamenitě.

Text: astroložka Věra Várady

Sdílejte článek
Štítky láska dovolená letní horoskop Kozoroh léto 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.