Astročlánky

20. července 2022 05:55

Jiřina Köppelová

Exkluzivní předpověď slavné astroložky na léto pro Střelce. Během srpna se zamiluje

Znamení Střelce podle slavné astroložky Věry Várady stráví srpen na dovolené a navíc se během tohoto měsíce bude pohybovat ve společnosti, kde může najít velkou lásku. Co čeká Střelce v létě v pracovním nebo partnerském životě, jaký by měl zvolit jídelníček a kde přesně strávit dny volna?

Jako ohnivé znamení máte dostatek energie, rádi cestujete, takže je před vámi skvělý letní čas na toulky přírodou a různá dobrodružství. Dovolenou si pokud možno naplánujte na druhou polovinu srpna, kdy planeta energie Mars vstoupí do opozičního znamení Blíženců, a vy si budete chtít od všeho a všech odpočinout. Ideální čas pro „návrat do reality“ je začátek září, kdy budete mít po dovolené dostatek trpělivosti a mentální síly zdolávat pracovní povinnosti.

Láska

Měsíc červenec nebude vhodný pro seznamování ani řešení partnerských záležitostí. Počkejte si raději na druhou polovinu srpna, kdy Venuše vstoupí do ohnivého znamení Lva, a vám se uleví. Budete mít energii na řešení partnerských záležitostí a také se příjemně naladíte na setkávání a kontakty s novými, zajímavými lidmi a potenciálními partnery.

  • Pozitivní vlastnosti Střelce: optimismus, čestnost, přímočarost
  • Negativní vlastnosti Střelce: nespolehlivost, náladovost, těkavost

Sport, relaxace, zábava

Znamení Střelce rádo cestuje a v hlavě má neustále spoustu míst, kam se chce podívat. Vhodné jsou pro něj různé kombinované zájezdy, spojené s odpočinkem i poznáváním dalekých krajin. To je přesně to, po čem Střelci touží. Během léta mohou získat i skvělou fyzičku, díky outdoorovým sportům, plavání a trekingovému pohybu v přírodě.

Zdravý jídelníček

Důležité pro vás je zařadit do jídelníčku ryby a všechny tzv. dary moře. Také zvěřinu, méně hovězího a vepřového masa. Jako přílohy je pro vás nejlepší volit rýži, hrách a sóju, méně brambor a také různých hranolků a všeho smaženého. Důležité jsou zelenina a ovoce. Vašemu znamení se doporučuje do stravy doplňovat  křemík, selen, zinek a také vitamin C a B. K dochucení je dobrá bazalka, kmín, majoránka a šalvěj. Výborný je také česnek, cibule, pórek a celer.

Tip na dovolenou pro Střelce:

Bude se vám líbit Dalmácie nebo krásy španělského pobřeží i vnitrozemí. Navštivte určitě krásnou Granadu, Alhambru nebo Toledo. U nás oceníte kraj kouzel žítkovských bohyní – Moravské Kopanice, nebo na Slovensku Šťiavnické vrchy.

Text: astroložka Věra Várady

Sdílejte článek
Štítky láska dovolená letní horoskop Střelec léto 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.